Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk, mano abu studentai kol kas nesiskundžia.

Kaunietė aišku kiek susigūžus, nedrąsi, bet kol kas lyg viskas gerai. Be to dar daug važinėja namo. Dar ir su mokykla ryšius palaiko, nes su gimnazijos choru giedos per Mišias Kaune, kai popiežius bus. Tai vis repeticijos. Atrodo, kad šiandien grįžta, nors dabar galvoju, kad nieko šiandien nerašė. Jai labai pasisekė šį pusmetį, kad penktadienis laisvas. 

O naminis studentas irgi patenkintas kol kas šiemetiniais mokslais ir dėstytojais.

Atsakyti

Sveikos mezgėjėlės ,    Priedas  IMG_20180915_182621_medium2.jpg   278,29KB   0 Parsiųsta kartų

Aš jas įveikiau😉

Vaikas įvertino - net per savaitgalio karščius dėvėjo. Tad imuosi dar vienų. Įmantrybių dar neisbandinesiu, galva tam per daug apkrauta kitais dalykais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 20 rugsėjo 2018 - 17:24

Ir dar toks klausimas, gal kuri pasiūlys kokia skarą, kuri tiktų prie tautinių rūbų. Visai nieko bendro su tuom neturiu, bet mintis kirba vieną žmogų nudžiuginti. Siūlai lyg ir patys tam reikalui pas mane atkeliavo... 

Atsakyti

Ajo, pagalvojau apie Katuko merginą, kuri studijuoja biologiją, nors patinka matematika.  Ar tik nepaseks mamos pėdomis? Kerpena, ar gerai prisimenu, kad tavo fizikas perėjo į matematiką? Genai visgi prasimuša :).,

Kapseika, gi ne kažin koks stebuklas tas kojines megzt, ale kiekvienas išmokimas tikrai džiugina .

Atsakyti

Taip, maniškis fiziką iš keitė į matematiką.

Atsakyti

Kapseika, tik suvalkietes su tautiakais esu "gyvai" mačiusi :D
Su kažkokio austinėm skarom apsigobusias.

Nuuu googlyt reik :rolleyes: ažūras tai kažin :hmm: nors, ką gali žinot, gal prie šventinių tautinių ir dedasi.

Atsakyti

Restar, nu rimtai nieko ten baisaus, pati nežinau, ko tiek ilgai baidžiausi😁

Tai va Ristin, ir pati abejoju ar čia protinga mintis. Tiesiog siūlo spalva taip gražiai susigroja su jos kostiumo spalvomis, bet ar tos skaros reikia prie to kostiumo, kitas klausimas. 

Atsakyti

Tai ir megzk ;) ir suderės tada spalvos su tuo kostiumu :)
O jei derės, tai gal ir užsidės.

Atsakyti

Labas rytas,

Penktadienį vėl jokio kamščio, tai atlėkiau su vėjeliu į darbą :)

Tik nuvežus Rusnę, prisiminiau, kad nepasiėmiau kompo, tai teko grįžt namo :rolleyes:

Vakar buvau VJG tėvų tarybos posėdyje, tai kokia liūdnuma, kad beveik pusė abiturientų išvyko studijuot į užsienį. Aišku, yra gal viltis, kad grįš, bet tokia nedidelė :rolleyes:

Kapseika, labai fainos kojinės :wub: ir batai :D

Atsakyti

Limit, man net keista girdėt, nors sako, kas iš šios kartos daug išvyko užsienin, bet kiek tik žinau - ar dukros draugių, ar kuriuos tėvus pažįstu,  sutikus paklausiu, tai visi Lietuvoje likę. :)

Pagal orų  prognozes šiandien paskutinė vasaros diena. Bet tai neįtikėtina, ryte buvo 17 laipsnių. Rugsėjo 21 d.! :)  Kokia šiemet vasara, nuo gegužės vidurio iki  rugsėjo galo su trumpomis pertraukėlėmis beveik visą laiką buvo galima vaikščios trumpomis rankovėmis.

Šįryt tokia įspūdingai raudona saulė tekėjo, kai važiavom į darbą.  Rytas šiltas, vasariškas, tik  vienas kitas pareigingesnis medis lapus pasispalvinęs primena, kad jau ruduo.  Gali pagalvot, kad kokiu tai sterbuklingu būdu Lietuva atsidūrė kitoje platumoje. :)

Atsakyti

Labas rytas,

Limit, tu visur aktyvistė? :) Manęs tai nei kiek neliūdina išvykstantys į užsienį studijuoti. Nes tikimybė, kad gaus geresnį išsilavinimą, daugiau idėjų, platesnio matymo - ir parveš tai į LIetuvą vienaip ar kitaip. Kažkaip tikiu, kad vis tiek daug grįš. Nes čia juk gera gyventi :).

Vakar atsigulus ir užsimerkus bandžiau filmą "žiūrėt" t.y. klausyt, nes akis buvo sunku išlaikyt atmerktas, jau nekalbu apie kokio virbalo nulaikymą. Ale kai pradėjo strigt internetas ir filmas trūkčiot, tai ir miegai beveik išlakstė.... Reikėjo mest tą reikalą ir eit miegot, bet kur tau, aš gi nepataisoma optimistė - vis galvojau, kad bus geriau, pasitaisys ir tvarkingai pabaigsiu žiūrėti tą seriją, nes gi kitą dieną jau būsiu pamiršus, kur nepažiūrėjau... vargas dėl galvos :).

Savaitgalis tai neprognozuojamas. Kaip ir reikia į sodą, obuolius skint, rinkt sultims. Bet kad orus nedžiugius praneša. O ir namie velnias koją nusisuktų. Vyro užkonservuoti burokai vis dar ant virtuvinio stalo  :B , nes kol kas nežinom, kur juos dėti  :B . Prieš tai buvusi partija - ant grindų....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 rugsėjo 2018 - 08:54

Neaktyvistė aš visai.Man tik pamiegot duotų kas.

Ai, vakar, kad jau vaikai taip skundžiasi valgyklos maistu, tai paragaut visko davė prieš susirinkimą :D Man pasirodė tikrai skanus maistas, tai reiks gerai peršnekėt su savo vaiku.

Sakė, yra nemažai, kur bomžpakius perka ir užpilt prašo, tai nuo šiol toks maistas bus leidžiamas vaikams valgyt tik su tėvų sutikimu :D

Aš puikiai pamenu, kaip studijų laikais mes su kambarioke kirsdavom tuos makaronus, dar niekas jų taip nevadindavo, bet tikrai dažnai pirkdavom, ypač mėnesio gale.

Noriu kokią skarą nusimegzt :hmm:

Bet net nežinau, nei kokią, nei iš kokių siūlų :)

Dar megztukas galvoj tūno, tai gal prisiruošiu jau.

Apie orą girdėjau, kad šiandien paskutinė graži diena, lietus nuo ryt ryto. Kaip tik popiežiaus vizito proga visus pakrapins :). Bet jei nebus šalta, nors vėją žada, gal bus išgyvenama :D

Atsakyti