Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 22:15)
Jo su ryklių dabar gavo o mes tokia kitokia pa ėmėm bet susijungia trasos bus didelė trasa
Papildyta:

Gerai kad nuvarei,neramu ir varai . Ir aš varyciau . Saunuole kad nuvarei ir ramu dabar  mirksiukas.gif

Ta su rykliu gera, Azuolas mugeje issirinko ja:) bet vandens nepilam, nes butu baseinas... biggrin.gif dabar gavo kita..bet va man patinka jos, kad galima visas jungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 21:59)
Tai, tskant, vaišinkitės  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tuoj atsiusiu MB paimti bigsmile.gif Kaip as dabar visko notiu valgyti. Besote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2016 12 25, 20:48)
Amber, ar tikrai EDP? Nes butent si versija isleista siu metu rugsejo gale 4u.gif iki to laiko chanel exclusifs linija buvo edt arba cologne  4u.gif
Tauskute, chance zali man vasara wub.gif

Ai tai ne tada.. negali but edp.. As is vis nzn kad kelios versijos ju.. nu tada dar geriau.. nekabina jie manes rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 25, 20:37)
As tai konservatore kvepaluose, jau n metu tik
Gucci rush ir Kenzo elephant
Nerasiau apie savo Kaledinius nuotykius. Taigi pabuvojau priimamajam. Vel ta pati beda: nuo vakar kokios 16 val ramiakas. Jau ko tik nedariau: ir saldumynai ir saltas vanduo ir priguldavau vis. Jau nuotaika niaukesi vakarop. Bet bandziau nepanikuot. Ismiegojom, ryte vel ramu. Sedom Kaledot, bet man jau ne tas galvoj. Net dopleris nieko nefiksavo. Tai apie 14 val jau nebeislaike nervai. Nuvarem i priimamaji. Bet su kokia baime vaziavau!
Ten tokia tyla snd. Tai pagulde po aparatu. Aciu Dievui rado ir tonus ir judesiai fiksavos.
Akusere sako, ne tu viena taip, kiek atvaziuoja moteru, daugumai tas aparatas prizadina lelius.
Gydyt echo paziurejo viskas ok.
Tai paprasiau, kad neguldytu, sakau juk sventes. Tai namo isleido.

Jau nieko nestebinu savo keliais i ligonine, bet sakau reik pasipasakot  smile.gif

Ir gerai , kad nuvarei, pačiai ramiau. Tiek įlindus matyt šiltai pas tave ir nejauti 4u.gif

QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 21:59)
Tai, tskant, vaišinkitės  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oj ačiū neatsisakyčiau bigsmile.gif
Užmigau vakare apie 20.00 ir pabudau nuo gerulis sąrėmio. Guliu ir maudena kaip per mmm... reik pabandyti užmigti, bet taip valgyti užsimaniau už mačiusi tuos keksiukus doh.gif biggrin.gif
Parsivežė lovytę, ryte suruošiu jau wub.gif
Atsakyti
Tuuuuuuuteeeeeee, keksiuku recepta i scena, prasyciau... Reik ir man issikept ko nors nuodemingo... smile.gif Labryt smile.gif
Atsakyti
labas visoms po svenciu 4u.gif niekas negimdo biggrin.gif

Varliau, kaip laikotes?
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif kai dejom i aki iki 11... bigsmile.gif vakar kazkaip nustebus buvau, kad per tv nieko gero.. uz tai siand bus ka zet biggrin.gif tiek vaakr visko privannojau, kad galvojau tikrai isvaziuosiu anksciua laiko.. gyd ir sake: tik nepadaugink maisto per Naujus.. nes amziais atvaziuoja anksciau gimdyt.. tom, kuriom galas prikerta visko is eiles.. skrandis issipucia, spaudzia vaika ir prasideda prieslaikinis.. biggrin.gif
Kaip jusu Kaledos? 4u.gif kai toks oras.. negaliu.. nuotaikos sventines nulis kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 21:16)
Šituos turiu  wub.gif

