Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 01, 19:19)
Skanuuuu...bet nepavydu....as va toki doroju:
vartotojo įkelta nuotrauka

Kai mama iskepa torta tai jauciuosi mazu vaiku biggrin.gif  negaliu sustot ryyyyt  biggrin.gif
prisimenu savo gimtadienius...tie tortai niekad nebuvo glamuuuuriniai, tiesus ar tikslus, bet as taip dziaugdavausi jog tai iskepe mano mama...ir kolkas visi draugai per balius klausia atvaziuodami: ar bus tavo mamos tortas????? biggrin.gif

Koks tortas wub.gif
As taip noreciau dabar gabaliuko tokio naminio... ax.gif

Grizo broliai. Taip jiems smalsu ta sese apziureti uz rankytes palaikyti. Eina ir eina prie lovytes, uz rankytes ima, galvyte glosto wub.gif . Neleidzia sesei pamiegoti doh.gif Tai faina, kai pilni namai, bet ir ramybe baigesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 01, )
Šiaip jaučiuosi gerai, jei ne fyzdos skausmas, po kurio verkiu dar pusę h, tai nė nepasakyčiau kad man paskutinis čia mėnuo.. Dvi dienas rūgštys nebekankina, lafa.. rolleyes.gif

Man užeina po kelis kart rūgštis doh.gif ir dar tas degantis skausmas skrandyje....

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 01, 19:19)
Skanuuuu...bet nepavydu....as va toki doroju:
vartotojo įkelta nuotrauka

Kai mama iskepa torta tai jauciuosi mazu vaiku biggrin.gif  negaliu sustot ryyyyt  biggrin.gif
prisimenu savo gimtadienius...tie tortai niekad nebuvo glamuuuuriniai, tiesus ar tikslus, bet as taip dziaugdavausi jog tai iskepe mano mama...ir kolkas visi draugai per balius klausia atvaziuodami: ar bus tavo mamos tortas????? biggrin.gif

Koks gražus bigsmile.gif Tikiu kad ir labai skanus bigsmile.gif

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 01, 19:40)
Oj blyyn nebegaliu doh.gif
Viskas nervuoja, visaip nepatogu doh.gif
Kazko noriu, nezinau ko doh.gif Krc.. doh.gif
Afigena lotuliukas.gif

Į mane vyras vis pažiūri ir klausia kas tau? Aš jam nu kas gi man juk nestuke.gif biggrin.gif
Nesinervuok, nedaug beliko iki tokios būsenos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Mano panom irgi labai patinka, ir joms yra svarbu, kad tortas butu keptas MANO biggrin.gif
Jokiu budu neleistu pirkti. Aisku jos valgo nevisus... jau atsirenka skonius.

Mes ziurime x faktoriu. Dicke uzmaise mieliniu blynu tesla, laukia kol pakils, vyks kepimas. Kaip noriu blynu su uogiene bigsmile.gif
Atsakyti

Oj blyyn nebegaliu doh.gif
Viskas nervuoja, visaip nepatogu doh.gif
Kazko noriu, nezinau ko doh.gifKrc.. doh.gif
Afigena lotuliukas.gif

Zinok as irgi...sedziu..nezinau ar noriu ko nors ar ne....ar noriu valgyt ar ne....🙃

Atsakyti

Labas vakaras 😊 kol panos prausiasi vonioj,  įlindau pas jus....  

Jaučiasi man šiandien miego trūkumas visgi...  Net pavydu buvo skaityt,  kai kažkas iki pietų miegojo...  Aš gal 1 h užmigau,  ir jau 8 h buvo labas rytas...  

Tai eisim visi anksčiau miegot.  Panas numaudau,  apvelku pižamas ir į lovą.  

Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 20:44)
Vamzdiec kaip skaniai sulesiau torto gabaliuką ir tartelę nedidelę su šilauogėm  didis.gif

Ir as toki valgiau panasu torta su silauogom net du mazus gabaliukus su arbata mmm skanu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2017 01 01, 20:41)
<p>Labas vakaras 😊 kol panos prausiasi vonioj,  įlindau pas jus....  </p><p>Jaučiasi man šiandien miego trūkumas visgi...  Net pavydu buvo skaityt,  kai kažkas iki pietų miegojo...  Aš gal 1 h užmigau,  ir jau 8 h buvo labas rytas...  </p><p>Tai eisim visi anksčiau miegot.  Panas numaudau,  apvelku pižamas ir į lovą.  </p>

Mes ir pirmą valandą nuėjome miegoti, kėlėmės 9. Tau yra mažas žmogeliukas, žaviuosi kurios pasiryžta kitam vaikiukui kol namie mažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 01, 21:11)
Ir as toki valgiau panasu torta su silauogom net du mazus gabaliukus su arbata mmm skanu buvo  smile.gif

NET DU MAŽUS lotuliukas.gif NET! Aš va dar eisiu, įvaldysiu... ką čia dabar... po gimdymo atidirbsiu ščyriai.

