Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 30, 00:31)
Uf, sunki naktis laukia. Vėl knarksiu doh.gif

O Tau nosis labai uzgulusi? As tam reikalui vibrocil lasinau, gerai atkemsa ir tada gali ramiai miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas..

Nuo 4h nemiegu doh.gif Akys stacios doh.gif
12h i TA..
Blyn nu galetu kas is virsaus leist paskutine savaite issimiegot.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 30, 09:31)
Labas rytas..

Nuo 4h nemiegu doh.gif Akys stacios doh.gif
12h i TA..
Blyn nu galetu kas is virsaus leist paskutine savaite issimiegot..  unsure.gif

Tu nori bleeee miegot o ką vakar darei iki 13h parpei ji dar nori kad ir naktį miegoti tu ką ne juokauk gerai aaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labas rytas nestuke.gif
O Man Va ir užgulusi nosis buvo , bet nepurskiau nieko naktį. Tai kažkaip kažkaip ... Ir dabar viskas sukilo iš vidaus į viršų pučiau ir pučiau nosį tiek išėjo snargliu blink.gif oho ir iškart gerklę pasijuto toks lengvumas , nebe skauda tfiu tfiu balsas atsigavo beveik beveik... Manau druska sukėlė viską į viršų , žiūriu man druska padeda daug labiau ,skalauju burna en kartu ,tikrai geriau nei arbatmedis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 30 gruodžio 2016 - 07:48
QUOTE(*Rasuolė* @ 2016 12 30, 00:33)
Nu mamytės,šiandien nesireiškiau, bet perskaičiau, ką kalbat. Nemanau, kad tokiaias tempais tema iki sausio 1 pritrauks biggrin.gif
Vis dėlto nusipirkau tuos h&m liemenukus maitinančioms, kaip Smurcytė turi. Tikiuos M dydis bus normaliai, nes nu po krūtine pilvas pakilęs ir neaišku kaip ten bus.  smile.gif Nes nu L tai didelis... Ir jau viskas, jaučiu irgi į jokius prekybcentrius neisiu, vaikščiot ten sunku, o ir ligų nesinori pasigaut, bent jau šiandien tiek žmonių doh.gif  Norėjau droge sau ir dukrai nupirkt rankų dezinfekatorius, tai išpirkti visi unsure.gif

o yra MAMA skyriuje kokiu nors nuolaidu?
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 00:55)
Avent garpuodis man vienas is geriausiu pirkiniu vaikui buvo smile.gif

su sunum avent garpuodzio neturejau bet kiek pas drauges buvau mano vaikas gerai valgydavo maista is garpuodzio o namie nei kasnio neidrusdavau tai si kart nusprendziau nusipirkt ziuresim kaip bus si karta.

QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 30, 01:31)
Hm, mąstau aš apie vaikjuostę. Bet jaučiu pasisiūt tokią žiauriai lengva, o medžiagų pasirinkimas nemenkas dabar. Ilgis jos kaip supratau būna įvairus, apie 5m, o va kaip su pločiu? Gal yra turinčių ir galėtų plotį pamatuot?  ax.gif dar nuo dičkio laikų turiu užsilikusią berods womar nešynę, tai manau sueis ji. Kol leliukas panaudosiu vaikjuostę, o vėliau nešynę.

Uf, sunki naktis laukia. Vėl knarksiu doh.gif

einu ismatuosiu:
turiu dvi vaikjuostes per ta ieskojima tobulos: viena trikotazine 60 cm plocio kita austine 67cm plocio trikotazine man asmeniskai atrodo mielesne svelnesne. Buvau ir moby nusipirkus bet nepatiko ir iskart pardaviau nes jinai trikotazine bet is dvieju trikotazu zinau kad dar vaiia isidejus i ja slapia vaiksciosiu. zodziu per daug stora pasirode nors kokybe tikrai nebloga. bet ju visu kokybes geros. tik manau kuo plonesne ir tampresne medziagyte tuo leliukui fainiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pro100egle: 30 gruodžio 2016 - 08:53
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 08:24)
o yra MAMA skyriuje kokiu nors nuolaidu?

Labas rytas,

As po pardes dabar nesimalu, bet internete tai yra kazkas: http://m2.hm.com/m/e...mp;page-size=16

Atsakyti

Labas rytas,

Tauskute smagu, kad sveikata gereja ir balsas atsiranda :)

As prisisapnavau kazkokiu nesamaniu, vis biojau, kad nepradeciau gimdyti, nes pas gyd.dar turiu eiti... Nu idomu, kokiu naujienu snd isgirsiu, einu 10h

Kazkaip vakar pagalvojau, kad paskutinius metus sutiksim su vyru dviese nu ir 🐶, kitais metais turesim jau lelyte 👼💞

Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 30, 10:52)
Labas rytas,

As po pardes dabar nesimalu, bet internete tai yra kazkas: http://m2.hm.com/m/e...mp;page-size=16

Nėra ko tau ir trenktis ten bacilų prisirinkti , ir mums nėra ko , dauguma serga ...
Aš Ryt tik į kirpykla nu leksiu pasigrazinsiu ir atgal namo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 30, 11:00)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Tauskute smagu, kad sveikata gereja ir balsas atsiranda smile.gif</p><p>As prisisapnavau kazkokiu nesamaniu, vis biojau, kad nepradeciau gimdyti, nes pas gyd.dar turiu eiti... Nu idomu, kokiu naujienu snd isgirsiu, einu 10h</p><p></p><p>Kazkaip vakar pagalvojau, kad paskutinius metus sutiksim su vyru dviese nu ir 🐶, kitais metais turesim jau lelyte 👼💞</p>

Lauksim naujienų ax.gif o gal jau per naujus visi trys busit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 30 gruodžio 2016 - 09:03
Labas rytas 4u.gif

Pusėtina naktis. Nosis tai man neužsikišus, nes Sinupretą geriu, bet matyt nuo gerklės sausumo kokios tai angos užsidaro ir užknarkiu doh.gif

Gerklę dar šiek tiek kutena, eisiu kalt imbierinės arbatos, o va kažkaip ties kairiu smilkiniu skaud, ir toks jausmas lyg cinkteli kažkas blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, vakar išgėriau virš 2 l. vandens .tai naktį kėliausi virš 10 k. ir daug padarydavau blink.gif nepaisant to ryte ranka sutinusi neina sulenkti. doh.gif
Vaikas padarė pusryčiams karštų sumuštinių wub.gif
Laukiame naujienų iš TA bigsmile.gif
Atsakyti

Labas visoms😊

Jetau,  koks gėris ta džiovyklė 👍👍👍 vakar rūbus iškart sudėjau į spintą.  Nei džiaustyti,  nei lyginti.  Pasaka!!!! 

Dabar dar pataliukus plaunu, nes vakar tik gavau pasiūtus.  Tai šiandien suruošiu lovytę mūsų lėlytei ❤ 

Po truputį tvarkinėjuosi.  Po to pietus gaminti.  

Atsakyti
Labas rytas, nakti prasikankinau su meslungiu, tik sulenkiu koja ir pyst pareina unsure.gif o vis dar didele magnio doze geriu..

Sianakt kazkokie mmm maudimai buvo, o gimdyt tai negaliu. Draugai is UK jau pakeliui pas mus. smile.gif
Atsakyti