QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 16:05)
O tai praėjo po tų 3 kartų? Tau čia gal nuo streso spazmuoja gimda. Žinoma stebėk ir jei kas - varyk į AK
Mes Tobrin lašinom lašiukus (jie panašūs į Tobrex). Dar dėjau kompresus šiltus ramunėliu nuoviro - atgaivina akutes .
Man galva nebeskaud, išlindo kosulys tos ale vos kutenantis, biški kemšasi nosis. Dėsiu skysčių vėl ir reik tikėtis išsisveiksu.
Gali būt kad dėl to... Bet gulėdama uzmigau šalia sūnaus ka tik akys pramerkiau, kol kas ramu.
Planų ir akytes . Reik kazka daryt ,kažkaip pa sveikti tik nežinau kaip .
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2017 01 01, 17:04)
Tauskute, pas gyd del akyciu vel kreipkis. Kitu vaistuku israsys. Pries pora metu mane su vaikais pagulde keistas konjunktyvitas... Tris ar keturis kartus vis atsinaujino... Kol tinkamus vaistus pritaike...
Smurcyt, parsivezem

Oi, kaip dziaugesi

Cypciojo, kvykciojo. Vis glosto galvyte. Kaip uodegytes visur paskui
Jo rytoj ryte skambinsiuos gyd. Ir eisim pas gyd. Tegu žiūri , tegu daro ką nors nes aš jau ne viltį esu
Ir žiauriai neramu Man gymdyti jau greit o kaip pa sveikti , serga ir serga ... Net iš namų niekur ne ejom bac vėl

nei svečių turėjome nei ką , ne issigydom iki galo arba vyras parnešė
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 01, 17:11)
nu o as tiesiog ilsetis negaliu.....
Va ka sukurpiau savo princam
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....