Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o dar kažkoks buvo su šilku garstyčių spalvos, bet arba negerai atsimenu aš jį arba ravelry nėr?

ravelrį nėr :ax: šitas

Priedas  20150816_104857 (2).jpg   330,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

soriukas už foto dydį :rolleyes:

dar šito raštas gražus

33de40022b4f4c6af5a1a97b0d1d185e.jpg

bet greičiausia liksiu prie šio. tokios lengvų grastyčių spalvos

5c4289fe3c3279b8b017ffa1427c46b4.jpg

Atsakyti

Ai jei tas yr, aš kažkodėl su rankovėm buvau įsiminus :)

gražus tas violetinis, bet siūlų tai neplonų tokių reik

Atsakyti

tikslai yr :D  pati nebežinau, kur kas yr.

reiktų susitvarkyt google+, o tai nuo balandžio 1 užsidarys, o ten pas mane tiek fotkių....

mano siūlai neploni tokie. gal ne visai tokie stori, bet taigi simply modelis, ir iš plonesnių kažkas gausis :D

Atsakyti

va, to grastyčinio originalas irgi iš storų

6391822603.jpg

Atsakyti

užsidarys?ta prasme ir pikasoj neliks nieko?ar kur?nieko nežinau reik tvarkyt ir man tada

Atsakyti

Nejuokauju, spaudimas mano žemas dėl to dažniau šalta negu per šilta

nu gerai apsirengiau šiandien nešalta su striuke :) Nuo viršaus mezgei? As jau kažkaip išmokau negailėt pločio, pastebejau kad kiek laisvumo bepridėčiau sugula gerai ir per laisvas nebūna. Tarkim paskutinysis gal +15 nuo krūtinės bet nėra oversaizas, man kažkaip patinka kaip gula

Mano spaudimas irgi visada žemas, bet visokiems kašmyrams ofise aš esu per karšta moteris  :rolleyes: 

Nuo viršaus mezgiau...

Laces kašmyris man regis su antpečiais ar ne?tada jau iki viršaus ardyt reikia neužtenka iki pažastų :(

Su antpečiais.  :) Jei likti prie šito modelio, iki viršaus ardyti nereikia, ten viskas kaip ir neblogai guli, po pažastim pridėti daugiau akių ir kūnas platesnis gausis.  :unsure: Bet aš tiesiog kažkaip juo nusivyliau ir jei per kelias dienas tokia nuotaika nepraeis, ardysiu viską velniop.  :B 

Gerai, kad suradau vieną nebaigtuką nuo dar nuo praeitos vasaros, nes būtų netikėtai ištikusi mezgiminė krizė.  :D​ 

Atsakyti

užsidarys?ta prasme ir pikasoj neliks nieko?ar kur?nieko nežinau reik tvarkyt ir man tada

dėl pikasos nežinau. va ką rašo

Your Google+ account is going away April 2, 2019. Downloading your Google+ content may take time, so get started before March 31, 2019.
Atsakyti

Nu tada nežinau dėl ko man šalta, aš buvau atradus kad visiem aplink su žemu spaudimu būna šalta o jūs čia man visą statistiką sugadinot su Nite :)

Atsakyti

mano spaudimas normalus visiškai.

bet paskutiniu metu šaltas oras mane tiesiog surakina, dantys barška. ir nuolat šaltos galūnės. ale bet tačiau vargina prakaitavimas lygioj vietoj. pvz ryte vonioj piešiantis veiduką tuiu chalatą nusirengt, bo karšta. o paskui turiu greit apsirengt, nes sušalu :D

tas žmogaus organizmas tokia sudėtinga sistema....

Atsakyti

Nu tada nežinau dėl ko man šalta, aš buvau atradus kad visiem aplink su žemu spaudimu būna šalta o jūs čia man visą statistiką sugadinot su Nite :)

Galiu pataisyt :D MB spaudimas žemas, o šalčmirys  :oh: tokių dar paieškot reikia  :lol: 

Atsakyti

Manau kad šilta/šalta dar priklauso ir nuo to kiek kaulai aprengti  :B​ 

Atsakyti