Aš prasta gėlininkė . Renkuosi tik man gražias gėles, į pavėsį nekišu
. Pas mane pavėsy auga hortenzija, paparčiai. Žinau, kad astrancija gana pakenčia pavėsį. O šiaip - google
. Aš tingiu kol kas labai gilintis į palankias sąlygas augalams, tad kol kas kišu savo norimas gėles tarp buvusios šeimininkės paliktų, ir tiek.
Labas rytas,
labas rytas,
Cafe nutiekia labai pozityviai
labas rytas, nemezgadieniai.
šokiai pokiai virtuvėj arba šiaip bimbadieniai
Labukas
Garsiąją atnarą baigiau. Liko 140 g siūlų ir rankovėlės.
Kava niam niam
Sveikos, kam kavos, o kam raminamųjų reikia. 6 jau nusprendžiau keltis, nes ką jau ten išgulėsi. Tai kalną lietinių prikepiau. Pas mus jie dažniausiai valgomi su uogiene, be jokio įdaro, tai reikia nemažai, kad privalgytų jaunimas. Daviausi pusę ryto su maistais, paskui puoliau dirbti, netyčia prisiminiau, kad pati tai ničnieko nevalgius, jeigu neskaičiuoti šaukštelio ciberžolės su šiltu vandeniu . O atvarius į darbą, supratau, kad Sedatif būdamas spintelėj tai nepadeda. Nu nenormaliai kažko širdis kalatojasi. Toks budrus nerimas - nesuvoktas ir neapibrėžtas, nes labai nieko konkretaus nėra, dėl ko taip jausčiausi... Abelo, gal turi kokį protingą patarimą, ką daryt?
saviįtaiga užsiimt Restar reiktų
nors šiaip tave suprantu ir užjaučiu. man kartais būna tokie nepaaiškinami niekuo priepuoliukai, bet jeigu tau jau ilgalaikė tokia, tai tikrai ne kas.
muzikos terapija? nebandei su ausinukais kokios nors pozityviai nuteikiančios muzikos paklausyt? aš kartais mėgstu mašinoj sau patinkančią dainušką užsileist tokiu garsu, akd savo minčių negirdėčiau bet kai viena važiuoju
kvapų terapija? vakar prisiminiau, kad turiu eterinių aliejų, užsilašinau ant pagalvės kampo apelsinų, tai net kažkokią šyspeną išspaudė.
spalvų terapija? pasimėgauk vaizdais pro langą, kai kavą/arbatą geri. aišku, gero vaizdo reiktų paieškot, ale bet kartais net mašinų gaudesys ir monotoninis nenuntrųkstamas judėjimas ramina
keista va kolegė skundžiasi pastaruoju metu kažkuo panašiu, sako širdį spaudžia, miegot negaliu, nerimas neaiškus..gal čia kokie magnetiniai laukai, ar ruduo taip veikia?
Labas rytas,
Tai ir aš pastaruoju metu į tą pačią kompaniją
Kažko galva sukasi ir toks jausmas keistas, lyg įtampa neatsileistų. Galvoju, darbiniai reikalai ir fizinės veiklos nebuvimas savo duoda, gal dar kažkas ore sklandantis
O ir aštuntokas nutarė nesimokyt..
Rusnei gipso nenuėmė, nors šįkart pas daktarus ėjo kaip į šventę, Jau valandas skaičiavo.. Dabar dar po 2 sav. pasirodyt reiks.
Oi, ačiū, Katuk, kad man daug ką priminei. Esmė ta, kad per lėkimą nieko pati neprisimenu. O ramiai sąmoningai pabūti kuo pasigėrėti, tai šiuo metu man nesuvokiama... Net ne dėl to, kad nerasčiau laiko. Tiesiog, kažkaip užsiturbinus, kad net kai nieko neveikiu, nesugalvoju, ką nuveikti prasmingo SAU. Bet va, gerai, kad priminei, gi turiu Dotteros aliejų Peace ir Balance, pavasarį nusipirkau, kai irgi buvo panašiai, gal dar blogiau. Reikia tik susirasti ir vėl pasiteplioti. Tokia saviįtaiga tai tikiu .
Gal ir magnetiniai laukai, o gal nebuvimas saulėje...
Ir aš ir aš... kaip senikė padejuot noriu ..
Bet spėju mes per tokią karštokoką vasarą viską išprakaitavom. Tai dabar ir ateina "aidai" to išsiplovimo. O tikrai nepasipildom tų "atsargų".
Nesenai apsiginklavau B kompleksu, kur yra ir B12 (neuromultivit), nuo kurio neberia.
Truputį geriau
017.JPG 259,61KB
0 Parsiųsta kartų
Ristina,
tai gal tave nuo didesnio kiekio to B12 beria?
palyginau, mes dažniausiai perkama Neurorubine, bet būtent dėl didžiausio B12 kiekio
sudėtinės dalys tos pačios, tik kiekiai skiriasi, per parą
B1 pvz su neurorubinu gauni 200 mg, o su neuromultivit 300 mg
B6 su neurorubin tik 50 mg, o su neuromultivit net 600 mg
B12 su neurorubin 1 mg, o su neuromultivit tik 0,6 mg.
gerti neurorubino reik 1 tab/per dieną, o neuromultivit 3 tab/dieną
nu ir kaina neurorubino mėnesiui gaunas 4,63, o neuromultivit 16
čia šiaip, įdomumo dėlei, nieko nenoriu pasakyt, jeigu tik žmogui geriau nuo to, tai tik sveikintina
gražiai burbuliuoji