Taaaaaaip!!!! Ir mes namooooo jau

Pasverus - gyd. apziurinejo mazgiu, tai pimpis laisve pajutes kaiiiii dejo fontana jai nuo galvos iki koju... Che, che... Nepatyrus matyt

Labas, registruojuos ir aš😊
Varlius, ir aš turėjau tą bėdą dėl įdubusio spenelio. Tai man labai padėjo Multimam kompresai. Bet ir tai. Su skaudančia virš mėnesio maitinau. Tos pirmos sekundės, tai tik dantis sukąsdavau. Nes ji valgydama iš traukdavo tą spenelį, o po to jis vėl man "sulįsdavo", ir viena žaizdelė vis neužgydavo.
Bet tikrai, kiek daug aplinkui sergančių, kai pasiklausai... Mano dičkei truputį gerklę skauda, tai ir tempa laikosi apie 37. Bet jaučiasi gerai.
Aš tinginiauju nuo pat ryto pas uošvius. Nors namie kažką veikdama mažiau pavargstu nei čia nieko neveikdama 😀 per karšta man čia, nors tiek nedaug kūrėna tą pečių.
Apie vaikų ligas diskutuojat... Tai ką galiu pasakyti, keičiasi tas požiūris neturint vaikų, turint, o ypač jau turint 2. Nes turint vieną, tai visad labiau saugai. Jei tik kas nors kiek serga/sloguoji, tai ir nuvažiuoji ten. Arba vengi visokių prekybos centrų. O kai atsiranda antras, į viską daug paprasčiau imi žiūrėti. Ypač jei tas didesnis darželį lanko. Nežinai, kada ką parneš....
Vakar jau buvo viskas suplanuota, kad pas mano mamą važiuojam. Ten ir brolis su šeima gyvena. Mano dičkei ryte tempa 37. Skambinu brolienei, ką darom. Jos mažąjai 1.5 mėn, dičkei 7 metai. Sako, važiuokit. Mano dičkė ir pakosti. Tai ir nuvažiavom trumpam. Pas mažikę nė viena nėjo į kambarį ir viskas.
Zinai as tau pasakysiu taip. Su pirmu vaiku mano poziuris buvo toks pats kaip tavo. Ir pati iekur neidavau, ir namie sededavau, ir burnodavau ant tu kurie ateina sergantys ar snargleti. Darzely tai ir pasakydavau kai kuriom mamom ...Iki tol kol negime antroji. Zodziu as is esmes dabar esu is tu mamu nesureiksminanciu snargli. Kazkaip gal su metais, ir pragyvenus daugiau ligu labiau dzin pasidaro
100%pritariu 👍 beveik viską taip pat ir aš parašiau 😊