Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Labas rytas,

Ismiegojau iki puse desimt blink.gif ir nei karto i wc blink.gif

Bet nesuprantu, net nepykino atsikelus, iskart pusryciaut galejau

Tai arba arbatos padejo vakarykstes arba visalaik miegot iki pietu reikia biggrin.gif

Reiks pasizaist su ta arbata, gal tikrai panaceja smile.gif

Jezau, rytoj jau Naujus sutiksim, net nesitiki

O naujais jau kad pabyres leliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 30, 09:56)
Labas rytas,

Ismiegojau iki puse desimt  blink.gif  ir nei karto i wc  blink.gif

Bet nesuprantu, net nepykino atsikelus, iskart pusryciaut galejau

Tai arba arbatos padejo vakarykstes arba visalaik miegot iki pietu reikia  biggrin.gif

Reiks pasizaist su ta arbata, gal tikrai panaceja  smile.gif
Jezau, rytoj jau Naujus sutiksim, net nesitiki
O naujais jau kad pabyres leliukai  wub.gif

Kaip džiugu, kad tau geriau, ir kad nepykina bigsmile.gif aš va lapnoju košę, nes seniai valgiau ir jau kalu arbatą. Ale matyt be vaistų nuo galvos skausmo neapseisiu, bais nemaloniai diegia tą kairę pusę.

Kaži, kas pirma naujais metais pabyrės nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 30, 11:18)
Labas rytas  4u.gif

Pusėtina naktis. Nosis tai man neužsikišus, nes Sinupretą geriu, bet matyt nuo gerklės sausumo kokios tai angos užsidaro ir užknarkiu doh.gif

Gerklę dar šiek tiek kutena, eisiu kalt imbierinės arbatos, o va kažkaip ties kairiu smilkiniu skaud, ir toks jausmas lyg cinkteli kažkas  blink.gif

Tai gal vyras naktį už knarkima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 30, 11:23)
Labas rytas, vakar išgėriau virš 2 l. vandens .tai naktį kėliausi virš 10 k. ir daug padarydavau blink.gif  nepaisant to ryte ranka sutinusi neina sulenkti. doh.gif
Vaikas padarė pusryčiams karštų sumuštinių  wub.gif
Laukiame naujienų iš TA  bigsmile.gif

Man naktį irgi tino ir tirpo , tai į viršų ranka pakelių uh koks gėris atitirpsta ir tinimas praeidavo aišku ne ilgam ir taip naktį visa zaidziau kojos tai oki buvo.
Žodžiu vis ieškau ir atrandu kas tik kad ne tirpti ir tinimą nu imtu biggrin.gif
Atsakyti
As priemime laukiu savo eiles....ale nuotaikos visu kokios geros...matyt pries najus cia taip biggrin.gif
Su pirmu kai atvaziavau ne tokia laiminga buvo priemeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 07:46)
Tu nori bleeee miegot o ką vakar darei iki 13h parpei ji dar nori kad ir naktį miegoti tu ką ne juokauk gerai aaa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad blea lotuliukas.gif Jei naktim miegociau nereiktu diena miegot iki 13h lotuliukas.gif doh.gif
Bet buciau nieko pries ir nakti ir diena pamiegot gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 30, 12:21)
Tai kad blea lotuliukas.gif Jei naktim miegociau nereiktu diena miegot iki 13h lotuliukas.gif doh.gif
Bet buciau nieko pries ir nakti ir diena pamiegot gerai lotuliukas.gif

biggrin.gif tu dieną ne Miegok kad naktį miegotum. O tai ji ir visa para nori parpti, dar i lova atnesk picos su cola , dar už ją nuo eik į wc ... biggrin.gif
Atsakyti
Žaliaskare kas blogai kad priėmime?
Užsispyrus aš ir dieną pamiegu jei naktį nemiegu, nu kaip kitaip išbūti visą dieną? biggrin.gif
Tauškute aš bijau kad tie tinimai nepereitų ant sanarių. Atsitūpti atsitupiu, bet atsistoti jau.... biggrin.gif
Dynka su gera savijauta 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(pro100egle @ 2016 12 30, 00:50)
as ebay ir amazon fane tai si karta nauja garpuodį

Please, parodyk, kas ten per stebuklas blink.gif noriu ir aš. Babybjorn nešyklė ir mums laaabai patiko, reiks pažiūrėti ir mums ebay.

