Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Mes su vyru jau lengvai pakuciavojom. O mergina nesiliauja kuciavoti. Jau 12 patiekalu tikrai iveike doh.gif Tik labai truksta broliu, nors ir susiskambinam ir zinau, kad jie ten gerai leidzia laika.
Nesuprantu, kaip mano 9-metis dar sventai tiki kaledu seneliu, bet vakar pareiske, kad sese gime iki kaledu, nes labai norejo kalediniu dovanu lotuliukas.gif Tai teko MB nupirkti pirmaji meskiuka ir desim po egle. Broliai per pirmasias kaledas irgi gavo po my first teddy.

As irgi nesu kvepalu fanate ir nesu radusi tikrai tu savo. Jei buna kokie jau tikrai patinka, tai koks limited edition. Dabar kaip tik vienus tokius pabaigiau ax.gif
Papildyta:
Mes su vyru jau lengvai pakuciavojom. O mergina nesiliauja kuciavoti. Jau 12 patiekalu tikrai iveike doh.gif Tik labai truksta broliu, nors ir susiskambinam ir zinau, kad jie ten gerai leidzia laika.
Nesuprantu, kaip mano 9-metis dar sventai tiki kaledu seneliu, bet vakar pareiske, kad sese gime iki kaledu, nes labai norejo kalediniu dovanu lotuliukas.gif Tai teko MB nupirkti pirmaji meskiuka ir desim po egle. Broliai per pirmasias kaledas irgi gavo po my first teddy.

As irgi nesu kvepalu fanate ir nesu radusi tikrai tu savo. Jei buna kokie jau tikrai patinka, tai koks limited edition. Dabar kaip tik vienus tokius pabaigiau ax.gif
Papildyta:

Jau lyg ir pienas randasi ir panelei valgant labai skaudziai pradejo gimda susitraukineti doh.gif

Papildyta:

Jau lyg ir pienas randasi ir panelei valgant labai skaudziai pradejo gimda susitraukineti doh.gif

Atsakyti

Su sventemis mergaites! Visoms ramiu, graziu svenciu! 

Kas liecia kvepalus, tai as jiems tiediog alergiska. Negaliu pernesti net brangiausiu geriausiu, o jei kas salia sedi prisikvepines man buna chana- skauda galva, kartais net svaigsta. Man net muilas, dezodorantas ir kt. higienos priemones, plius sveitimo, skalbimo priemones turi buti bekvapiai :D jokiu smilkalu, oro gaivikliu na ir t.t. Nebent koks visai naturalus pusu eterinis aliejus, bet labai silpnos koncentracijos... esu gavus dovanu kvepalu, net neatidarius perdovanojau :D

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 14:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu va ir padare in ya face  biggrin.gif  biggrin.gif
Del ligu, tai nekomentuosiu kiekvienos atskirai, tiesiog aisku sutinku, kad visokiu situaciju buna ir kaip sakot del  kiekvieno snarglio nebus taip, kad nevesi i darzeli.. bet labai tikiuosi, kad nesat is tu mamu, kurios veda Rotu sergancius vaikus i darza..  biggrin.gif nes as su pirmu ar su antru nemanau, kad mano nuomone del to pasikeis.. o kaip bus aisku matysim  biggrin.gif Aisku.. lengva man kalbet, kai turiu kur palikt. Del to, tai tikrai..
Nuuuuuuuuuu.. krabai iskepti.. taaaip ant miego patrauke

Pas mus į darželį 2mergytes vesdavo iki tol kol sekančią dieną jau ligoninėje galėdavo doh.gif
Arba viena kosėjo 3 savaites, sakau ar normalu auklėtojoms jos nu nieko padaryti negalime, kitą savaitę mama atostogas turi, tai neves biggrin.gif la faberlik galvoju biggrin.gif
Mes jau grįžę, esu ištinusi kaip niekados 😢 kojos baisios 😢
Varliuk ir Smurcyte smagu, kad Jūs jau namie thumbup.gif
Statybininkei už naują trobą 4u.gif
Gražių ir jaukių švenčių newyear.gif newyear.gif 000054.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 14:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu va ir padare in ya face  biggrin.gif  biggrin.gif
Del ligu, tai nekomentuosiu kiekvienos atskirai, tiesiog aisku sutinku, kad visokiu situaciju buna ir kaip sakot del  kiekvieno snarglio nebus taip, kad nevesi i darzeli.. bet labai tikiuosi, kad nesat is tu mamu, kurios veda Rotu sergancius vaikus i darza..  biggrin.gif nes as su pirmu ar su antru nemanau, kad mano nuomone del to pasikeis.. o kaip bus aisku matysim  biggrin.gif Aisku.. lengva man kalbet, kai turiu kur palikt. Del to, tai tikrai..
Nuuuuuuuuuu.. krabai iskepti.. taaaip ant miego patrauke

