Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

rasyte, o ka tu dirbi?

Atsakyti

rasyte, o ka tu dirbi?

O ko tokiomis pašnibždomis?

Atsakyti

ieškojau vakar juodų džinsų

arba aš tikrai smarkiai užaugau arba nieko padoraus neįmanoma rasti :B

esu nusivylus :cry2:

https://www.tom-tail.../clothing/jeans

Praeitą savaitę nusipirkau :wub: juodus ir pilkus  :angel2: 

Atsakyti

tom tailor yra puikūs, bet kažkiap pasimatuot nesigauna, nu nes pardėj tai neradau patinkamų. o nesimatavus labai sunku nusprėst, ar čia tie ar ne tie :D

Atsakyti

tom tailor yra puikūs, bet kažkiap pasimatuot nesigauna, nu nes pardėj tai neradau patinkamų. o nesimatavus labai sunku nusprėst, ar čia tie ar ne tie :D

Nu nežinau - TT geri tuo, kad ant jų viskas parašyta :D Nusimauni kelnes, paskaitai etiketę ir nusiperki tokius pačius  :P nueini į vaiko spintą paskaitai etiketę ir jam paimi - sutaupai ant siuntimo ir tampi nuostabia mama, nes netampai žmogaus po krautuves  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 05 spalio 2018 - 11:37

Nuostabi mama  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Nuostabi mamma, o kaip nusipirkti pirmuosius TT?

Atsakyti

Nuostabi mamma, o kaip nusipirkti pirmuosius TT?

Sukąst dantis ir pabūt bjauria močia, t.y suleist nagus į sprandą ir tempt į parduotuvę :lol: joo, dar prieš tai reik ausis užsikišt, kad burbėjimo nesigirdėtų :oh:

Arba pirkt 3-6, skirtingų dydžių ir skirtingų modelių, nešt namo matuotis, o kas netiko grąžint - bet čia jau viršija mano nuostabumo ribas :lol:

Atsakyti

[sup]rasyte, o ka tu dirbi?[/sup]
Restorano virtuveje 😉 soku aplink puodus 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 spalio 2018 - 12:00

turiu kelis net TT, nu bet aš tikra motera, man tas pats modelis nereikalingas :D  kaip beje, jie nebūtinai tą patį modelį atkartoja. pvz mano pirmųjų nuostabiųjų nebegamina

Atsakyti

Skaitau. Dedu į galvą. Parašyt nėr kada  :unsure: 

Vakar kažkoks žliumbiamas atsisveikinimo ir susitikimo vakaras buvo. 

Labai gerą ir fainą moterytę buvau išlydėt. Gadas vėžys vis gerus žmones pasirenka... :(

O vėliau su drauge - "damos eina į kiną" (buvo suplanuota ir bilietai seniausiai nupirkti) vakarą apturėjom. Filmo gale ir aš ašarą nubraukiau.

Žodžiu, pravaliau ašarų latakus - sveiki, neužsikimšę, funkcionuoja puikiai.

Atsakyti

turiu kelis net TT, nu bet aš tikra motera, man tas pats modelis nereikalingas :D  kaip beje, jie nebūtinai tą patį modelį atkartoja. pvz mano pirmųjų nuostabiųjų nebegamina

A tai ko tu nori? Kito modelio ar juodos spalvos?  :D Abiejų kartu gali ir negaut  :rolleyes:​ 

Atsakyti