Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai rinkčiausi TT džinsus. :D 

nu mano nusipirkti tokie patogūs, kad pati sau pavydžiu.

o šiandien su sijonu tik dėl to, kad turiu tokį nusistatymą nesirengti antra diena iš eilės tais pačiais rūbais. tai vat džinsai buvo vakar :rolleyes:

o jei rimtai, tai viskas priklauso nuo situacijos.

tikriai neiškiltų pasirinkimo klausimas pvz kokiam nors aktyviam laisvalaikiui, tarkim su į mišką grybaut. arba visai ne į temą - į kaimo pardutouvę važiuojant kokio nors užmršto įsigyt pieno pakelio :D  arba pas tetą į sodą obuolių skinti arba nesirinkčiau džinsų, eidama į tos pačios tetos jubiliejaus šventę

Atsakyti

Labas rytas,

Man irgi suknelės be konkurencijos :wub:

Mano sesė turėjo susitarimą su draugėm (tokios visos gan šopoholikės) nepirkt jokių naujų rūbų metus laiko. Kaip tik baigėsi. Sakė, liuks, LABAI labai sunku nebuvo :D

Atsakyti

aš kadangi nekenčiu pėdkelnių tai kol kas kelnės valdo, man patogių pėdkelnių ne žieminių dar niekas neišrado :D

Atsakyti

katuks atsake i mano  klausima ka rengtis :)   kai tik po savo "kaimo" parduotuves vaikstau, i turgeli nubegu, su tasem griztu. i soda vaziuoju :)  tai vat didziaja dali gyvenimo ir praleidziu kelnese ( tiksliau dzinsuose :) pasirodo 4 juodus turiu  tinkamo dydzio :)  )  bet kai laukeplius 30, jau sukneles norisi. kai lauke minus  10, irgi gali but stora vinone suknele su storom pedkelnem ir ilgaauliais po siltu  paltu :)   br kai  pedkelnes plonos ir  sijonas :hmm:  vat tik kai ant keliu susirange   murzina nosyte, pagalvojau, kodel as nenoriu tokio derinio. plonos pedkelnes ir astrus nagiukai, dar neisejus pro duris :D pamenu broliene pasakojo, kai ji ruosesi i darba ir reikejo 3 kartus pedkelnes persimaut, nes katukas  labai meilinosi i  kojas  :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Kažkaip keistai susidvigubino žinutės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2018 - 09:06

Juoda asimetriška suknelė su balta apačia, randandoni batukai ir lūpos, auksinis laikrodis.

Tobuli gepardo ir jūrbangės akiniai dar optikoje. Gal padarys iki konferencijos. Nebūtų tokie gražūs, pas tuos arogantiškus Optometrijos centro darbuotojus nepirkčiau.

Randandoni paltukas ir kuprinė with lots of love.

Mezginys kuprinėje.

Atsakyti

Man tai ir po visų stilisčių pasisakymų žuviukas toje nuotraukoje labai gražiai atrodo ir jokie ten menami pjaustymai netrukdo. :P

O aš šiandien šviečiu  bendradarbėms ir įnešu šviesos į apsiniaukusią dieną. :lol:

Pačios kaltos, kad įkalbėjo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2018 - 09:24

as jau vakar norejau sakyt, kad kerpena kaip saulyte dabar bus :)  tamsiaplaukei labai tinka :)

Atsakyti

*****, nu jūs man pasakykit kas per mada tų vyresnių žmonių nepažįstamus glostinėt?!?!?!??!?!

Negana to, kad į asmeninę erdvę braunas, tai dar ir glostinėja. Nu negaliu pakęst. 

Nedidelė ta mano patalpėlė, neturiu kur dingt. Artyn vis eina, aš vis atbula... galų gale nebėr kur dingt, tai glostinėja... pečius, rankas... 

Pasakiau šiandien vienai kad neliestų manęs, tai įsižeidė  :huh2: 

Rašysiu skelbimą, kad pardavėjos rankomis neliesti! 

Atsakyti

Nu jo, Vinci, tu irgi atominė, smagu, kad grįžai į sektą :) 

Dėl glostinėjimo neatsakysiu, bet aš irgi labai nemėgstu to, nesu iš tų, kuri lengvai eina į artimą kontaktą  :huh2: 

Atsakyti

kai pasensim, galėsim atsakyt į tavo klausimą :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kerpena, labai dailiai atrodai, ir modelis ir suknele :wub: man si spalva labai labai :wub: vasarai geltonu bliuzeliu net pora nubruzinau :rolleyes:

Lietuti, modeeeelis :wub: noreciau kokio darbo, kad galeciau puostis .. o tai i darba su dzinsais, reebokais ir kepure su snapeliu :D 

Lusasita megztukas :4u:

Vinci, matyt svelnu megztuka esi apsivilkus, visi nori paciupint :lol:

Apsipirkau raverly.. vaje vaje.. kuo giliau i miska, tuo sudetingiau. Vakar siulu ziurinejau internete, nes mano kaime tokiu nepardavineja, siandien receptus skaitau.. alia ziuriu, kad nieko nesuprantu :unsure:

Einam kavos, nors reiketu eit i virtuve.. biskvitus kept :B

Atsakyti