Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip gražiai ilsiesi :wub:

Atsakyti

Kaip smarkiai pavargti reikia vidutiniam kūriniui?

Atsakyti

Aha, ir man gražu  :lol: Pradėtas kažkada pavasario užuomazgose, per vasarą gulėjo, išsitraukiau neseniai. Beliko tik dygsniavimas ir vienas kitas praleistas kryželis, kuriuos ir randu tik dygsniuodama  :oh: Nes nu schemos tai nežymėjau, kas išsiūta buvo. Nes atseit labai iš eilės tvarkingai siuvinėjau  :lol: O bet juk pasitaikė, pasirodo, kad siūlas baigėsi pritrūkus kokiam vieninteliam kryželiui išsiūti  :hihihi:​ 

Atsakyti

Kaip smarkiai pavargti reikia vidutiniam kūriniui?

Negaliu atsakyti. Esmi baisingai nenuosekli su siuvinėjamais kūriniais. Pavarau parom, paskui mėnesiais / metais galiu laikyt numetusi. Šiuomkart visai pagirtinas numatomas finišas metams neprabėgus. O bet tačiau tai tik pirma dalis iš antiveryginio triptiko virtuvės sienai... 

Atsakyti

Muhahaaaa antiveryginis!!!

Atsakyti

Muhahaaaa antiveryginis!!!

Natiurmortas su likeriu, natiurmortas su vynu ir natiurmortas su martiniu. Iš principo anti.

Atsakyti

Jaučiu gražus bus antiveryginis  :D Priedas  8149D0A9-A0D3-4D4D-BC5B-4B14C053DCA8.jpeg   320,74KB   0 Parsiųsta kartų

Ir aš kaip Šilingė ilsiuos  :wub:

Atsakyti

Pinta, kaip iš internetaus...

Atsakyti

Pinta, kaip iš internetaus...

Čia mano pirmas darbas po mokyklos, kai per darbų pamoką bandėm prijuostę siuvinėt. Tai toks netobulas, matosi kliurkų

Atsakyti

labas iš ryto,

turiu laisvą pusvalanduką,tai parašysiu apie savo spalvas ir kt.

Vis dar patinka ruda,mėlynos tamsesnės,mėtinė ir tos,kurios tinka prie akių :D 

jeigu mano fėja Limit,tai tokios kambarinės tapkutės-kojinės būtų pats tas,nes šuo per naktį patvarkė mano šlepetes :D

jeigu mano fėja kažkuri kita,tai būkit ramios,man viskas tiks

mėgstu lapes,megztus,siūtus ar siuvinėtus reikalus

vien tai,kad nežinai nuo ko,ir nežinai ką gausi,gruodį padaro šventišką

pats procesas gaminant tai,kas labiau patiktų gautai mergaitei,beprotiškai fainas,nes apsišniukštinėji,bandai jos postuose net tarp eilučių įskaityti  :wub: 

vakar buvo pirma diena,kai į mokyklą įsimečiau kamuolaitį twido ir virbalus.nusimezgiau rankovę per peizažų pamokas.kitą ketvirtadienį pažadėjau ateiti su nauju megztuku.ar pavyks-nežinia,priklausys nuo oro savaitgalį :)

mezgu kažką panašaus į tokį,su nemažais pakeitimais :D

img_6050_5488904314_o_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas. Išleidau vyrą darban, pati galėčiau pamiegoti, bet tai pabudau dar anksčiau, nei įprastai keliuosi į darbą  :oh: Studentas Kaune, kaip priklauso, moksleivis žygyje Tatruose, vyras darbe - tobula poilsio diena  :clap:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Siuvinėtojos...  :wub:

Vakar buvau lietuviško filmo premjeroj "Kvėpavimas į marmurą" turi lietuviško stiliaus sunkumo, bet labai neblogas.... Po filmo buvo susitikimas su režisiere ir aktorium berniuku, kuris, pasirodo, yra anykštėnas  :bigsmile:

Nu žodžiu, viską darau, kad tik dar nemegzčiau :D Bet savaitgalį žadu,....

Šilinge, :4u: ar labai... remontas?  :unsure:

Atsakyti