Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

cf5c5a106164e133fa9b75af8b9793df.jpg

a78d166282401b4af2aa87701b3c5cde.jpg

d0c6056b0bd0b0397f32d2f257c041ba.jpg

846b6fa633b9a03038548ce1981b7474.jpg

eac829dc7b2ae7fbedd26168efb18a47.jpg

79c9313e48d5895be1c2996a9a90667f.jpg

4a2ed0815a05bfcd668a4db42741d51e.jpg

e9e22e97295911e9afa3356964d93ba9.jpg

8a5d0fe7d59ff439dade23ef3632c329.jpg

fd66903a12168fc962a63e1b84a04708.jpg

Atsakyti

ooo, Šarangė kad prieiškojo kuo rengtis :D

labas rytas

aš tai manau, kad sunku rast kuo apsirengt, nes ryte tai man asmeniškai šaltokoka, nors dieną tai karštoka. Todėl neįmanoma prisluoksniuoti gražiai, stilingai ir patogiai.

vakar sugalvojau pridovanotų obuolių maišioką patvarkyt. bet obuolienių tai vistiek nieks nevalgo pas mus (arba nevalgomai matyt pagaminu :D ), todėl mintis šovė prispaust sulčių. su naminiu aparatu :D  tai va, tris litrus prigaminau. greitam vartojimui. ale bet taigi turi nuplaut, išpjaustyt obuolius (nu nes tokie padaužyti, papuvę kai kur), paspaudi kažkiek, tada turi pravalyt kombainą nuo likučių. jomajo, dvi valandas daviausi, laiko beliko tik nagainoms persilakuot :B  ir į lovą.

obuolių dar liko dvi dėžės :B  ir jie genda, nesgi krituoliai.

Atsakyti

Labas rytas,

Ale tikrai, kad apsirengimo atsirado  nuo pat ryto :bigsmile:

Aš tai kai neturiu kur dėt obuolių, tai viską sudžiovinu. Labai geras dalykas.

Oras tai nervina. Man tai viskas ok, į mašiną, į darbą, tik megztuką užsimetu, o vaikai tai nori ryte trumpom rankovėm eit, o laipsnių tai tik 7 rodė šiandien. Atseit, paskui dieną neturi, kur kišt tų viršutinių :rolleyes: O Rusnė jau ir kosulį pasigaut bando. Reik gal kokių garų parūpint vakare pakvėpuot :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas,

Šalta pas jus, Limit. Pas mus tai ir ryte buvo 14-15 laipsnių.

O šiaip tai tikrai dabar sunkoka rengtis - ryte šaltoka, dieną karšta.

O kur tu tuos obuolius džiovini?

Šiemet vasarą, kai buvau pas uošvius džiovinau kriaušes. Jie turi tą džiovyklėlę, tokią nemažą, lyg 9 aukštų. Supjausčiau gerą kibirą kriaušių, ir jos taip man ilgai džiuvo, gal tris dienas ir tiek nedaug liko džiovintų. Galvojau antrą reisą padžiaut, bet jau kaip tik išvažiavau ir nespėjau.

Tai galvoju, jei kokioje orkaitėje džiovint irgi tris dienas, tai labai bjaurus reikalas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 rugsėjo 2018 - 08:46

kol saulute sviecia tai silta, bet tik pasislepia, ir vesu ganetinai :)  jau terasoj ilgai nepavakarosi. sestadieni jau pledukus i  terasa tempemes, kad pasedde sutemus :)

Atsakyti

Kerpena, turiu tokią nedidelę 4 aukštų džiovyklę, tai dedu labai kompaktiškai, gan plonai pjaustau, tai jei per kokius pietus sudedu, ryte būna visiškai išdžiūvę.

Kriaušes lygiai taip pat. Beveik jau ir suvalgėm, reik slėpt :D

Apskritai viską reik slėpt, nes pilna namie apžorų, tai niekas nesulauktų žiemos :D Tai vyras klausia, kada ta atidarymo didžiojo data, kai jau viską oficialiai galima bus valgyti :D

Atsakyti

hm ar čia aš viena turiu ką apsirengt? :unsure:

nugi kokią bliuzelę ploną ar suknelę dar vasarinę, a nt viršaus megztuką, ploščiuką ar striukę, švarkelį, kardiganą...atėjai nusirengei pasikabinai ir tiek bėdos

labas rytas

Atsakyti

džiovint ir aš galvojau, turiu džiovyklę, nu bet ten irgi, pasiruošimo kalnas....

tai ne visi švarkeliai, kardiganai ar kokie ten reikalai tinka ant kiekvieno rūbo, derini derini..... kitas dalykas, man plono megztuko ryte jau nepakanka, o dieną irgi negali žinot, vakar va pvz per piet nebuvo labai šilta, nors jau po valandos grįžtant galima buvo ir nusirengt tą megztuką.

dar ir avalynė, ryte lyg ir šaltoka su per daug atvirai, o dieną jau kaip ir prakaituoja per daug.....

na, bet kelais dienas pakentėsim ir kitas aprangos problemas spręsim :D

Atsakyti

20180529_LM_Villa_Malla_Em_005_medium2.j

Soyokaze_184_medium2.jpg

front_medium2.jpg

Koks gražus šalis...  :wub:

IMG_2100_medium2.jpg

https://www.ravelry....rary/odins-leaf

Atsakyti

Labas rytas, Aš kaip etatinė rytinė pranešėja :D 02faac616d2fd742c602d4e72b49e192.jpg Sekta sektiškai rudeniškai apatiška... Aš irgi prie jų, nors nesijaučiu blogai fiziškai ir šiaip atrodo viskas gerai, bet nėra kablio gyvenimui, vis dar ieškau kažko... Tiksliau tai nieko nedarau, tik galvoju :D Restar maisto ir konservų kiekiai man kelia siaubą :D Dėl profilaktinių pasitikrinimų aš irgi jaučiuosi lyg ieškodama ko nepametus, nors pas ginę tai reguliariai vaikštau ir tikrai negaunu pastabų, ko čia atėjau, bet šiaip eit kažkur kažko eit gal nesugalvočiau, aišku, jei blogai jauties, tai jau eini ne šiaip :) Šiandien mano kūdikiui 12, o kūdikis guli lovoj.... Kitas kūdikis irgi krenkštinėja  :oh: 

Pranešėjai ir gimdytojai  :4u:

Apie Restar - true, true ;)

Kelnės Žuveliukui MONTON slim-fit light grey

Atsakyti

Pas mus džiovintų obuolių kelių metų maišai stovi... nieks nevalgo...

Va va, man irgi tas pats su deriniais rūbų... tai spalvos, tai formos, tai dar kažkas nedera, tai kaklas atviras, o dbr toks puosgas ant kaklo, kad negaliu nieko apsirengt tik marškinius, gerai, kad bent jų turiu ne vienus :D

Atsakyti

Tai Šarange, gali kokius kalėdius dovaninius maišus su džiovintais obuoliais komplektuot ;)

Ai, beigi ir sveikinimai mamai :4u: :4u: :4u: Ir būkit sveiki visi :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 rugsėjo 2018 - 09:34