Nuuu,aš irgi nemėgstu kai mane čiupinėja..ir kai šiaip per arti nepažįstami žmogai prieina nemėgstu..kyla noras spygliais pasidengt tokiais išlendančiais ir ilgėjančiais
Labas rytas,
Kerpenos suknelė dailiai tinka modeliukas ir spalva Puoškis ir šviesk kaip saulytė
Man tokio modelio patinka suknelės, turiu kelias iš UT, super patogios
Suknelės gerai, vieną rūbą apsivelki ir pirmyn, nereikia galvoti kokį viršų ar apačią apsivilkti.
Žuviukas ir gerai atrodo
Man iki stilisčių toli toli
Lusasitos darbelis gražus, kažkada jaunystėje labai mėgau siuvinėti kryželiu... Jei būtų laiko ir dabar norėčiau..
Noriu skarą megzti,, bet kaip sunku išsirinkti kokią
jurgite , sumaisei, nemoku as siuvinet . dukra siuvinedavo, mama, mociute, o man kantrybes ner krapstytis
jurgite , sumaisei, nemoku as siuvinet . dukra siuvinedavo, mama, mociute, o man kantrybes ner krapstytis
oi tikrai Šilingės
Vincis su čiupinimu!!!!
Mane galima glostyti. Bet ne visiems.
Jei toliau mane čiupins tai ir sprogt yra pavojus
Nu jo, Vinci, tu irgi atominė, smagu, kad grįžai į sektą
Dėl glostinėjimo neatsakysiu, bet aš irgi labai nemėgstu to, nesu iš tų, kuri lengvai eina į artimą kontaktą
Tipo būsim glostinėtojų-čiupinėtojų sekta???
O bože
kai pasensim, galėsim atsakyt į tavo klausimą
Megtukas mano mylimiausias, mylimos sektantės su meile dovanotas. Ot vampyrės tos babytės- meilės jom mat prisireikė
Vinci, matyt svelnu megztuka esi apsivilkus, visi nori paciupint
Aš tik dabar pamačiau, kad b-l-e-m-b-a mano į žvaigždutes pavertė. SM cenūra
Galvojau, ką ten keikeisi .
Nuo keleto žmonių per pokalbį vis turiu atsitraukinėt. Nes aš net nieko matyt negaliu, kai per arti prilenda.
Rinkčiausi sukneles, jeigu turėčiau daug. ir dar batų. Bet kai užteina sudėtingas gyvenimas, tai greit šoku į ką patogiau ir nesuku galvos.
Kerpena, visiskai pritariu tau zinokit cia kaip katukas rase- nuotraukoje statika, i gyvenime judesys, ir as sau labai buvau grazi ir faina
su tais paciais kojas pjaustanciais batais ir siandien esu ir visdar sau ptinku
ir nemanau kad tos kojos supjaustytos ;) plius kulnas duoda ugio ir grakstumo, o va prie tokio sijono uzsidek lygiapadzius ir dar tokius storu padu- ir dakes- moteriskumas dingsta.
Pabusiu kukli kai turi grazias trumpas kojas tai pjaustyk nepjaustes jos nei pabjaureja nei dar labiau sutrumpeja nuo batu, bet va sijonai ilgesni nuo virsaus ziurint biskyti babytiskumo prideda
tai ilgi ziuriu kad sau patikti
patinka man stiliaus diskusijos- labai. I pastabas atkreipiu demesi, taciau turiu ir davo nuomone, kuria ne visada subjektyvios pastabos itakoja nes pirmiausia stilius yra is vidaus zmogaus, o ne kopijuojant kita stilinga aklai
turi derinti ir toje dermeje pats gerai jaustis
to ir palinkesiu- dermes ir jaukumo savo pasirinktame dienos ipakavime
Apie sukneles... aš mielai jas rinkčiausi, tokia moteriškesnė, elegantiškesnė, gražesnė, net galvą aukščiau laikanti jaučiuos, tik yra vienas BET! TIksliau keletas
Pirmas - šaltu oru reikia pėdkelnių, kurios kažkaip nenormaliai stipriai veikiamos žemės traukos ir VISADA smunka. Nežinau ar čia kokis figūros ypatumas, ar koks velnias. Ir nesakykit, kad blogas nusiperku - nes jūjų tiek esu išbandžius...
Antras reikalas tas, kad neduok dieve iki depiliacijos likusi savaitė, o nori suknelę apsivilkt - sakykit ką norit, bet per tas mikro skylutes kyšantys plaukiukai... sorry, bet vaidzas tai feeeee. Labas Giletai ir ate depiliacija
Trečias reikalas norisi būt rašomas neryškiu rašalu, nes man gi vasarą liaškos trinasi. Neisiu gi su babos kaleconais iki kelių
Plius prie suknės aš visada noriu aukštakulnių. O tai reiškia, kad greitai eiti nebegaliu ir dar labiau vėluoju
Vinci
pasirašau po kiekvienu tavo surašytu skiemeniu dėl suknelių.
Perki Clark's ir Hoeghl aukštakulnius, ir tiek bėdų. Man jie lakstymo neapriboja.
PArodysiu per pietus skubiai nufotkintą megztuką. Paprastą visai. Jei ne dydis ir kandimas, man pačiai būtų tobulas Gaila, kad jokios manekenės neturėjau
Tai teko rudeniniais aksesuarais pasinaudot
1.jpg 241,13KB
0 Parsiųsta kartų
2.JPG 78,82KB
0 Parsiųsta kartų
3.jpg 113,18KB
0 Parsiųsta kartų
4.jpg 161,02KB
0 Parsiųsta kartų