Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O tai kuri spalva teisinga? Ar čia du megztukai? Man antra labiau patinka, nors pirma  įspūdinga savo sodrumu, bet nešioti norėčiau antrą.

Atsakyti

saulė skirtingai švietė, tai ir spalvos dvi gavosi :D

Pirma teisinga.

Atsakyti

Beveik perskaičiau - "per pietus skubiai numezgiau megztuką" :). Iš ko mezgei, kad kanda? :). Mano gerasis vaikas gavo pirmą pastabą iš labai geros mokytojos, kad nuolat plepa per pamoką ir nereaguoja į pastabas. Kodėl man tai kažką labai primena.... Ypač per labai mylimos mokytojos lietuvių pamokas :)

Man kažkoks stebuklingas miestas šiuo metu - tarsi kažkokia šventė įspūdinga, tiek tie medžiai pasipuošę, o dar kai saulutė pašviečia, tai išvis. Net savo kiemą bandžiau fotkinti, bet nei menkos dalelės neperduoda to grožio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 spalio 2018 - 13:36

Restar, man irgi taip pat - taip norisi tą rudens pasakišką grožį,  nufotografuoti, įamžinti, bet nieko gero nepavyksta. Pirmiausiai, tai dėl prastos fotografės, bet dar matyt ir dėl to, kad ir šiaip sunku tą pagauti.  :)

Atsakyti

nugi gaudykit akimis, širdim :) ne visos gi gali būt fotografėm, bet bet kokiu atveju grožis lieka galvoje mintyse

Atsakyti

Labas

Gal parekomenduotumet kazka senamiestyje pavalgyt? Ne cili ir ne cepelinu. Gal salotu kokiu ar siaip kazko. Bus trys valandos laiko tai noresis palest kazka.

Atsakyti
Kuriam senamiestyje?
Atsakyti

senamiestis nemažas šiaip, kuriam gale?

jei norisi kokio nors neįprasto maistelio (katukiško :D ) man visai Radharane neblogai maitina, bet jis netoli Lukiškių, Gedimino pr.

o taip tai labai ir nežinau kažko....

Atsakyti

Radharanėj ne tik Katukams, bet ir visavalgiams skanu. Įvairovės dėlei ten retkarčiais nueinam su kolegėmis pavalgyti per pietus. Bengališkas troškinys  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti

ai, dar visai salotos geros (seniai esu buvus, tai gali būt ir pagedę :D ) MANO GURU Vilniaus g.

Atsakyti

Priedas  IMG_20181006_100222_709.jpg   233,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ukrianietiški pateikalai Borsch, Algirdo g.

Studio 9, įvairių atsiliepimų girdėjau.

Atsakyti