Varlius , kantrybės su pilviuku 4u.gif

Taip temą greitai pribaigėt, kad net pamiršau, ką ruošiausi komentuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 30, 10:18)
Labas rytas  4u.gif

Pusėtina naktis. Nosis tai man neužsikišus, nes Sinupretą geriu, bet matyt nuo gerklės sausumo kokios tai angos užsidaro ir užknarkiu doh.gif

Gerklę dar šiek tiek kutena, eisiu kalt imbierinės arbatos, o va kažkaip ties kairiu smilkiniu skaud, ir toks jausmas lyg cinkteli kažkas  blink.gif

Sinupret ir gelormytol labai padeda tokiu atveju 4u.gif

Dėl lankymų kalbėjote, pamenu ir su pirmagimiu, ir dabar tas pats. Nenoriu, kad veržtųsi lankyti. Net tėvai...norisi savo erdvėje ramiai su leliuku pratintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 30 gruodžio 2016 - 11:30
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 10:41)
biggrin.gif  tu dieną ne Miegok kad naktį miegotum. O tai ji ir visa para nori parpti, dar i lova atnesk picos su cola , dar už ją nuo eik į wc ...  biggrin.gif

Noreeeeeciau bigsmile.gif lotuliukas.gif o ka? lotuliukas.gif

Sedziu jau prie duru TA ir taaaaaaaip miegas ima doh.gif
Nespejau slapimo atnest iki 11 doh.gif Reiks 1dieni matyt vel vest doh.gif

Kokie savaitgalio planai? Kur naujus? bigsmile.gif
Mes tai namie.. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nieko naujo pas mane. Noriu austriu ir sampano. Deja naujakui nupirkau sraigiu biggrin.gif

Eglepro, kas ta white noise machine?

Racijos dar nepirkau, bet irgi noresiu su monitorium..
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 30, 11:03)

as su siuntimu konsultacijai, nes pirmas nestumas baigesi cp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 30, 13:03)
Užsispyrus aš ir dieną pamiegu jei naktį nemiegu, nu kaip kitaip išbūti visą dieną? biggrin.gif
Tauškute aš bijau kad tie tinimai nepereitų ant sanarių. Atsitūpti atsitupiu, bet atsistoti jau.... biggrin.gif
Dynka su gera savijauta  4u.gif

Žinau žinau , aš Va su kompresinem kojinem tai vis kažkiek gelbėja blauzdos gražios tik pėdos .
O Zaliaskare priemime nes dėl cp tarsis ax.gif

Kampai iš veisti , prisedau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 12 30, 13:28)
Noreeeeeciau  bigsmile.gif  lotuliukas.gif o ka? lotuliukas.gif

Sedziu jau prie duru TA ir taaaaaaaip miegas ima doh.gif
Nespejau slapimo atnest iki 11 doh.gif Reiks 1dieni matyt vel vest doh.gif

Kokie savaitgalio planai? Kur naujus?  bigsmile.gif
Mes tai namie..  rolleyes.gif

Tai kur tu spesi kai parpi ilgai biggrin.gif

Mes turbūt namie sergantis , anyta kvietė pas save uošvis pas senelį išvažiuoja kad vienas ne būtų nes per Kalėdas teta buvo . Tai gal pas anyta , valgyt sakė padaris ... Su nerimo mat ji kai vyras pasakė kad susirgau , ir pamatė per šventes kad tikrai ne kas Man... Tai kviečia pas save , sakė vakarienė pagamins , viskuom pasirūpins . Nors dėl prie širdies kokia gera biggrin.gif tik gaila laikinam kaip visada biggrin.gif

O šiandien gal tikrai vakare picos bigsmile.gif
Atsakyti