Ai siti klasikiniai Chance.. irgi skanus wub.gif bet man dar siti arba sitie labai Tendre arba Eau Fraiche.. gaivus tokie:
http://www.parfum24....nce-eau-tendre/
http://www.parfum24....ce-eau-fraiche/
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 26, 11:29)
Sveikos  bigsmile.gif kai dejom i aki iki 11...  bigsmile.gif vakar kazkaip nustebus buvau, kad per tv nieko gero.. uz tai siand bus ka zet  biggrin.gif tiek vaakr visko privannojau, kad galvojau tikrai isvaziuosiu anksciua laiko.. gyd ir sake: tik nepadaugink maisto per Naujus.. nes amziais atvaziuoja anksciau gimdyt.. tom, kuriom galas prikerta visko is eiles.. skrandis issipucia, spaudzia vaika ir prasideda prieslaikinis..  biggrin.gif
Kaip jusu Kaledos?  4u.gif kai toks oras.. negaliu.. nuotaikos sventines nulis kazkaip

Labas rytas, aš labai žiūrėjau maistą, kad tik nepersivalgyti biggrin.gif ir visi aplink,ko tiek nedaug valgai biggrin.gif
Vakar grįžtant papuolėme į plikledį blink.gif Žiūriu mb tik sulėtino greitį, sako nebijok bet slidu.
Trūksta sniego kaip 😕
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 25, 21:18)
Tiesa dar apie kvepalus,  visai pamirsau!
Chloe! Geri ir tie klasikiniai ir zali smile.gif

Mhm.. Chloe turejau kazkada.. lb idomus ir isskirtinis, jaukus kvapas wub.gif
Kai dejom pusrycius.. omg.. sociai
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2016 12 25, 23:02)
Dar pries menesi buvom su vyru IKEA'joj tai vaiksciojo moteris nu taaaaaaiiiip skaniai kvepejo ir pasigedijau paklausti kvapo dabar taip gailiuosi juk per galva nebuciau gavus biggrin.gif

Bet zinok labai daznai buna, kad ant tos zm skaniai kvepia, tai paciai ant saves buna nebepatinka tas kvapas.. ant kiekvieno kuno kvapas skirtingai lb atsiskleidzia
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2016 12 26, 12:18)
labas visoms po svenciu  4u.gif  niekas negimdo  biggrin.gif

Varliau, kaip laikotes?

Valgom, sysiojam, kakojam, kakojam, kakojam... Dar kakojam blink.gif Vel valgom biggrin.gif Tik brolio is seses visiems labai truksta...

Oras klaikus. Jau maniau siandien islysim i lauka 15-kai minuciu... Bet vejas klaikus...
Atsakyti
Kaip gaaaaaaaaaila George Michaelo.. pati graziausio jo daina apie Kaledas ir tiek dainnu graziu.. toks balsas nerealus.. ir tokia ironija.. mire per pacias Kaledas.. cray.gif sad.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2016 12 26, 13:27)
Oras klaikus. Jau maniau siandien islysim i lauka 15-kai minuciu... Bet vejas klaikus...

Aik tu gal nerizikuok.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 26, 12:27)
Valgom, sysiojam, kakojam, kakojam, kakojam... Dar kakojam  blink.gif  Vel valgom biggrin.gif Tik brolio is seses visiems labai truksta...

Labas rytas,

Mes irgi panasiai, tik gsl kakojam maziau lotuliukas.gif
Manoji is pirmo karto gerai paima papa, valgo ir jei palridzia ir nori vel paimti tai jsi nebesigauna, pradeda blaskytis, galva sukioti, rekti. Tai buna tik is 10 karto vel iduodu arba panesioti tenka, kad nusiramintu. Kazi kodel taip g.gif

O mums broliu irgi truksta... Bet jie ten irgi byski su slogom Panevezy, lai issveiksta ir mociute atostogas pasiemudi, kad pabutu su jais. Tai dabar ypac dickis vis praso atsiusti nebe foto, o video. Tai pafilmuoju trumpu. Tai sake, xiuri ir ziuri bigsmile.gif
Vakar maudeme pirma karta. Visai patiko princesei, bet jau sluostytis oi kaip nepatiko lotuliukas.gif
Varliau, kaip Tau sake bambute priziureti? Mums sake tik su spiritu patepti tom dienom, ksi nemaudom. O jei maudom, nereikia. Anksciau kazkaip kitaip budavo g.gif

Oi kaip laukiam nauju princu ir princesiu i kompanija tongue.gif
Atsakyti