Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 01, 15:58)
Nu blyyyn, o mane guldo doh.gif Nors viskas ok doh.gif
Ir ne siaip vakare atvaziuot sake, o iki 11h doh.gif
Sake reiks visus tyrimus padaryt, krauja Rh faktoriu, slapima, sirdies darba paziuret mano, tonai ir t.t .. g.gif Bet gi viskas padaryta ir taip doh.gif

tai cia mano pvz kraujas 38 sav darytas ir sito nebedarys...bet visa kita darys aisku jsu dbr...ir atvykt 8 val. nes planinius cp kitos dienos aptaria 12 val. tai iki to turiu but jau ligonineje. Su manim ta diena buvo dar vienas planinis.
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 16:36)
Tu tik nešik į batą  biggrin.gif džiaukis, dar kartą tyrimus padarys, blogiau nebus!  4u.gif

Blea lengva tau sakyt, kai tavo venos kaip pas narkomana lotuliukas.gif Sakau, man baisiaisia yra kateteris doh.gif lotuliukas.gif O toliau viskas dzin lotuliukas.gif Visvien visom pries CP raminamuju nakciai duoda tai vapse lafa lotuliukas.gif
Tikiuos gera sesele pasitaikys.. Jei matysiu kad negirdi ka sakau ir ko prasau gales sau subinen ta kateteri statytis biggrin.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 01, 16:47)
tai cia mano pvz kraujas 38 sav darytas ir sito nebedarys...bet  visa kita darys aisku jsu dbr...ir atvykt 8 val. nes planinius cp kitos dienos aptaria 12 val. tai iki to turiu but jau ligonineje. Su manim ta diena buvo dar vienas planinis.

Kai mane uzrasinejo as vienintele buvau ta diena 4u.gif
Bet net nezinau kelinta h darys lotuliukas.gif Jauciu vel kokia 9.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 01, 15:04)
Tauskute, pas gyd del akyciu vel kreipkis. Kitu vaistuku israsys. Pries pora metu mane su vaikais pagulde keistas konjunktyvitas... Tris ar keturis kartus vis atsinaujino... Kol tinkamus vaistus pritaike...

Smurcyt, parsivezem smile.gif Oi, kaip dziaugesi smile.gif Cypciojo, kvykciojo. Vis glosto galvyte. Kaip uodegytes visur paskui smile.gif

Kaip smagu visiems kartu wub.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2017 01 01, 15:11)
nu o as tiesiog ilsetis negaliu..... biggrin.gif
Va ka sukurpiau savo princam rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Auksarankė ne kitaip wub.gif
Mano ramiakė mergina šiandien, užeina tik su tokiais aštriais judesiukais pabumsenti rolleyes.gif
Kaip išsigandome šiandien, gi grįžtame namo, įsukame į savo gatvę, ir matome kad prie mūsų namo dūmai rūksta doh.gif pirma mintis namas dega blink.gif privažiuojame, pasirodo iš kitos gatvės juos vėjas atpučia. Vos infarkto visi negavome. .. grįžusi priguliau nes suėmė pilvą stipriai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 01, 17:22)
Oi, kad taip ir butu! Kad tavo zodziai tiesiai kazkam i ausi, kam reikia ;)</p><p></p><p>Tas spaudimas dar nuo oro gali sokineti...snd pvz jau 14h tamsu..slegis...niuru...</p>

Tep i bus.. pamaytysi 4u.gif biggrin.gif
Nu man nlb sokineja... aukstokas toks pa;yghinus.. bet sake sekt svarbiausai, kad apatinis nebutu daugiau 90./. Reik kazka valgyt, bet apetitas dinges kazkur..
Atsakyti
Ieškau ieškau atėjus mūsų temos ir nerandu biggrin.gif galiausiai pamačiau, kad MES JAU VIRŠUJ!!! Eina sau rolleyes.gif
Aš irgi jau pajaučiau tų paruošiamųjų saldumą blink.gif greičiau viskas prasidėtų ir pasibaigtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 01, 18:10)
Ieškau ieškau atėjus mūsų temos ir nerandu biggrin.gif galiausiai pamačiau, kad MES JAU VIRŠUJ!!! Eina sau  rolleyes.gif
Aš irgi jau pajaučiau tų paruošiamųjų saldumą  blink.gif  greičiau viskas prasidėtų ir pasibaigtų  rolleyes.gif

