Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

pabaisiai čia tie plakatai atrodo, tiek to

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 08 spalio 2018 - 08:45

toks geriau

knyga-skaidres-guillaume-musso-ar-busi-t

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 08 spalio 2018 - 08:48

Labas rytas :4u:

Ukrete sekta su nauju dzinsu reikejimu :rolleyes: leksiu ir as snd i paieskas. Vakar buvom svedijoj, bet su mazaja apsipirkinet - total kosmaras :blink: viska vercia nuo lentynu is eiles :huh2:  tai siandien bandysiu laime viena vietinese parduotuvese :rolleyes:

Swapas.. nieks nesikristalizuoja.. viena ideja yra, bet galvoju gal per prastai :hmm: na guodziuos, kad dar yra laiko :B

Einam kavos :4u:

Atsakyti

Labas. 

Katuk, mėlynuoja vasariniai česnakai (berods). Šiaip kokybei įtakos neturi, tik spalva negraži. 

Atsakyti

Ir dar atnešu ataskaitą už savaitgalį, va :rolleyes: Priedas  IMG_20181008_073051.jpg   47,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Aha, aų irgi esu pastebėjus, kad kai kurie česnakai mėlynuoja.

Buvau pas tokią daktarę, liepė gert šesnakų, kad sklerozė neužpultų :D Gal pradžiai kokių papildų reiks smegeninei pasiieškot.

Buvom savaitgalį Aukštaitijoj, tai grožis gamtos neiįpasakytas :wub: Važiuoji pro laukus ir atrodo, kad ant stiklo filtras uždėtas, kaip tam Instagrame, kad gražesnis vaizdelis būtų :D Net nusistebėjau, kad tokios spalvos  :D 

Galvoju, gal ir man reik džinsų :hmm:   Bet labiau norėčiau suknelių :D :wub:

Atsakyti

čia virtuvėj kabinsi tą triptiką? taip sakant, apetitui sužadint :D

Atsakyti

žiūriu ir galvoju, o kuo skiriasi tie Alexa nuo tų Carrie :hmm: :D

Carrie liemuo pažemintas, nu taip parašyta :D

Atsakyti

čia virtuvėj kabinsi tą triptiką? taip sakant, apetitui sužadint :D

Teip. Būtent. Ir ta siena dar truputį matoma iš kai kurių pozicijų prie valgomojo stalo, kur, ške ir vynas, ir kiti reikalai...  :hihihi:  :nail:​ 

Atsakyti

o į pirtį užsirašei? :D

Tai kad nežinau kur ji bus :D

11.24 negaliu, dukros gimtadienis suplanuotas. 

Man visada kas nors sutrukdo, vienais metais dukra sirgo, kitais - dukros gimtadienis, tai automobilis pagriuves buvo :D 

Kaip sakoma pasiteisinimų visada galima rasti.

Noro turiu..

Dar neturiu ką parodyti...

Atsakyti

Aš esu patyrus pirčių rinką aplink Vilnių iki 40 km. Noriu, kad būtų malonu ir smagu, pirtiškai ir finansiškai.

Atsakyti

pf.. ir aš neturiu ką rodyt. absoliučiai.

bet pirčiai tai įtakos neturi :D

Atsakyti