Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, remontas buvo toks... Nieko sudėtingo, pagramdė, pašalino polipą, tik tiek, kad su bendra narkoze  :mirksiukas: 6.30 atvažiavau, sutvarkė popierius, paguldė į skyrių truputį po 7, 7.30 į operacinę, kelios minutės po 9 jau buvau savo palatoj ir po valandos galima buvo keltis ir eit kavos  :D O po 12 gavau dokumentus ir skambinau vyrui, kad jau pasiimtų namo. Beje, labai pasisekė, nes šiaip mano op buvo numatyta 11 valandą, tik ten kažkas pas juos skyriuje pasikeitė ir papuoliau pati pirma į operacinę. Savijauta dabar kaip eilinių mm  :rolleyes: Tiesą sakant, net žyyymiai lengvesnių, nei jau buvau įpratusi - tas polipas ir kaltas buvo. 

Atsakyti

Sveikos, 

Šilinge :4u:. Ale tavo diena skamba kaip ideali :wub:. Aš tai į darbinį žygį maloniai ruošiuosi, gaila, kad saulės turbūt nebus...

Olaiva - mezgei per paskaitą??  Tai nieko nei rašyt, nei daryt nereikėjo? Pas jus ten visiškas menas :).

Man liko tik rankovės plonais siūlais gana tankiai lygiai pamegzt. O jau vakar pora užsakymų gavau - garstyčinio ilgo megztuko paaugliukei bei dar mėlyno Girfriends cardigan irgi jai. Kaip ir norėjau sau jo, o ir šiaip ko SAU, bet... Vakar dar antrą kojinę nuo pusės pėdos permezgiau "mažyliui". O jis kad pragydo:"Mama, tavo mezginiai man švelnesni už šilką, jie patys geriausi ir mieliausi, nes jie megzti mamos". Taip ir ištirpau...Reikėtų ir jį dar kuo pradžiuginti...  Iš kur to laiko imt, kai ir šiaip yra ką veikt... 

Atsakyti

Restar nu tavo mažylis moka moka mamai įsiteikt :D saldžialiežuvis :D

Atsakyti

Sveikos, 

Šilinge :4u:. Ale tavo diena skamba kaip ideali :wub:. Aš tai į darbinį žygį maloniai ruošiuosi, gaila, kad saulės turbūt nebus...

Olaiva - mezgei per paskaitą??  Tai nieko nei rašyt, nei daryt nereikėjo? Pas jus ten visiškas menas :).

Man liko tik rankovės plonais siūlais gana tankiai lygiai pamegzt. O jau vakar pora užsakymų gavau - garstyčinio ilgo megztuko paaugliukei bei dar mėlyno Girfriends cardigan irgi jai. Kaip ir norėjau sau jo, o ir šiaip ko SAU, bet... Vakar dar antrą kojinę nuo pusės pėdos permezgiau "mažyliui". O jis kad pragydo:"Mama, tavo mezginiai man švelnesni už šilką, jie patys geriausi ir mieliausi, nes jie megzti mamos". Taip ir ištirpau...Reikėtų ir jį dar kuo pradžiuginti...  Iš kur to laiko imt, kai ir šiaip yra ką veikt... 

šiaip labai apkrautas grafikas,2 metų mokslus kaip anksčiau,sukišo į vienus metus.4 moduliai iki lapkričio pabaigos,po 10 temų kiekvienam atsiskaitymo.Dalis nuotraukų turi būti gamtoje,dalis naktį,dalis studijoje.kas savaitę turim po fotosesiją su modeliu ir visažiste.be galo įdomu ir gražu,gaila,kad negaliu parodyti,nes sutikimų lapai pas dėstytoją dar nepasirašyti :)

visada paskaitose daug užsirašom,po to jau praktika būna.Bet vakar buvo tokia paskaita,kur reikėjo žiūrėti peizažistų darbus,juos analizavome,tai akys į ekraną,o virbalai dirba :D

Atsakyti

Helou,

Šilinge, kažkipa per swapą pražiopsojau tavo remontus :4u:  nu bet gerai, kad viskas gerai.

aš tai visa dar ieškau, ką remontuot :D  antra diena vėl kažkokie keisti jutimai, bet net nežinau, kam juos priskirti. veidas kažkoks kaip sutinęs, bet vizualiai nesutinęs, lyg sinusitas būtų, bet nosis visiškai švari. nu žodžiu, gal kokie limfmazgiai kur užspausti :hmm:

Olaiva, aš tokį, aišku, be jokių modifikacijų, mezgiausi prieš keletą metų. gerai, kad priminei, reiktų išsitraukt, man jis visai smagus.

