Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ką veikėt? Liežuviais mezgėt? :)

Aš ir pavargus,  vėl pusė6 atsibudus, bet ir euforijoj tuo pačiu. Labai neblogas renginys išėjo, labai daug gerų žodžių ir padėkų išgirdom. Kažkaip nepaprastai geras jausmas, nes idėja seniai buvo galvoje, labai reikalinga, o štai ėmėm ir dviese per trumpą laiką padarėm. ir netgi vykusiai. Išsipildžiusios profesinės svajonės jausmas veža.

Kuri ten buvot minėjusi apie slyvų sūrį? Gal kokį konkretų receptą naudojat? Nes apie slyvų sūrius ne itin daug info randu. Labai jau ilgai stovėjau vakar prie viryklės, kol vyras neperėmė estafetės, išsiskleidė per 3 puodus, kad didesnis garinamo paviršiau plotas būtų. Įdėjom cinamono ir migdolų. Džiovinu skardoje orkaitėje.

Beje, važiuodama namo netyčia išgirdau labai į temą laidą apie sveikatą per LRT - apie miegą. Tai kai ką tikrai svarbaus išgirdau. Sakykim, neaiškus nerimas, miego sutrikimai galimi ... užrūgštėjus organizmui - nuo  perdirbtų produktų. Taip pat - nuo kirminų. Smegenims pernelyg įsiaudrinus. Po sporto. Padeda kvėpavimas taisyklingas. Maisto reikšmė svarbi, labai stebėti, ką suvalgius miegasi gerai, o ką - blogai. Tikrai įdomu buvo, galvoju perklausyti mediatekoje visą laidą.

Lūžtu. Bet priminė,kad dar duona nemaišyta, tik pradėta....

Atsakyti

Į apsirengimo temą - aš tai turiu kuo rengtis. Šiemet kai tokia vasara gera, tai vasarines sukneles dar iki šiol nešioju.

Kitas klausimas, kad tai ką rengiu nepatinka. Ir šiuo metu jaučiuosi žlugusi šiuo klausimu. Pora mėn. pavyko kiek prisilaikyti, gal koks kg ir nukrito. Bet dabar vėl atkritau žiauriai, tiesiog negaliu suvaldyti padėties. Kaip tam anekdote, neseniai, kažkur užmatytam  - aš labai žiūriu savo figūros, bet vos tik nusisuku, ta bjaurybė puola ėsti viską iš eilės. :huh2:

Atsakyti

Kerpena, reik užimt mintis ir rankas kažkuo kitu. 

Vat tik sugalvot yr problema :D​ 

Atsakyti

Sugalvot ne problema, bet įtikint užsiimt - va kur problema.

Atsakyti

Labas rytas,

398971c6e232871ea5e309afc4b40682.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Šarange, gražiai rūpiniesi rytine kava. :super:

Atsakyti

labas rytas :)

Kavos tai kavos (juodos ir užkandžiui sūris iš Olandijos ir dar kokio nors sūrio gabalaitis)

vakar pamezgiau kelias eilikes net :) gal įsivažiuosiu, rūbų naujų tai norisi (pagrinde kardiganų ir suknelių)

Atsakyti

Labas rytas

Reikia kokio švarko ar visai plonos striukės  :hmm: Ant bliyskutės użsimetei megztuką vieną ar kitą or tvarkoj, o ant megzto  :oh:​ 

Atsakyti

Mmm :wub:  kokia kava.

Kerpena, tai jeigu sugalvoji kokį uždegantį užsiėmimą, nereiks prisiverst. kaip tavo studentei?

mano viena studentė ko tai ne toj nuotaikoj; ko aš tą biologiją rinkausi, man gi matematika patinka :D

Ingriga, poryt jau ieškosi storesnės striukės :D

pamezgiau vakar, bet ko tais laimės nepadaugėję anei kiek šiandien...

Atsakyti

Katuk poryt bus poryt, o man siandien reikejo  :D​ 

Atsakyti

Gal kuri Vilniete kavos per pietus noretu  :ax:​ 

Atsakyti

jei centre kažkur tai norėč :)

Atsakyti