Kaip jūs? Kaip akutės?
Papildyta:
Žaliaskare - tortas wub.gif mano mama nei mėgeja tortų kept, nei megzt... Anyta irgi taip so so - bet iškepa kartais pyragą. Mano mamka daugiau visoookias skanias sriubas verda, cepikus ir virtinukus tokius padaro, kad niekur skaniau nevalgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 01, 21:02)
Koks tortas  wub.gif
As taip noreciau dabar gabaliuko tokio naminio...  ax.gif

Grizo broliai. Taip jiems smalsu ta sese apziureti uz rankytes palaikyti. Eina ir eina prie lovytes, uz rankytes ima, galvyte glosto  wub.gif . Neleidzia sesei pamiegoti doh.gif Tai faina, kai pilni namai, bet ir ramybe baigesi lotuliukas.gif

wub.gif

Tute apie kiausiniu idara, tai juokiaus balsu, malacius tu musu, kas liecia humora biggrin.gif

As atsiguliau vakar puse dvieju nakties, dar iki puse penkiu ryto sugebejau su drauge telef prasneket.
Keliaus 9 val tai visa diena kaip pridauzta, dar pietuku valandike pamiegojau...
Rytoj pas gine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynka: 01 sausio 2017 - 22:11
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 23:47)
NET DU MAŽUS lotuliukas.gif NET! Aš va dar eisiu, įvaldysiu... ką čia dabar... po gimdymo atidirbsiu ščyriai.

Kaip jūs? Kaip akutės?
Papildyta:
Žaliaskare - tortas  wub.gif mano mama nei mėgeja tortų kept, nei megzt... Anyta irgi taip so so - bet iškepa kartais pyragą. Mano mamka daugiau visoookias skanias sriubas verda,  cepikus ir virtinukus tokius padaro, kad niekur skaniau nevalgiau smile.gif

Aha net du mazus gabaliukus biggrin.gif

Vyrui tai vokai net patyne , lasinu vaistus , raudonos akys vos atsimerkia , o sūnus niu aš paploviau bet ne lasinau tai gražios akys .
Man vis kutena gerklę ir kosciu tada ir spjaunu skreplius , nosis ir niu sloga balta puciu ir puciu ...

O kaip tu jautiesi ?
Atsakyti
Negaliu kaip susinervinau.. cry.gif cry.gif jūs man pasakykit ar čia aš perdėtai reaguoju ar kas yra.. unsure.gif
Yra atvažiavus anyta pasisvečiuoti keliom savaitėm.. Pavargau aš eiti iš paskos ir tvarkyti visą jovalą.. Šiandien pasiskambinu mamai pasiguosti, nes nu ji irgi galvojo kad man čia talka bus, pagelbės, lengviau viskas ir pan, nu vienžo padės besilaukiančiai paskutinį mėn marčiai, o ji man sako, nesiskųsk anyta, negražu, tu vaikystėj irgi nemėgai tvarkytis. blink.gif nu blec nesikeikiant prie ko čia aš vaikystėj nemėgau tvarkytis, ir kur suaugusi moteriškė, kuri negali po savęs susitvarkyti?? Aš iš paskos su plęšiančiu klynu turiu eit ir rinkti jos puodukus, šaukščiukus ir tt. Šiandien iki parduotuvės buvom išvažiavę, grįžtam, ale sriubą virė vadinasi, įeinu į virtuvę, o ten karas, sviestinas peilis ant stalo, duona, sviestas, lupenos kriauklėj, lėkštės kuriose kažką sudėjus buvo, svogūno gabalas, kavos puodelis, šaukštelis dar kitir, samtis ant stalo, dvi keptuvės ištrauktos, daržovės numestos, rankšluostukai, kriauklė pilna, o ji jau ant sofutės. Viską tvarkyti man reikia, kai baigiu, klausia ar pagalbos nereikia? Reikėjo bld prieš 15min kai pradėjau tvarkytis! Salione kėdės išstumdytos, pasėdėjo ant vienos, kitos, dar kažkoks puodelis, trupiniai. Nu faaak,
Aš neturiu smarvės lakstyt ir tvarkytis n kartų per dieną.. cry.gif neprašau kad ji man trobas kuoptų, tenoriu kad po savęs, savo puoduką ar lėkštę nusineštų, o ne paliktų, maždaug pohuj vistiek sutvarkys.. Mato kaip chujovai judu, kaip skauda, ne, vienodai..
O MB dar nori jos 'atostogas' pratęsti čia, nes neva man padeda, man lengviau..
Aišku jis grįžta, viskas sutvarkyta, jam atrodo mamytė pasistengė, o aš pasakyt nieko nenoriu, nes nu bliac, nesmagu žiauriai..
Krč jokio palaikymo, net iš motinos negavau..

Ką daryyyyyyyyt
Atsakyti
TheSparkle, aš manau tu pasakyk bent jau vyrui viską, jei ne jai pačiai. Mano nuomone, tai tavo namai ir turi gerbti visi svečiai tavo tvarką, nesvarbu ar draugas ar kaimynas ar anyta. Pas anytą aš stengiuosi prie jos taikytis, bet kai ji pas mus pradėjo man naują tvarką įvedinėt tai pasakiau tiesiai viską. Nepasitenkinimo buvo of course, bet kai tyli tai ir lipa ant galvos visi kas gali 4u.gif
Pas save namuose gali šikt kur nori man atrodo, bet kai esi svečiuose tai jau turi po savęs susitvarkyti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grajauskiki: 01 sausio 2017 - 22:29