Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha aha su vitamino B kompleksu ir man kilo idėjų ( nu bet aš nė žuvų taukų neprisiruošiu nusipirkt, ką jau ten)

o idėjų kilo dėl to kad labai jau stipriai juodos duonos ėmė norėtis, nu atrodo net kvapą plutelės užuodžiu

net raugą pasigaminau ir išsikepiau jau

Atsakyti

Katuk, būtent nuo to "rinkinio" neberia   :mirksiukas: Kas ten man tiko - neaišku.

Aš irgi buvau pradėjusi ryti duoną :lol: tik duona+sviestas  :essen:  kilo grėsmė per duris netilpti  :laugh: 

Atsakyti

man studijų metais taip šokolado juodo norėdavosi kad net iš paskaitų bėgdavau nusipirkt :) tada irgi pasiskundžiau tėvam (aš šokoladui šiaip jau abejinga visiškai) tai sako ar tu vaikeliuk juodą duoną valgai? sakau ne, kambariokės bijo rūgšties ir perka tik baltą. Nu tai sako pamėgink vėl valgyt juodą. Pradėjau sau atskirai pirktis ir šokolado poreikis dingo kaip atsiradęs

Atsakyti

Tai jums vaikiukai akivaizdus B6 trūkumas :D

Atsakyti

sakai B6? nu pagal požymius nepasakyčiau

aš išskyrus tą duonos norą jokio daugiau požymio ir nepajutau :hmm:

Atsakyti

aišku  kad aš ne žinovas, bet man rodos mielėse, rauge yra nemažai B6 vitamino

Atsakyti

i ta tema , tai as papirkau  sukatzoles plius b6 ir valerijono plius b6 :)   nusipirkau .  bet pageriau tik pora dienu ... ir vel "pamirstu"

Atsakyti

aišku  kad aš ne žinovas, bet man rodos mielėse, rauge yra nemažai B6 vitamino

nu tai vat, aš irgi niekad labai nesigilinau.Laikydavau kad valgau pakankamai įvairaus maisto kad netrūktų man ten nieko labai, kartais kai mama padovanoja kokį kompleksą sugeriu, kad jai ramiau būtų, arba kai labai jau energijos trūkumas išlenda tada gerimakso kompleksą su ženšeniu nusiperku ir tuo baigiasi.

tai gal mano organizmas toks protingas kad neleidžia dar tiek pasireikšt požymiam o praneša kad valgyčiau duonos pakankamai :D

Atsakyti

protingas tas mūsų organizmas, siunčia mums visokius signalus, tik kad mes arba neatpažįstam jų arba praignoruojam...

pamezgėjau vakar dropsų baby merino. jatau koks malonus siūlas :wub:

tik kad nesugebu nutaikyt dydžio. kokio dydžio kūdikėlio galva maždaug????

Atsakyti

nuo kudikelio gi priklauso. maniškiui visos kepurės buvo per mažos, didžiagalvis anas

nu bet didesnė man regis svarbu ne per maža va

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

aš tai šiandien susikaupiau ir nemalonųjį žygį į Darbo biržą atlikau  :B iš pradžių truputį pasistriominau, savęs pagailėjau, o paskui įsispyriau į užpakalį, susitvarkiau plaukus, pasidažiau, pasikabinau papuošalus, pasipurškiau brangiaisiais “Portrait of a lady” ir iškeliavau aukštai iškelta galva - aš gal ir be darbo šiuo metu, bet nesu bedarbė  :rolleyes: 

Tada dar smagiai su Restar paplepėjom  :wub: 

Atsakyti

Lace, man patiko pasiruošimo procesas :victory2:

Atsakyti