Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar nu gal ryt bus šilčiau, bet šiaip išskalbus tai jis toka kaip šilkinis pagal kritima visai. Tik kad pukuotas Bet šiaip man kašmyras nėra šiltas, va alpaka ar mohera tai jo

Lace o kokį mezgei?

Juokauji turbūt dėl kašmyro šiltumo  :unsure: turiu pirktinį plonelytį megztuką, rai labai taikau, kada jį apsirengti, nes tuoj kaistu su juo...

mezgiau Elen megztuką, kur ripso juosta per priekį eina. 

Atsakyti

Nejuokauju, spaudimas mano žemas dėl to dažniau šalta negu per šilta

nu gerai apsirengiau šiandien nešalta su striuke :) Nuo viršaus mezgei? As jau kažkaip išmokau negailėt pločio, pastebejau kad kiek laisvumo bepridėčiau sugula gerai ir per laisvas nebūna. Tarkim paskutinysis gal +15 nuo krūtinės bet nėra oversaizas, man kažkaip patinka kaip gula

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2019 - 08:08

Labas rytas

Lacei  :4u: 

Lauksim pasirodymo qqtes ir Liniuko  :photo2:

Atsakyti

Kerpena :bigsmile: vau vau vau  :bigsmile:

Nelabai suprantu tokio drabužio paskirties, bet atlikimas - TOBULAS :clap_1: O jau kaip rankovės įstatytos  :wub: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 18 kovo 2019 - 08:30

Nejuokauju, spaudimas mano žemas dėl to dažniau šalta negu per šilta

nu gerai apsirengiau šiandien nešalta su striuke :) Nuo viršaus mezgei? As jau kažkaip išmokau negailėt pločio, pastebejau kad kiek laisvumo bepridėčiau sugula gerai ir per laisvas nebūna. Tarkim paskutinysis gal +15 nuo krūtinės bet nėra oversaizas, man kažkaip patinka kaip gula

Mano spaudimas irgi prie žemesnių, bet neatsimenu kada man šalta buvo paskutinį kartą :hmm:

Dėl laisvumo :ax: +10cm nuo krūtinės apimties yra minimumas megztiniui, jei mažiau - tai čia ne megztinis, o kojinė :P

Oversize gal prasidėtų nuo +15 pusei  :rolleyes: 

Atsakyti

Nite dar nereikia pamiršt pigūros ypatumų ir ar daigtas liemenuotas ar ne :)

nu kodėėėl jei vaizdas nuotraukoj daigto ir pigūros tenkina tai veido išraiška idijotiška arba paveiksliukas išplaukęs?

žodžiu jei ką aš ne modelis o mano vyrs ne fotografas

ir iš vis kaip atsukt nuotrauką?Priedas  20190318_083047.jpg   62,41KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas,

va va, kažkada pamenu buvau beveik pomidorais apmėtyta, kai pasakiau, kad suknelei reik palikt laisvumo bent 10 cm.

bet esmė tame, kad mėginukai dažnai paveda :D 

nepasisprendžiu, ką megzt :B

Atsakyti

Mano pasirodymo teks kokią savaitę palaukt. Storas siūlas pusmedvilnės, išskalbiau vakar, tai nei kiek nepasausėjo :B​ 

Atsakyti

Nite dar nereikia pamiršt pigūros ypatumų ir ar daigtas liemenuotas ar ne :)

O kaip įliemenavimas susijęs su laisvumu per krūtinę?

Atsakyti

aš tai nė neskaičiuoju jau pagal mėginukus, nes vistiek kitu tankumu gaunasi man..nu taip labai apyyytiksliai

bet tik kai nuo viršaus mezgu ir matuotis galiu

dar aišku reglaninis tai viena o tas antpetinis reikalas sudėtingiau nes turi ir pečiai nenusmukt per toli ir kūnui erdvės pakankamai likt, kol kas man gal tie ir yra sudėtingiausi pataikymu

Laces kašmyris man regis su antpečiais ar ne?tada jau iki viršaus ardyt reikia neužtenka iki pažastų :(

Atsakyti

O kaip įliemenavimas susijęs su laisvumu per krūtinę?

o taip kad kai skirtumas tarp krūtinės ir liemens 25 kokie cm ir daugiau tai jei dar 20 cm laisvumui, per liemenį jau to laisvumo bus dvigubai ir nori nenori žiūrėsis truputi over :)

Atsakyti

va va, mezgant nuo viršaus statytom rankovėm man fiasko ir gavosi, nes jeigu pataikau pečių plotį, tai per siauras kūnas, jei bandau pataikyt kūna, per platūs pečiai..... nesugebėjau suvest matematikos.

kiek pamenu, tai tik drifwoodas kažkaip stebuklingai gavosi

Atsakyti