Pas mus į darželį 2mergytes vesdavo iki tol kol sekančią dieną jau ligoninėje galėdavo doh.gif
Arba viena kosėjo 3 savaites, sakau ar normalu auklėtojoms jos nu nieko padaryti negalime, kitą savaitę mama atostogas turi, tai neves biggrin.gif la faberlik galvoju biggrin.gif
Mes jau grįžę, esu ištinusi kaip niekados 😢 kojos baisios 😢
Varliuk ir Smurcyte smagu, kad Jūs jau namie thumbup.gif
Statybininkei už naują trobą 4u.gif
Gražių ir jaukių švenčių newyear.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Smurcyt - maniškis irgi dar tiki Kalėdų seneliu. Šiandien smagiai pakučiavojom, nu ir jis sako: einu miegot, laikas greičiau praeis (20:30!!!). Ir sako, paliekam duris nerakintas, kaip gi jis įeis biggrin.gif o dėl dovanėlės broliui, tai jau laiške parašė ir paprašė dovanėlės broliui ir šuniui biggrin.gif tai ką daryt, pirkom broliui žaisliuką ant lovytės smile.gif dabar gi va, negaliu eit miegot, nes eisiu seniu šalčiu būt. O gi ir visai panaši, pilvas didelis, einu irgi panašiai biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik pabuvau seniu šalčiu rolleyes.gif

Tiesa, man ir kojos ir rankos šian tino. Gal dėl to, kad sukaus kaip vijurkas, tvarkiaus, gaminau. Bet jau einant gult net nemaloniai gėlė... šlyyyykštus jausmas žiauriai.

Pas mane ramiakas, nors ir sunki diena buvo, keli paruošiamukai smile.gif daugiau all good. Keiskit totalizatorių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TutėFrutė: 25 gruodžio 2016 - 00:13
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 01:12)
Ką tik pabuvau seniu šalčiu  rolleyes.gif

Tiesa, man ir kojos ir rankos šian tino. Gal dėl to, kad sukaus kaip vijurkas, tvarkiaus, gaminau. Bet jau einant gult net nemaloniai gėlė... šlyyyykštus jausmas žiauriai.

Pas mane ramiakas, nors ir sunki diena buvo, keli paruošiamukai smile.gif daugiau all good. Keiskit totalizatorių biggrin.gif

As tavim tikiu!!! Tyla pries audra cia gal but biggrin.gif Man gi ir viskas nurimo. O paskui tik baaaaac!!! Tiesa - viduriu paleidimas ir artejancio gimdymo vienas is pozymiu. Kadangi man jie nulat klaikiai uzkieteje, ta man nepaleido, bet i tulika ejau kasdien kokias 3 dienas. Man cia kosmosas buva...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 25, 01:12)
As tavim tikiu!!! Tyla pries audra cia gal but biggrin.gif Man gi ir viskas nurimo. O paskui tik baaaaac!!! Tiesa - viduriu paleidimas ir artejancio gimdymo vienas is pozymiu. Kadangi man jie nulat klaikiai uzkieteje, ta man nepaleido, bet i tulika ejau kasdien kokias 3 dienas. Man cia kosmosas buva...

