Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 24, 13:50)
Varlius buvo uzejus, tai irgi namo isleidzia  yahoo.gif

Taaaaaaip!!!! Ir mes namooooo jau smile.gif +100 g!!!! Vo!!!
Pasverus - gyd. apziurinejo mazgiu, tai pimpis laisve pajutes kaiiiii dejo fontana jai nuo galvos iki koju... Che, che... Nepatyrus matyt biggrin.gif Tai gyd. nusisypsojo ir pasake: tai gerai, kad dar pasvert spejom su visu turiniu biggrin.gif
Atsakyti

Labas, registruojuos ir aš😊

Varlius, ir aš turėjau tą bėdą dėl įdubusio spenelio.  Tai man labai padėjo Multimam kompresai.  Bet ir tai.  Su skaudančia virš mėnesio maitinau.  Tos pirmos sekundės,  tai tik dantis sukąsdavau. Nes ji valgydama iš traukdavo tą spenelį,  o po to jis vėl man "sulįsdavo",  ir viena žaizdelė vis neužgydavo.

Bet tikrai,  kiek daug aplinkui sergančių,  kai pasiklausai...  Mano dičkei truputį gerklę skauda,  tai ir tempa laikosi apie 37. Bet jaučiasi gerai. 

Aš tinginiauju nuo pat ryto pas uošvius.  Nors namie kažką veikdama mažiau pavargstu nei čia nieko neveikdama 😀 per karšta man čia,  nors tiek nedaug kūrėna tą pečių. 

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 12:04)
Nzn ar pasikeis poziuris del to.. nes nei as pati serganti kazkur einu(kur daug kas nesureiksmina) nei vaika serganti kazkur vesiu(nun aisku, dar ziurint kuo serga.. bet jei kazkuo, kuo galima kitus uzkrest, tai as nesuprantu tokiu bacilu sejimo kitoj aplinkoj)  smile.gif bet tavo atveju vel kitaip.. padetis tokia, kad ir tau ramybes norisi ir t.t tai tikrai suprantu.. 4u.gif

Zinai as tau pasakysiu taip. Su pirmu vaiku mano poziuris buvo toks pats kaip tavo. Ir pati iekur neidavau, ir namie sededavau, ir burnodavau ant tu kurie ateina sergantys ar snargleti. Darzely tai ir pasakydavau kai kuriom mamom ... biggrin.gif Iki tol kol negime antroji. Zodziu as is esmes dabar esu is tu mamu nesureiksminanciu snargli. Kazkaip gal su metais, ir pragyvenus daugiau ligu labiau dzin pasidaro biggrin.gif

Labai dziaugiuosi kad mamos su mazyliais vaziuoja namo! Saunu!
Apie dirza as gi jum sakiau, kad butinai jis, butinai ir jau ligoninej!

As verdu baravykus, biski tvarkaus...

Siandien 37 savaites. Nzn ka cia sm liniuote rodo.

Su skaudamais papais ir zaizdom as maitinau kokias 2-3 savaites. Tikrai iki kraujo budavo speneliai. Varliau multimam dek!
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 24, 15:01)
Pasverus - gyd. apziurinejo mazgiu, tai pimpis laisve pajutes kaiiiii dejo fontana jai nuo galvos iki koju... Che, che... Nepatyrus matyt biggrin.gif Tai gyd. nusisypsojo ir pasake: tai gerai, kad dar pasvert spejom su visu turiniu biggrin.gif

Gerasssss biggrin.gif
Atsakyti

Apie vaikų ligas diskutuojat...  Tai ką galiu pasakyti,  keičiasi tas požiūris  neturint vaikų,  turint,  o ypač jau turint 2. Nes turint vieną,  tai visad labiau saugai.  Jei tik kas nors kiek serga/sloguoji,  tai ir nuvažiuoji ten.  Arba vengi visokių prekybos centrų.  O kai atsiranda antras,  į viską  daug paprasčiau imi žiūrėti.  Ypač jei tas didesnis darželį lanko.  Nežinai,  kada ką parneš.... 

Vakar jau buvo viskas suplanuota,  kad pas mano mamą važiuojam.  Ten ir brolis su šeima gyvena.  Mano dičkei ryte tempa 37. Skambinu brolienei,  ką darom.  Jos mažąjai 1.5 mėn,  dičkei 7 metai.  Sako,  važiuokit.  Mano dičkė ir pakosti.  Tai ir nuvažiavom trumpam.  Pas mažikę nė viena nėjo į kambarį ir viskas. 

