Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

A tai ko tu nori? Kito modelio ar juodos spalvos?  :D Abiejų kartu gali ir negaut  :rolleyes:​ 

noriu.

juodų, bet džinsų, o ne kelnių.

ne slimų, bet ir ne platėjančių, geriausai būtų šiek tiek siaurinti, bet neužspaustų blauzdų iki tiek, kad kraujotaka sustotų

normalaus aukščio juosmeniu, ne iki pažąstų ir ne vos dengiančių šakumą

sakyčiau, visiškai adekvatūs reikalavimai, ale bet toks vaizdas, kad aš visai prasilenkiu su laikmečiu arba visi trys reikalavimai niekaip negali sugyventi vienuose džinsuose

Vinci, nu kontrastai pas tave per vieną dieną....

Atsakyti

Katuk, esprit is the answer!

Atsakyti

cha, vakar buvau. nieko nėr. tiksliau yra, bet neatitiko reikalavimų :D  buvo tik ploni.

Atsakyti

Spalva ir megztukas  :wub: 

IMG_0145_medium2.JPG

Atsakyti

ne slimų, bet ir ne platėjančių, geriausai būtų šiek tiek siaurinti, bet neužspaustų blauzdų iki tiek, kad kraujotaka sustotų

normalaus aukščio juosmeniu, ne iki pažąstų ir ne vos dengiančių šakumą

TT slim yra siauri, bet kraujotaką stabdo ne jie, o skinny :D Normaliu juosmeniu - Alexa

Tiesą sakant tik juos ir nešioju :P  Alexa slim ir Alexa straight :D ir jokių kitų modelių neieškau  :rolleyes: 

Atsakyti

TT slim yra siauri, bet kraujotaką stabdo ne jie, o skinny :D Normaliu juosmeniu - Alexa

Tiesą sakant tik juos ir nešioju :P  Alexa slim ir Alexa straight :D ir jokių kitų modelių neieškau  :rolleyes: 

tai manai, kad šitie būt visai žmoniški? https://www.tom-tail...hes_size]=31/30

nelbai suprantu materiolo, ar bus tokie džinsiški, ar nelabai

Atsakyti

ė tokių juodų ir aš noo

o šiaip pagal visus Katuko reikalavimus buvau nusipirkusi iš Tako juodus, tik medžiaga sh. bet kai už tokią kainą tai išmest nunešiotų negaila

Atsakyti

a kaip suprast slim boyfrend jeans :hmm:

Atsakyti

Gadget, nes nu gi mano ismanusis nuskanuoja ne tik pirstu paspaudimus, bet ir emocijas ir pagal tai parenka raidziu dydi :) 

kartais jam pavyksta ir leituvybes pritaikyti- bet cia jau nebutinai :) su charakteriu zveris :)

Atsakyti

Man irgi reikia džinsų. Nes dabar turiu tik vienus ir baigiu nunešiot...

Nite, o tau 32 ūgio užtenka?  Kažkodėl aš įsitikinus, kad mano dydis 32/34, bet dabar net pasitikrint negaliu.

O kur jūs tuos tailorus žiūrit?

Man savo didelį vyruką kažkaip pavyko nutempti į Gariūnus, tai ėmiau pora porų vienodų juodų džinsų iškart, žinodama, kaip sunku jį kur nors nutempt, ir dar rūbų ir batus papirkom.

Atsakyti

aš tai žiūriu puslapy www.tom-tailor.eu

bet yra kelios parduotuvės Vilniuje. čia gi Aprangos grupei priklauso

Atsakyti

Tais akei, kad gyvai matavaisi, neradai. tai man tie, kur gyvai aktualiausia. Aš visai nežinau parduotuvių...

Atsakyti