Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai manai, kad šitie būt visai žmoniški? https://www.tom-tail...hes_size]=31/30

nelbai suprantu materiolo, ar bus tokie džinsiški, ar nelabai

Nuvatžinok, sudėtis ir man nepatinka :huh2: gali būt plonesni ir slidoki tokie, ir ilgai sėdint ant "tipo odinės" kėdės ima sėdimoji kūno dalis prakaituot :mad2: 

Aš juodus pirkau Straight'us, jų sudėtis normaliai džinsinė

Man irgi reikia džinsų. Nes dabar turiu tik vienus ir baigiu nunešiot...

Nite, o tau 32 ūgio užtenka?  Kažkodėl aš įsitikinus, kad mano dydis 32/34, bet dabar net pasitikrint negaliu.

O kur jūs tuos tailorus žiūrit?

Perku 32 ilgį. Gal ir norėtųsi ilgesnių, bet 34 man per ilgi :ax: Nors pvz. Esprit'o 32 man akivaizdžiai per trumpas :oh: ir beveik visur 32 man per trumpas, o 34 ilgio beveik niekur nėra pirkt.

Ir mano didvaikis TT nešioja 34, o visų kitų 36 ilgį.

Atsakyti

Tais akei, kad gyvai matavaisi, neradai. tai man tie, kur gyvai aktualiausia. Aš visai nežinau parduotuvių...

TT yra Oze, Panoramoj, Akropoly, Europoj

Atsakyti

sunku ilgakojem su kelniu paieska.   man 32 irgi trumpoki  beveik visi . ieskau 34 ilgio .

Atsakyti

Ačiū, Nite. Tai suprantu, kad man nepasimatavus neišeis nusipirkti. TT neturėjus dar .Ech, kokiu būdu priversti save nuvažiuoti į vieną iš tų monstrinių prekybcentrių (išskyrus Europą), kur man tik įėjus pradeda galvą skaudėti...

Atsakyti

Ačiū, Nite. Tai suprantu, kad man nepasimatavus neišeis nusipirkti. TT neturėjus dar .Ech, kokiu būdu priversti save nuvažiuoti į vieną iš tų monstrinių prekybcentrių (išskyrus Europą), kur man tik įėjus pradeda galvą skaudėti...

34 ilgio tau gali netekt pasimatuot, nes jo nebūna parduotuvėse. Bent jau aš nemačiau. Bet pasimatuok 32 ilgį, o ir pločio tau gali 32 jų nereikt, nes aš tokį sau perku  :hmm: Kitų firmų aš ir į 34 plotį ne visada telpu :unsure:

Turi kartais laisvą rytą, tai ir važiuok 10 ryto, kai atsidaro. Žmonių mažai, pardavėjos ramios nuobodžiauja :D

O ir kam tau tie džinsai ? Tu gi suknelių fanė pasidarei :D 

Atsakyti

Tai ir sakau, kad reikia pasižiūrėti tą 32. Rytas, ne rytas - parduotuvė nuo to nesumažėja. Žmonės manęs netrikdo, man nuo parduotuvių raibsta akys, nežinau, kur eiti, visko užsimanau, susinervuoju...

Suknelės -išeigai, džinsai -kasdienai. Vienas kitam netrukdo :). O dabar ir į darbą dažnai su džinsais nueinu, kai žinau, kad žmonių nematysiu. be to - suknelių irgi beveik neturiu, nesvarbu, kad fanė, su džinsų ilgiu daug lengviau, nei suknelių :).

:)

41448754240_28a6f2d3a1_k_medium2.jpg42539719814_d0c36705ec_k_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 spalio 2018 - 15:32

Tai ir sakau, kad reikia pasižiūrėti tą 32. Rytas, ne rytas - parduotuvė nuo to nesumažėja. Žmonės manęs netrikdo, man nuo parduotuvių raibsta akys, nežinau, kur eiti, visko užsimanau, susinervuoju...

Planas kiekvienam prekybcentry yra, paažiūri ir žygiuoji, kur tau reikia :D nesidairydama į šalis :rolleyes: Mane tai žmonės labiau nervuoja - šliaužioja išsižioję, ieško ko nepametę  :oh: pasivaikščiot į mišką reikia eit, arba į senamiestį , o ne į Ozą  :lol: 

A ko tu ten užsimanai? Nieko gero ten nėr :mad2: arba aš labai išranki :D

Atsakyti

Tu žinai, ko nori, o aš nežinau, esu lengvai paveikiama :), noriu daug ko (kol nepradedu konkrečiai rinktis), bet negaliu sau leisti

Atsakyti

TT yra Oze, Panoramoj, Akropoly, Europoj
Ne visai taip. yra oze ir panoramoj, o akropoly ir europoj tai Aprangos parduovėse bendrai reik ieškot tos firmos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 05 spalio 2018 - 17:27

TT man viskas patinka :wub:  Džinsai irgi :wub: 

Ech savaitgalis :wub:  Sunki savaitė išpuolė, kita dar sunkesnė 4 pilnos dienos audito :B​ Tai todėl savaitgaliai itin džiuginantys.

Atsakyti

O man škias ESPRIT džinsai patinka ir tinka.

Šiandien ištaikiau kavą su labai superine moterim. Abi buvom busy busy, ir jau kai susitikom!!!! Ryt pratęsim. Reikia.

Restar, o man su reikėjimais kažkoks nušvitimas. Gal laikinas? Arba atvira esu ir pasauliui, apie tai, ko noriu. 

Ai, dar gavau iš savo fajnojo šefo laišką su pagyra ir užduotim. Tokia ne super lengva. Susidėliojau galvoje, kaip aš ją... Ir tokia uch! nuotaika  :yahoo: 

Atsakyti

O tai šitą

Kaip ten su pirtim?

Atsakyti