Atsakyti
uz naujus namucius 4u.gif

Varliau, Smurcyte kaip smagu uz jus kad jau namooo wub.gif

Su šventemis Jus visas ir jusu artimuosius newyear.gif

Per sventes negimdom, sedim uzspaudusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 24, 15:23)
Zinai as tau pasakysiu taip. Su pirmu vaiku mano poziuris buvo toks pats kaip tavo. Ir pati  iekur neidavau, ir namie sededavau, ir burnodavau ant tu kurie ateina sergantys ar snargleti. Darzely tai ir pasakydavau kai kuriom mamom ... biggrin.gif  Iki tol kol negime antroji. Zodziu as is esmes dabar esu is tu mamu nesureiksminanciu snargli. Kazkaip gal su metais, ir pragyvenus daugiau ligu labiau dzin pasidaro  biggrin.gif

Apie dirza as gi jum sakiau, kad butinai jis, butinai ir jau ligoninej!

As verdu baravykus, biski tvarkaus...

Siandien 37 savaites. Nzn ka cia sm liniuote rodo.

Su skaudamais papais ir zaizdom as maitinau kokias 2-3 savaites. Tikrai iki kraujo budavo speneliai. Varliau multimam dek!

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Zinai as tau pasakysiu taip. Su pirmu vaiku mano poziuris buvo toks pats kaip tavo. Ir pati iekur neidavau, ir namie sededavau, ir burnodavau ant tu kurie ateina sergantys ar snargleti. Darzely tai ir pasakydavau kai kuriom mamom ... biggrin.gif Iki tol kol negime antroji. Zodziu as is esmes dabar esu is tu mamu nesureiksminanciu snargli. Kazkaip gal su metais, ir pragyvenus daugiau ligu labiau dzin pasidaro biggrin.gif

100%pritariu 👍 beveik viską taip pat ir aš parašiau 😊

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 24, 14:23)
Zinai as tau pasakysiu taip. Su pirmu vaiku mano poziuris buvo toks pats kaip tavo. Ir pati  iekur neidavau, ir namie sededavau, ir burnodavau ant tu kurie ateina sergantys ar snargleti. Darzely tai ir pasakydavau kai kuriom mamom ... biggrin.gif  Iki tol kol negime antroji. Zodziu as is esmes dabar esu is tu mamu nesureiksminanciu snargli. Kazkaip gal su metais, ir pragyvenus daugiau ligu labiau dzin pasidaro  biggrin.gif

As lygiai taip pat del tu snargliu, ypac kai darzelyje pareplikuodavo mamos. Bet replikos budavo is tu, kurios niekur nedirbo ir darzelis buvo tik del vaiko socializacijos. Bet jei del kiekvienos vaiko slogos imsi bilioteni, tai nemanau, kad darbdavys ilgai tave laikys. O samdyt aukle, tarkim ne visos seimos gali sau leisti.
O vaikui augant isvis poziuris i daug ka keiciasi. Net i auklejimo metodus. Supranti, kad perskaitytos knygos nieko vertos, nes kiekvienas vaikas individualybe ir tai kas tinka vienam, visai netinka kitam.

Beprotiskai fantastiskos naujienos is Smurcytes ir Varliaus!
Namoooo!

Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 24, 14:01)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu va ir padare in ya face biggrin.gif biggrin.gif
Del ligu, tai nekomentuosiu kiekvienos atskirai, tiesiog aisku sutinku, kad visokiu situaciju buna ir kaip sakot del kiekvieno snarglio nebus taip, kad nevesi i darzeli.. bet labai tikiuosi, kad nesat is tu mamu, kurios veda Rotu sergancius vaikus i darza.. biggrin.gif nes as su pirmu ar su antru nemanau, kad mano nuomone del to pasikeis.. o kaip bus aisku matysim biggrin.gif Aisku.. lengva man kalbet, kai turiu kur palikt. Del to, tai tikrai..
Nuuuuuuuuuu.. krabai iskepti.. taaaip ant miego patrauke
Atsakyti
Varliau, Smurcyte, jėgaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Nei kojyčių, nei rankyčių...... Galva sukasi... Ale pusė darbo jau padaryta. Liko pyragėliai, kepta žuvis, įdaryti grybai, pomidorai, silkes sumaišyt su jų priedais ir bus gal viskas biggrin.gif Gerai, kad MB namus iškuopė, nes būč numirus ir apsiverkus tuo pačiu smile.gif
Turi tuoj anyta atvažiuot. Bet jokių pietų nedarysiu, sakiau, šiandien pasninkas - iki vakarienės niekas nieko negaus. Gali kūčiukus graužt jeigu patinka smile.gif Vaikai tai laimingi, jiems bile nereik valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 24, 15:15)
Varliau, Smurcyte,  jėgaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Nei kojyčių, nei rankyčių...... Galva sukasi... Ale pusė darbo jau padaryta. Liko pyragėliai, kepta žuvis, įdaryti grybai, pomidorai, silkes sumaišyt su jų priedais ir bus gal viskas  biggrin.gif Gerai, kad MB namus iškuopė, nes būč numirus ir apsiverkus tuo pačiu smile.gif

Mb irgi namus sutvarke.. kaip pomidorus darai?
Atsakyti