katuk bet gi redis tai gerai tau gavosi
katuk bet gi redis tai gerai tau gavosi
nu, bet ne visai statytos rankovės. ir slenkanti pečių linija ten į temą
aš ten įtaisiau virvelę nugaros dalį, nes man vis tik pečiai per platu ir dar nuo siūlo slidumo važiuoja žemyn
o taip kad kai skirtumas tarp krūtinės ir liemens 25 kokie cm ir daugiau tai jei dar 20 cm laisvumui, per liemenį jau to laisvumo bus dvigubai ir nori nenori žiūrėsis truputi over
Tai ir gaunas, kad laisvumas per krūtinę ir laisvumas per taliją nesusiję
Tarkim, per krūtinę 10cm priedas. Jei mezgi tiesų modelį, tai laisvumas per liemenį bus didesnis, priklausomai kiek tavo talijos apimtis skiriasi nuo krūtinės apimties. Jei talijos apimtis mažesnė 25cm, tai laisvumas ir bus 35cm- modelis tai tiesus.
O jei nenori tiesaus, tai laisvumas per taliją gali būt bet koks, priklausomai nuo to, kiek nori savo taliją parodyt
gali būt ir -2cm, jei labai reikia
O aš vakar prisiminiau tavo tokį žalią iš lino su šilku ir pagalvojau kad norėčiau tokio modelio iš merino su šilku to naujo...bet galvoju ar neįmanoma jį nuo viršaus..nu būt driftwoodo principas tik su raštu
Nite nu taip taip
gal nelabai aiškiai susakiau ką norėjau susakyt ![]()
o norėjau pasakyt kad anksčiau kuo aptrėkštesnius darydavau ir per krūtinę ir per liemenį nes vis bijodavau kad bus kitaip oversizinis, o dabar drąsiai varau per krūtinę per platų, neliemenuoju ir visai gerai jaučiuosi (ir nuotraukose galiu šypsotis nereik pilvo įtraukt
) ir neatrodo mano akim per dideli tokie, anksčiau to bijodavau
qqte, nors ir gulinti, bet gražiai atrodai. ![]()
qqte, čia mada tokia dabar
maišų tipo
bet kai kada tie maišai visai netinka ir prisireikia paformuoto.
praktiškai dabar mano mezgiminė dilema tokai ir yr: ar man labiau reik paformuoto ar vistik maišo
tu apie mano žalią
va šitą?

gal ir įmanoma, bet kažin kaip raštą nutaikyt nuo pečių
nebent jį daryt vėliau, nuo krūtinės?
Labas rytas,
qqte, net ekraną apverčiau į stovinčią pasižiūrėt
Tikrai gražiai atrodai
aha, jo, aš irgi užpavydėjau dar kartą qqtei
net iki minties, kad gal man siūlų naujų reik
Nus sakot
o man veidrody vaizdelis labiau patinka nei nuotraukoj (kaip ir visada, va Liniuka tobulai nufotkindavo, visai ne kaip pavydi draugė)
katuk aga šitą, man vat tas kaklas toksai užkabino jau nuo tų laikų...
raštas net nebūtinai toks, reik ieškot kažko panašaus
o dar kažkoks buvo su šilku garstyčių spalvos, bet arba negerai atsimenu aš jį arba ravelry nėr?
dar va šitas kažko suviliojo vakar. turiu tokio sidabrinio siūlo pagrindui, ir rasčiau mocheros likučių....

oho koks rrr ![]()