Na man vidurius atleido tik ta pati ryta. Kokius 3 kartus issitustinau per valanda.
Tute, norejai greiciau, tai niekas nedrista pries Tave uzlindineti lotuliukas.gif Reiks duoti starta ir tasa hau gal pasipils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 25, 00:12)

As irgi nesu kvepalu fanate ir nesu radusi tikrai tu savo. Jei buna kokie jau tikrai patinka, tai koks limited edition. Dabar kaip tik vienus tokius pabaigiau  ax.gif
Papildyta:

As irgi nesu kvepalu fanate ir nesu radusi tikrai tu savo. Jei buna kokie jau tikrai patinka, tai koks limited edition. Dabar kaip tik vienus tokius pabaigiau  ax.gif
Papildyta:

Papildyta:

Niu šaunu wub.gif
Žinok draugės mergaitei9m irgi tiki dar Kalėdų seneliu , tai vakar iš bagažinės į bagažinę dovanas su drauge apsikeitem, nes mes sergam ir jie . Tai juokas tik su ėmė kad slapčia viskas biggrin.gif

Labas rytas su sv Kalėdom wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2016 12 25, 03:12)

Aš tą patį sakau tyla prieš audrą , kai nesitikesi ir bac varys į AK Tute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su sventem merginos! newyear.gif 000054.gif 000552.gif

Siandien rytas ankstyvas biggrin.gif Dovanos gi pacios neissipakuos lotuliukas.gif

Labiausiai dovana dziaugiasi suo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiek prisijuokem lotuliukas.gif Toks jausmas kad jis tikrai supranta kad gavo dovanu lotuliukas.gif Ir mete ir nese visiem parodyt ir net pamirso kad i lauka reikia eit lotuliukas.gif

Dukra delioja tiek ilgai islaukto Lego tai ramu 4u.gif
Be to, ji taip pat tiki Kaledu seneliu blush2.gif Aisku supranta ir zino, kad daug ju persirengeliai, bet tuo tikruoju - tiki wub.gif
Cia kazkuria diena aiskinimes, kodel kiti vaikai sako kad jo nera ir dovanas padeda tevai, tai teko pasitelkt vaizduote biggrin.gif Oj kuriau biggrin.gif Bet susitarem kad cia paslaptis kurios niekam negalima atskleisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 25 gruodžio 2016 - 10:29
Labas rytas, Su Sventom Kaledom visas! Laimes, dziaugsmo, meiles Jusu namams 4u.gif

Maniske 10 mete irgi tiki, visi apsipatenkine dovanomis, papusryciave, vaziuosime i baznycia ir tada pas mama ax.gif

Mazei mano jau geriau, tempos nera, tik kosti ir sloga, kazkaip atkuto. Bet as arbatas tai jai girdziau kibirais, ir su inhaliatoriumi inhaliavomes, su eteriniais tam tikrais, zodziu suveike ax.gif

Beje is totalizatoriaus matyt reikia braukti ir mane biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 25, 10:47)
Beje is totalizatoriaus matyt reikia braukti ir mane  biggrin.gif

Nu bral, stapudovai abi gimdysim biggrin.gif

Su Šv.Kalėdom, mieli Twix'ai biggrin.gif ir ką tik buvę twixai biggrin.gif apkabinu visas, ir bamteliu pilvu 4u.gif

Mano vaikis irrrrgi patenkintas savo Nerf kulkosvaidžiu (pzpzpzpz kol mes radom jį pirkt, ne visada LT būna...), nes buvom nuteikę, kad LT gal nėra tokių, o iš užsienio senis šaltis ir nespės surast. Šuo patvarkė savo kaulą jau biggrin.gif

B dės kept veršieną, aš vėliau iškepsiu keksiukus kokius nors rolleyes.gif ir žinoma, baltą mišrainę susimaišysiu biggrin.gif šiap, niekur važiuot neplanuojam, jei oras leis gal iki eglutės nulėksim. Nes ir man prisikabino zaraza kažkokia, gerklę skauda.. lyg nosis kemšasi. Užžžžžknisaaaa tokie orai smile.gif
Atsakyti
Su Sv. Kaledom, brangiosios!!! Dziaugsmo jusu sirdyje ir ramybes sielose!!! 4u.gif wub.gif ramiai atkuciavojom.. faina filma iki 01val paejom poto.. siandien varysim dar biski iki pardes, nes as uzsimaniau ledu ir leisim diena lovoj, filmus ziurint biggrin.gif
Gavau dovanu kvepaliuku aliejiniu is Indijos.. tuoj kolekcija rinksiu.. turiu aliejinius is Dubajaus... kur dar nebuvo zm, kuriam nepatiktu..kaip narkotikas jie.. bet nesakau niekam pavadinimo, nes man tie kvepalai ipatingi.. nesinori, kad kas antra tokius turetu rolleyes.gif biggrin.gif as is vis kvepalomane..
Atsakyti