biggrin.gif as ir.. net issigandau..
As tai dar jauciu nepajauciau.. nes su savo skausmo rodikliais tikrai taip lengvai neiskesciau biggrin.gif
Atsakyti
Nu tu duodi Zaliaskare, sausio 1 rankdarbiais užsiimi wub.gif Mes pasivaikščiojom, picas kątik kepėm smile.gif Nu bet aš tik porą gabaliukų, mama mano atėjo, tai kavinamės ir arbatinamės su tinginiu ir šakočiu.
Man tai tokia ramybė užėjus vidinė, kad jau sausis... smile.gif
Atsakyti
Vamzdiec kaip skaniai sulesiau torto gabaliuką ir tartelę nedidelę su šilauogėm didis.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 01, 16:53)
Blea lengva tau sakyt, kai tavo venos kaip pas narkomana lotuliukas.gif Sakau, man baisiaisia yra kateteris doh.gif lotuliukas.gif O toliau viskas dzin lotuliukas.gif Visvien visom pries CP raminamuju nakciai duoda tai vapse lafa lotuliukas.gif
Tikiuos gera sesele pasitaikys.. Jei matysiu kad negirdi ka sakau ir ko prasau gales sau subinen ta kateteri statytis  biggrin.gif
Kai mane uzrasinejo as vienintele buvau ta diena  4u.gif
Bet net nezinau kelinta h darys lotuliukas.gif Jauciu vel kokia 9..  rolleyes.gif

Na Santariskes didesnis kruvis...pirmadieni isvis 6 planines uzrasytos..... blink.gif
Mano pirmas irgi 9 val. buvo...

Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 01, 17:04)
Kaip smagu visiems kartu wub.gif
Auksarankė ne kitaip wub.gif
Mano ramiakė mergina šiandien, užeina tik su tokiais aštriais judesiukais pabumsenti  rolleyes.gif
Kaip išsigandome šiandien, gi grįžtame namo, įsukame į savo gatvę, ir matome kad prie mūsų namo dūmai rūksta doh.gif pirma mintis namas dega  blink.gif  privažiuojame, pasirodo iš kitos gatvės juos vėjas atpučia. Vos infarkto visi negavome. .. grįžusi priguliau nes suėmė pilvą stipriai  blink.gif

nurimk...nestumas ir gaisras...uch...ne kazka 4u.gif

-----
Aciu uz palinkejimus siems metams:) ir uz pagiras rolleyes.gif
Tikiuos siais metais tiesiasniu siuliu biggrin.gif ir iki balandzio poilsio biggrin.gif
Bet sian dar merliukus noriu apsinert ax.gif
Atsakyti
Panos, kartu sutikom naujus.. Sveikinu visas kiečiausias forumo mamytes ir jau kelis pačius mieliausius kinderius.. wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip nerealu temą matyti viršuje prie svarbiausių.. Dabar mūsų mėnuo.. wub.gif
Apsiverksiu. biggrin.gif
Prisišaudėm fejerverkų tiek, kad net nuobodu žiūrėt jau buvo.. Vyrai kaip vaikai, prisipirko už 1000€ tai nuo pat 18h kiekvieno 'pirikuro' metu vis šaudė.. biggrin.gif doh.gif

Šiaip jaučiuosi gerai, jei ne fyzdos skausmas, po kurio verkiu dar pusę h, tai nė nepasakyčiau kad man paskutinis čia mėnuo.. Dvi dienas rūgštys nebekankina, lafa.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSparkle: 01 sausio 2017 - 19:11
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 01, 18:44)
Vamzdiec kaip skaniai sulesiau torto gabaliuką ir tartelę nedidelę su šilauogėm  didis.gif

Skanuuuu...bet nepavydu....as va toki doroju:
vartotojo įkelta nuotrauka

Kai mama iskepa torta tai jauciuosi mazu vaiku biggrin.gif negaliu sustot ryyyyt biggrin.gif
prisimenu savo gimtadienius...tie tortai niekad nebuvo glamuuuuriniai, tiesus ar tikslus, bet as taip dziaugdavausi jog tai iskepe mano mama...ir kolkas visi draugai per balius klausia atvaziuodami: ar bus tavo mamos tortas????? biggrin.gif
Atsakyti
Oj blyyn nebegaliu doh.gif
Viskas nervuoja, visaip nepatogu doh.gif
Kazko noriu, nezinau ko doh.gif Krc.. doh.gif
Afigena lotuliukas.gif
Atsakyti