Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 14:17)
Mb irgi namus sutvarke.. kaip pomidorus darai?

Padariau ale pikantišką mišraunę iš kiaušų (kiaušai, česnakas, majonezo ir sublenderiavau), tada priplėšiau rūkytos skumbrės ir išmaišiau. Visą tą mix dedu į išskobtus pomidorus (mažesnius) ir į nuluptas, bet žalias pievagrybių kepurėles.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 24, 15:23)
Padariau ale pikantišką mišraunę iš kiaušų (kiaušai, česnakas, majonezo ir sublenderiavau), tada priplėšiau rūkytos skumbrės ir išmaišiau. Visą tą mix dedu į išskobtus pomidorus (mažesnius) ir į nuluptas, bet žalias pievagrybių kepurėles.

A.. netinka man unsure.gif mes nevartojam siandien kiausu.. majonezo ir t.t unsure.gif bet skamba tai lb bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek Jus visko ruosiat, gaminat, saunuoles 4u.gif

O mes jau namie, MB osvaziavo i parde, nupirks kokia sviexios zuvies file ir pasitroskinsim vakarienei. Na ir koki sulkes gabaleli paragausiu, taip noriu rolleyes.gif

Negaliu patiketi, kad pries 2d toje pacioje lovoje sunkiai varciausi su pilvu, o dabar erkute i papa isisegusi salia guli. Kaip ji ten pas mabe buvo isitalpinus, nebesuprantu. Dabar jau kaip sapnas atrodo tie nestumo menesiai...

Graziu svenciu visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 24, 15:39)
Kiek Jus visko ruosiat, gaminat, saunuoles  4u.gif

O mes jau namie, MB osvaziavo i parde, nupirks kokia sviexios zuvies file ir pasitroskinsim vakarienei. Na ir koki sulkes gabaleli paragausiu, taip noriu  rolleyes.gif

Negaliu patiketi, kad pries 2d toje pacioje lovoje sunkiai varciausi su pilvu, o dabar erkute i papa isisegusi salia guli. Kaip ji ten pas mabe buvo isitalpinus, nebesuprantu. Dabar jau kaip sapnas atrodo tie nestumo menesiai...

Graziu svenciu visoms!!!

As dar savo erkiuka palatoj maitinu smile.gif Katik dokumentus atnese. Tai pavalgom ir vaziuojam smile.gif Nu, dar kelis kat pampi pasikeiim biggrin.gif
As dovanas pakuosiu. Vyras dar pas vaikus nuleks ir vaisiu parves smile.gif Negaminsiu, jauc, nieka smile.gif

JAUKIU SVENCIU, MIELOSIOS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 24 gruodžio 2016 - 15:09
As apsiverksiu.. turiu 101 buteliuka kvapu.. ir pigiu ir brangiu.. mb niekad nei vienu ner pagyres.. siandien sako: kaaaaaaaip man tavo siti kvepalai kvepia.. ir istrauke meginuka ziauriai brangiu Casamorati ,,Lira'' tokius... kur 200e kainuoja biggrin.gif ne, nu sakau tu skoni turi... issirinkai pacius brangiausius ir kuriu neturiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 24 gruodžio 2016 - 15:12
Ramiu,jaukiu kuciu jums visoms wub.gif Ir graziu,siltu Sv.Kaledu jums ir jusu seimoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 15:10)
As apsiverksiu.. turiu 101 buteliuka kvapu.. ir pigiu ir brangiu.. mb niekad nei vienu ner pagyres.. siandien sako: kaaaaaaaip man tavo siti kvepalai kvepia.. ir istrauke meginuka ziauriai brangiu Casamorati ,,Lira'' tokius... kur 200e kainuoja  biggrin.gif ne, nu sakau tu skoni turi... issirinkai pacius brangiausius ir kuriu neturiu..

Va daba gaus pirkt biggrin.gif maniskiui irgi is visu mano kvepalu patinka tik xerjoff ivory route, nu dar dar dama bianca, o visi kiti jam net nepastebimi biggrin.gif

O as vis kankinuosi su nemiga, jau net nezinau ka bedaryt, miegu po 4val nakti, o diena vaikstau zliumdama ir pikta del belenko, o dar ir mazasis kosti antra nakti "negraziai", kol kas be tempos, tai tfu tfu tfu gal praslysim, bo pas daktaru be treciadienio niekaip nepateksim

Graziu ir jaukiu jums atrejanciu svenciu!!

newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2016 12 24, 16:35)
Va daba gaus pirkt  biggrin.gif maniskiui irgi is visu mano kvepalu patinka tik xerjoff ivory route, nu dar dar dama bianca, o visi kiti jam net nepastebimi biggrin.gif

Aik tu.. kada as jais kvepinsiuos.. dar 100 buteliuku stovi, subaigt reikia.. bet taip juokas paime.. sakau: nebandai pirkt, nes nu tikrai ne laikas dabar jiem
Atsakyti
Jaukių, ramių ir šiltų jums Kučių, mielosios! Ir džiaugsmingų Šv. Kalėdų! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ką šiandien bedarau, iškart nugara ir pilvas unsure.gif paguliu, lyg geriau... Truputį valgių dariau, eisim pas mano mamą smile.gif
Ramaus Kūčių vakaro visoms smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 24 gruodžio 2016 - 17:47
QUOTE(amberr. @ 2016 12 24, 18:10)
Aik tu.. kada as jais kvepinsiuos.. dar 100 buteliuku stovi, subaigt reikia.. bet taip juokas paime.. sakau: nebandai pirkt, nes nu tikrai ne laikas dabar jiem

su Sventem merginos!
man panasi problema su kvepalais, vyras nepastebi jokiu, as turejau kelis megiamiausius ir atsibodo jie, uzsimaniau susirasti savo kvapa (tokius kvepalus kur net vaikai kai as busiu sena sakytu kvepia kaip mama) biggrin.gif
tai per tas paieskas kol kas nesekmingas dabar turiu kruva kvepalu kurie man siaip sau...
ir va pries sventes pirkau Doublas ir Kristianoj dovanu ir vis imeta ten meginukus, ir paaaaaagaliau radau, bent jau kol kas taip atrodo biggrin.gif
yves saint laurent Black opium.
as visuomet buvau saldziu kvapu megeja bet siiiiissssssss tobulas, toks saldus bet kartu ir prabangus. tai nusiunciau vyrui pavadinima lauksiu dovanu smile.gif as manau geriau jau nuo siol turesiu 4-6 tikrai sau patinkancius negu 30 ar daugiau siaip sau.
(uzsirasiau ir jums patinkancius vdrug ir bus tie ipatingieji ) smile.gif
Atsakyti
Dėl kvepalų aš ne bais kažkokia išrankioji,bet esu radus savo mylimus, kuriuos laaaabai mėgstu. Nėra jie prabangūs kažkokie. Pirmi - CK in2you, antri - Mexx standartinis. Kažkaip B dėl kvapų visada pastebi... va ir šian apkabino, sako, kaip skaniai kvepi wub.gif
Atsakyti