Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai Kalėdiniams tai jau sarmata, ne tokie gražūs tie obuoliai :D

Atsakyti

pas mus dziovintu vaisiu  nevalgo  . as tik pomidorus kasmet dziovinu  orkaiteje. siemet  gal net nedziovinsiu, nes nevalgom irgi. nors pradzioj oj kaip skanu budavo pomidoriniai  traskuciai :) bet dar 2 litru stiklainis pilnas

Atsakyti

Ką aš galiu pasakyt tada :) Na tai dalinkitės su tais, kurie valgo :mirksiukas: :D

Atsakyti

:D Limit

pas mus tai tokie valgymo/nevalgymo etapai būna, kurie nežinai kada ištiks :D

dar džiovinimu kažkiek nenoriu užsiimt, bo nes musyčių kalnai tada atsiranda.

o aš kaip tik savaitgalį virtuvės langus išvaliau, savo plisuotas žaliuzes išploviau, tai tas pasitenkinimas dar neišblėsęs :D  nesinori vėl tų įkyruolių

Atsakyti

Sveikos

Šarangei sveikinimai  :4u: 

Bet kai pagalvoji, kitąkart ir dažnai tikrinantis visko būna  :rolleyes:

Limit žinoma visko būna ir gyd. ne dievai, bet labai didelis skirtumas ar randa I -II st. Ar žmogus pralaukia iki ketvirtos  :mirksiukas: 

Į aprangos temą, tai irgi neturiu ką apsitengti  :oh: 

Atsakyti

Šarangei ir jos švenčiantiems sveikinimai ir linkėjimai pasveikti (arba neįsisirgti)

pas mus aplink irgi daugėja visokių šnarpščiančių. spėju būtent dėl tokios orų kaitos

Atsakyti

Lace, o kokių šiandien kvepalų diena?

Labai į temą suskaičiau vienos instagramerės pasisakymą. Bandysiu įkelti

Atsakyti

as labai linkusi dalintis  sodo derliumi ( ne  gatavai paruostais   )  su tais, kurie tai vertina.   nu bet brolio seima  Vilniuje. tai koki pora , tris kartus per sezona  pasidalinu :)  dar kiti giminaiciai  karta per vasara atvaziuoja . o daugiau aplinkai. teciui, dukros seimai, dar  jos "anytai" kartais :)

o daryt , vargt ir paskui nevalgyt , tai nesinori. nors kaip katukas sako, tas noras nenoras sezoniskas gi buna.  visokiu uncle bensu noredavosi pradzioj, paskui feeeeeeee asidare. "jovitos" padazai persaldus paliko, kai  cukraus nebevartojam beveik..

vakar viriau tipo ta leco, kur su papriku juostelemis, ( kazi bus valganciu)  bet aisku  pagal save dariau. siandien  uzkaiciau vel katila "kecupo". sitie dalykai pas mus eina .

obuoliu yra nuo vienos obels pas mus.kitamet sunaus  sode obuoliai deres. labai noreciau obuoliu suriu padaryt, ale nesu dariusi ir bijau illgo  paruosimo etapo.to maisymo, neprisvilinimo . darbo daug, o  ar valgytoju bus. bus kaip su obuoliu pyragais ar dziovintais vaisiais. man tai skanu.  kai karta per men pramusa saldumynu pemeesinis noras :)

Atsakyti

Lace, o kokių šiandien kvepalų diena?

Labai į temą suskaičiau vienos instagramerės pasisakymą. Bandysiu įkelti

Šiandien ne kvepalų, o mezgėjiškos deaugystės diena  :wub:  Nitė pas mane svečiuojasi, ot  :D 

Atsakyti

Šiandien ne kvepalų, o mezgėjiškos deaugystės diena  :wub:  Nitė pas mane svečiuojasi, ot  :D

Nitė iir kvepalai, nes man jie susiję ;)

Atsakyti

Tai linkėjimai Nitei :4u: :wub:

Atsakyti

:D bet taip ir nepamezgėm :D nė akelės :D

Nitė iir kvepalai, nes man jie susiję ;)

:hmm:

Tai linkėjimai Nitei :4u: :wub:

:4u:

Atsakyti