Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas :)

bet kodėl vaikams tie bomžpakiai patinka? Maniškis neragavęs bet vis prašo, o man jie net iš tolo dvokia, tai ir neduodu, nors kai vaikas buvau pati atsimenu kad norėdavau :)

dėl mokyklinio maisto skųstis negaliu, arba jis paskanėjo arba vaiks ūgtelėjo bet valgo geriau nei pernai ar užpernai...Net ir mėsos paragauja, tik sakė kotleto a la naminio tai neragavo, šlykščiai atrodė sakė :D nors namie troškintus mano ar močiutės tai kapoja už abiejų žandų, ir mesytės kukulius tiesiog virtus sriuboj valgo

Atsakyti

Limit, mano vaikas kasdien giria, koks skanus maistas gimnazijoje, jeigu ką :D. Neišlepęs , tai vienintelis vaikas, pasekęs mano sveika mityba, arbata tik be cukraus jam, košės ryte su džiaugsmu. Bijojau, kad gal bus sunku, bet kol kas be to, kad dvi kalbos vienu metu, nematau jokių sunkumų jam. Aišku, pirmas mėnuo, visokie kartojimai, pažymių nerašo, bet kažkaip nesijaučia didesnis krūvis nei pas sesę. Sesė tai namie nuo antradienio trinasi, tai pilvą paskauda, tai galvą, nežinia, ar koks virusas, ar paauglystė...

Bomžpakių aš kartais nuperku ir padedu namie, ypač, kai didysis lieka savaitgalį vienas. Šiemet pradėjau, vaikai priminė. Jiems baisiai didelė atrakcija., sode buvo radę, tai žaibiškai surinko obuolius, kai pažadėjau, kad galės bomžpakius užsipilti (prieš tai buvo papietavę normaliai) .Galvoju, gal nenumirs nuo vieno kito karto. Aš  irgi tik studijų laikais buvo kelis kartus valgius.

Aš tik svilinančios kaitros nepakeliu ir kai nuo šalčio mašina užšąla. O šiaip - visi orai geri.

Atsakyti

Plikomuose makaronose iš vis nematau blogio :rolleyes:
Nu, džiovini makaronai... tik ta blogybė, kad makaronai, ar kad džiovinti...
(pridedamus taukus ir prieskonius išmetu :D )

Kai nėr ką paduot valgyt (nu, viskas neskanu) tai valgo net nevalgiukas. O Augustas - kemša viskas kas kruta ir nekruta :lol: :oh:

Mokyklos maistu mano bernai patenkinti. Mažasis siūlė eit pas "tas tetas" pasimokyt valgyt virt :lol: :oh:

Atsakyti

Nu, matyt, blogybė, kad juose nieko vertingo, tik kalorijos - greitai įsisavinami angliavandeniai. O prieskoniuose - natrio gliutamatas. Bet be prieskonių gi neskanu :)

Atsakyti

Aha, be prieskonių neskanu :)

Mano vyras kai buvo P. Korėjoj, tai sakė, čia jų pagrindinis maistas. Dar ir namo paragaut parvežė. Labai daug rūšių jie turi, bet man tai vis tiek visi eilinį bomžpakį priminė :rolleyes:

Atsakyti

Makaroninis angliavandenis šimtąsyk geriau, nei sūrelis su palmių aliejum :rolleyes:

Ant užpilkytų makaronų puikiai dera druskytė+grietinė.

Atsakyti

Reiks išbandyt Ristinos metodą, pati nesumąsčiau :D

Tiesa, makaronų su grietine dar niekad nesu bandžiusi  :blink:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 21 rugsėjo 2018 - 11:25

Mano vaikų nr.1 patiekalas - makaronai su grietine :D

Atsakyti

Nu jeigu makaronai, tai tada galima normalius tiesiog duoti. Kiek jau ten laiko užima juos išvirti. O dar jeigu vertingesni (pilno grūdo ar bent kietųjų kviečių). Maniškiai (3/4) su sūriu tiesiog mėgsta. Visoks koks kelis kartus perdirbtas maistas (malti miltai, lipdyti makaronai, tada jie virti, vėl džiovinti, dar užpilti) nieko gero iš tiesų. Pasakė ta, kuri nuperka irgi jų :D

Ką norėjau pasakyt - valgykim ką norim ir būkim laimingi :4u:  :4u:  :4u: (tik neįrodinėkim, kad vienas š daug geresnis už kitą š). (Turiu kaimynę a la sveikuolę, kuriai batonai ir dešrelės nieko blogo...)

Atsakyti

Nelabai stresuoju, jei mano vaikai valgo šlapkę  :rolleyes:  bet pakontroliuoju kiek galiu, ir kiek mano rankos siekia, kad nekištų burnon visokių nesąmonių.
Vieną kartą savaitėj pas mus galima valgyt šlamštmaistį. Netgi kebabus nuperkam. Man tiesiog jėgų fiziškai nebebūna diena dienon virti, kepti ir t.t.

Pilno grūdo maistas, mano liaudžiai nesuvokiama šlykštybė :D makaronus, jei tokių noriu, tik aš sau verduosi. Net vyrs jų nevalgo. Nežinau, kuo jiem jie neįtinka.

O maisto iš pakučių ar su tam tikrom etiketėm, vaikams reikai tiesiog, kad reikia. Nes tai reklamuoja, nes  tai valgo jų draugai.

Tikrai nesu maisto fanatikė.

Gyvenimo realybė :D

Važiuojam visi sekmadiensiais į bažnyčią.
Aš einu dirbt. O vyrai lieka manęs laukt. Nu tai vyrs nuperka jiems traškučių+colos ir jie taip apsiginklavę manęs laukia :D
Tad mano pezalai apie sveiką-nesveiką galioja tik tol kol matau. Kai nematau - ėda viską :B

Atsakyti

Sveikos

"bomžpakis" net negirdejus tokio pavadinimo :unsure:

Dziaugiuosi kad masima sianakt prie kito namo palikau, prie musu visai eilei padangas subade :oh:

Atsakyti

nu man rods viskas kas su protu yra normaliai, nereik fanatizmo nei į vieną pusę...nors anot mamos mano aš fanatikė nes mano vaiks arbatą be cukraus geria, negeria kompotų (nu ir aš negėriau niekad, man neskanu) ir nevalgo apmarmaliuotu visokiais padažais kepsnių, o geriau paprastą mėsos šmotą...nei aš jam draudžiu tą cukrų arbaton nei kompotus, nu bet jei žmogus nori gert ir saldus geralas jam troškulio nemalšina tai prie ko čia fanatizmas

kebabų pirktinių neduodam, nes žinau kad nevalgys, naminius darom, tuos valgo, iš vis jam kuo paprastesnis maistas patinka

nu ir picos nevalgo ir ant coca colos nesipuola, jei kartais nusiperkam tai išgeria stiklinę, bet niekad neprašo

niekada specialiai aš jo nemokinau kad va tas anas blogis ir negalima, ir į makdonalds nueinam ir traškučių paragaujam, bet žino kad toks maistas yrą ne kasdieniniam vartojimui, kad kartais nesveikas maistas nekenkia, bet svarbu nesipult vietoj pietų ar vakarienės ano vartot :)

aha aha ir kai labai tyyngiu duodu ir dešrelę ir sumuštinį leidžiu su dešra susimontuot pačiam :) bet visada į tą sumuštinį įsideda salotos lapą ir pomidoro ar agurko griežiniį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 21 rugsėjo 2018 - 12:07