Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tu kelinta pietauji?

Atsakyti

oj..negaliu pasirodo sian, su vyru kitų planų buvo, pamiršau :(

Atsakyti

aš tai nežinau, ar galiu, esu labai spontaniškas žmogus paskutiniu metu :D bijau prisižadėt, nes kartais išlenda kokių nenumatytų reikalų. 

būsi kažkur netoliese Konstitucijos pr?  CUP, Europa? galim ir susibėgt kur kavai. nes jeigu specialiai važiuosi iš toliau, tai nervas ims, jeigu sugrius reikalas

Atsakyti

Pro ta puse vaziuosiu, tai gal ~puse 12 parasyk ar nori/gali 

Atsakyti

Aš tuo metu muzikos mokykloj jau būsiu...

Atsakyti

Restar, dainuosi ar grosi? o gal šoksi?

Atsakyti

Vairuosiu, lydėsiu, pasitiksiu. Turbūt vėl paleisiu vieną grįžti autobusu namo ir lauksiu prie stotelės. Kitą ketvirtadienį jau turėtų sugebėti pati r rnuvažiuoti, ir parvažiuoti, tėvai pernelyg užimti  :B . Nebent vyrą mamadienį priversiu pasiimti ta proga....

Atsakyti

Sveikos,

Restar, slyvų sūrį verdu kokias porą valandų ant labai mažos kaitros uždengtą puode, tada, jei dar daug skysčio, palieku apie 12 val. pastovėt ir vėl verdu ant mažos kaitros. Orkaitėje niekada neviriau.

Atsakyti

Bet virimas ant mažos kaitros uždarytam puode - taigi kaip tam skysčui išgaruoti? Ar čia ir yra paslaptis? Nes aš ant normalios ugnies, atidarytam puode, nuolat maišydama ir daugiau nei 2 val - ir tai vargas vargelis, kol pasidaro pakankamai tiršta. Nebent tavo kiekis nedidelis, tai gal greičiau išverda. Mes su mažais kiekiais net neprasidedam, iškart katilais :). Dar tikriausiai cukrus tirština. Aš jo mažai stengiuosi dėti, slyvos šiemet ir taip itin saldžios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 rugsėjo 2018 - 13:24

Su Katuku isgerem kavos, aplankiau garaza. Drakius nusileido iki pridetinio siulo  :unsure: ir dzinsus nusipirkau

Atsakyti

Per vėlai pamačiau kavagėrio anonsą - būčiau galėjusi prisijungti...  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace gaila  :( 

Atsakyti