Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas! smile.gif
Tauškute, manau reik antibiotikus lašint.
Atsakyti
Labas rytas visoms, su Naujaisiais jus ploja.gif ploja.gif
Nerijabel su dukrytes gimimu wub.gif

Man sian paskutine diena namie. Ryt varom susitikti su suneliu, jeeetau mergos, net netikiu, kad ryt ji jau laikysiu ant ranku. wub.gif
Papildyta:
Tauskute pabandykite Tobrex lasiukus. Mums visada padedavo.
Atsakyti
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2017 01 01, 12:26)
Labas rytas visoms, su Naujaisiais jus  ploja.gif  ploja.gif
Nerijabel su dukrytes gimimu  wub.gif

Man sian paskutine diena namie. Ryt varom susitikti su suneliu, jeeetau mergos, net netikiu, kad ryt ji jau laikysiu ant ranku.  wub.gif
Papildyta:

Aha, tobrex padedavo ir mums, kai ta brudeli parsinesdavo is darzo. Ir daugumoje vaistiniu be recepto duoda. Nes mums kai tycia penktadienio vakara vis prasidedavo... tai to recepto nebudavo kaip gaut... tai pasiskambinau i greitaja konsultacijos, ka daryt - ar vezt vaika ligoninen del tokio dakyko. Tai budinti pediatre pasake- mauk vaistinen ir reikalauk tobrex.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2017 01 01, 12:48)
Ar tik jums ne konjunktyvitas? Jis brudelis labai užkrečiamas... Atitraukus apatinį voką, akies junginė būna paraudus. Padeda plataus spektro antibiotikų lašai, bet juos reikia lašinti dar kelias dienas ir pranykus požymiams. O ką jūs lašinot pirmai? Be antibiotikų labai sunku išgydyti... Pas mus kai darželis vaikams su akių problemom, tai ši liga vis pasirodo, tada ištisos grupės suserga, darbuotojai taip pat..

Žinok akys sulipusios buvo ir traiskanos tokios , Žinok nežinau žalia aš dar tuo ... Lasinom akytes 7d po trys kartus , pora dienų ir vėl tas pats , ir vyras .
Rytoj pas gyd. Eisim nežinau aš visiškai ne viltį , sėdžiu ir zliumbiu
Papildyta:
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2017 01 01, 13:26)
Labas rytas visoms, su Naujaisiais jus  ploja.gif  ploja.gif
Nerijabel su dukrytes gimimu  wub.gif

Man sian paskutine diena namie. Ryt varom susitikti su suneliu, jeeetau mergos, net netikiu, kad ryt ji jau laikysiu ant ranku.  wub.gif
Papildyta:

Mes juos ir lasinomes .
Ar vėl lašinti ? Ar galima ?
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 01, 12:42)
Žinok akys sulipusios buvo ir traiskanos tokios , Žinok nežinau žalia aš dar tuo ... Lasinom akytes 7d po trys kartus , pora dienų ir vėl tas pats , ir vyras .
Rytoj pas gyd. Eisim nežinau aš visiškai ne viltį , sėdžiu ir zliumbiu
Papildyta:

Mes juos ir lasinomes .
Ar vėl lašinti ? Ar galima ?

As lasindavau kol praeidavo, kokia 4 -5 diena mums praeidavo.
Atsakyti
Su Naujais metais visas 4u.gif

Nerijabel sveikinimai wub.gif bene ta patcia data gime musu pilvinukai? bigsmile.gif kurioj ligoninei gimdei, klp?

Siek tiek laiko turiu, einu paskaitinet ka priraset smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrutė3468 @ 2017 01 01, 13:46)
As lasindavau kol praeidavo, kokia 4 -5 diena mums praeidavo.

Mes 7d lasinomes po trys kartus į dieną. Taip gyd liepė.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ziuriu kiek cia daug saremiaujanciu g.gif
O man nieko doh.gif lotuliukas.gif Tik siaip jau sunku.. rolleyes.gif
Sianakt bel gerai miegojau thumbup.gif Jei taip
iki galo bisai neblogai bus thumbup.gif

Merginos, kurios jau pabyrejo atsiuskit svori, ugi ir data i az 4u.gif Daim_Blond, Nerijabel, dar ka gal pamirsau? blush2.gif
Itariu tuoj nebespesiu pildyt saraso thumbup.gif wub.gif
Ir siaip butu neblogai nuo sausio 6d. kokia pagalbininke turet temu kurybai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2017 01 01, 11:46)
Su Naujais metais visas 4u.gif

Nerijabel sveikinimai wub.gif  bene ta patcia data gime musu pilvinukai?  bigsmile.gif kurioj ligoninei gimdei, klp?

Siek tiek laiko turiu, einu paskaitinet ka priraset smile.gif

Sveikinimai susilaukus leliukų wub.gif wub.gif
Laukiame gimdymo istorijų 4u.gif
Mes prasedėjome ramiai, bet kad ir namie vistiek ant sofos nelabai patogu buvo, tai naktį per ašaras varčiausi. Atvažiavome pas senelių, močiutė prikepė vėdarų bigsmile.gif
Tai pavalgiau, priguliau, tinstu doh.gif užeina lengvi saremiai, beto pilvas tikrai nusileido, kietėja daug, kamščio nesimato dar. Mažiesiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais! 4u.gif mirksiukas.gif

Sveikinimai, Nerijabel wub.gif

Neissimiegojau, buvo sesuo sveciuose, tai tik 4 isvaziavo, o dukrytei tai ryte nepasakysi, kad dar pamiegotu smile.gif doh.gif
Tauskute, sveikit 4u.gif
Mes dar laukiam, pas dukra darzelyje karantinas - vejaraupiai, tai nezinia ar neuzsikrete, nors jau kuri laika nevedu.. praejo 2 sav. nuo kontakto, gal issisuksim? ax.gif baisiausia, kad mb nesirges...
Ryt ryte i TA smile.gif
Papildyta:
Nezinau kas tie paruosiamieji, su dukra nebuvo ju, tai kai pagalvojau gal jau jie prasideda, tai pasirode, kad jau gimdau biggrin.gif dabar irgi nieko, apacioj padilgcioja tik taip nemaloniai..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
MB gidrziu jau cirskina pusrycius, as dar guliu. Tokia tinginyste uzklupusi rolleyes.gif
Tauskute, lasink ta tobrex toliau...
Kristelina vejaraupiais gali susirgti ir po 21 dienos. Po kontakto. Mano dukros taip ir sirgo, is pradziu viena, ir tada jau kaip kita sveika, tai po 3 savaiciu kita..
Vaziuosim pas mama i pirti ir pietu valgyti.
Paruosiamuku yra, ir gan stiprus, bet jokio reguliarumo.
Atsakyti
Labas rytas, visoms saremiaujancioms sveikatos ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mane sianakt princese irgi gerai sokdino, tai labai truksta miego.
Eidim i lauka pasivaikscioti ir tada jau broliu lauksim griztanciu bigsmile.gif Bus naujo chaoso namie lotuliukas.gif

Varliau, kaip Tu? Parsivezet seimyna? Kaip i broliuka reagavo?

Uzsispyrus, dar Rimantes ir sirinal leliuku susilauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurcyte: 01 sausio 2017 - 13:01