rasyte, o ka tu dirbi?
rasyte, o ka tu dirbi?
O ko tokiomis pašnibždomis?
ieškojau vakar juodų džinsų
arba aš tikrai smarkiai užaugau arba nieko padoraus neįmanoma rasti
esu nusivylus
https://www.tom-tail.../clothing/jeans
Praeitą savaitę nusipirkau juodus ir pilkus
tom tailor yra puikūs, bet kažkiap pasimatuot nesigauna, nu nes pardėj tai neradau patinkamų. o nesimatavus labai sunku nusprėst, ar čia tie ar ne tie
tom tailor yra puikūs, bet kažkiap pasimatuot nesigauna, nu nes pardėj tai neradau patinkamų. o nesimatavus labai sunku nusprėst, ar čia tie ar ne tie
Nu nežinau - TT geri tuo, kad ant jų viskas parašyta Nusimauni kelnes, paskaitai etiketę ir nusiperki tokius pačius
nueini į vaiko spintą paskaitai etiketę ir jam paimi - sutaupai ant siuntimo ir tampi nuostabia mama, nes netampai žmogaus po krautuves
Nuostabi mama
Nuostabi mamma, o kaip nusipirkti pirmuosius TT?
Nuostabi mamma, o kaip nusipirkti pirmuosius TT?
Sukąst dantis ir pabūt bjauria močia, t.y suleist nagus į sprandą ir tempt į parduotuvę joo, dar prieš tai reik ausis užsikišt, kad burbėjimo nesigirdėtų
Arba pirkt 3-6, skirtingų dydžių ir skirtingų modelių, nešt namo matuotis, o kas netiko grąžint - bet čia jau viršija mano nuostabumo ribas
[sup]rasyte, o ka tu dirbi?[/sup]Restorano virtuveje 😉 soku aplink puodus 😉
turiu kelis net TT, nu bet aš tikra motera, man tas pats modelis nereikalingas kaip beje, jie nebūtinai tą patį modelį atkartoja. pvz mano pirmųjų nuostabiųjų nebegamina
Skaitau. Dedu į galvą. Parašyt nėr kada
Vakar kažkoks žliumbiamas atsisveikinimo ir susitikimo vakaras buvo.
Labai gerą ir fainą moterytę buvau išlydėt. Gadas vėžys vis gerus žmones pasirenka...
O vėliau su drauge - "damos eina į kiną" (buvo suplanuota ir bilietai seniausiai nupirkti) vakarą apturėjom. Filmo gale ir aš ašarą nubraukiau.
Žodžiu, pravaliau ašarų latakus - sveiki, neužsikimšę, funkcionuoja puikiai.
turiu kelis net TT, nu bet aš tikra motera, man tas pats modelis nereikalingas
kaip beje, jie nebūtinai tą patį modelį atkartoja. pvz mano pirmųjų nuostabiųjų nebegamina
A tai ko tu nori? Kito modelio ar juodos spalvos? Abiejų kartu gali ir negaut