čia reiktų gal ir man apie spalvas :hmm:

visi mėlyni atspalviai, gal išskyrus neoninę turkio :D nors gal jei pamaišyta su kuos nors, tai visai ir tiktų.

bordo-vyšnia

terakotos

pilka kokiems megztiniams visai nieko, bet aksesuarų norėtųsi ryškesnių

žalia sodri

rudi atspalviai gal man šiuo metu nelabai kur prisiderintų, bet pvz kokios nors kojinės tai gali būt ir tokios.

nemėgstu geltonos ir visų kitų šviesių.

mėgstu spalvų derinius - mėlyna su bordine, bordinė su pilka, mėlyna su pilka, gražus buvo Kerpenai gamintas tamsus turkis su šokoladu ir t,t, ir panašiai

išvada - ne geltona ir ne šviesios,  o visa kita pagal situaciją. ai, beje, rožinės irgi ne itin, nebent kokiam deriny su kitom mėgstamom.

antras vakar nulūžtu apie 21 val. nu. nei pamegzt, nei idėjų pasigaudyt :D

Atsakyti

Aš irgi remontuojuosi, bet tik KT pagalba.... antras mėnuo, tikiuos jau pasijaus rezultatas, nes...  :oh: 

Vėlyva kavytė...

0nxTiidwdhg.jpg

Atsakyti

LAbas rytas,

Na kaip faina tas mūsų swapas, tokį niūrų rudenį tikrai praskaidrina, yra kuo džiaugtis :wub:

Gal surašyt, ką turiu nuo praeitų swapų :hmm:

Turiu juvelyriškas kojines, kurios turbūt tikrai ilgai tarnaus, nes tik švenčių proga dėvimos :D

Turiu skarą storą, tai tą labai nešioju, bus ir šiai žiemai dar :super:

Turiu pirštines visai netikėtai pernai gautas, labai tinka prie skaros :D Rusnė į jas vis kėsinasi :)

Pintos žgutas vis dar einamiausias, nes spalva labai :wub:  saviškių praktiškai net nenešioju  :rolleyes: 

Turiu riešines, tos tai galutinai Rusnės :rolleyes: :D

Tai va, smagumai mano :D Šiemet gavau gerą galvosūkį :unsure: :D Kol kas dar neateina jokia mintis :D

Atsakyti

mėgstu spalvų derinius - mėlyna su bordine, bordinė su pilka, mėlyna su pilka, gražus buvo Kerpenai gamintas tamsus turkis su šokoladu ir t,t, ir panašiai

išvada - ne geltona ir ne šviesios,  o visa kita pagal situaciją. ai, beje, rožinės irgi ne itin, nebent kokiam deriny su kitom mėgstamom.

Man tas derinys, vis dar labai gražus. Dar gražus  pilkos ir kokios švelnios rožinės  derinys

Atsakyti

LAbas rytas,

Gal surašyt, ką turiu nuo praeitų swapų :hmm:

Pintos žgutas vis dar einamiausias, nes spalva labai :wub:  saviškių praktiškai net nenešioju  :rolleyes: 

Ojei kaip medum patepei  :wub: 

Atsakyti

Žgutai valdo :D  kažkiap jiems tiek daug garbės šįmet

nu gera gerai, galima ir man žgutą pagamint :rolleyes:

Atsakyti

moteriškais reikalais.

ieškojau vakar juodų džinsų

arba aš tikrai smarkiai užaugau arba nieko padoraus neįmanoma rasti :B

esu nusivylus :cry2:

Atsakyti

Labas rytas su kava perteaukeles metu is darbo :) 6d4e44cba0d2.jpg Siandien nusimato 12 val ant kojeliu maitinant alkanus :unsure: o noreciau sedet siltai namie ir megzti :wub:

Atsakyti