o dar kažkoks buvo su šilku garstyčių spalvos, bet arba negerai atsimenu aš jį arba ravelry nėr?
ravelrį nėr
šitas
20150816_104857 (2).jpg 330,24KB
0 Parsiųsta kartų
o dar kažkoks buvo su šilku garstyčių spalvos, bet arba negerai atsimenu aš jį arba ravelry nėr?
ravelrį nėr
šitas
20150816_104857 (2).jpg 330,24KB
0 Parsiųsta kartų
Nejuokauju, spaudimas mano žemas dėl to dažniau šalta negu per šilta
nu gerai apsirengiau šiandien nešalta su striuke
Nuo viršaus mezgei? As jau kažkaip išmokau negailėt pločio, pastebejau kad kiek laisvumo bepridėčiau sugula gerai ir per laisvas nebūna. Tarkim paskutinysis gal +15 nuo krūtinės bet nėra oversaizas, man kažkaip patinka kaip gula
Mano spaudimas irgi visada žemas, bet visokiems kašmyrams ofise aš esu per karšta moteris
Nuo viršaus mezgiau...
Laces kašmyris man regis su antpečiais ar ne?tada jau iki viršaus ardyt reikia neužtenka iki pažastų
Su antpečiais.
Jei likti prie šito modelio, iki viršaus ardyti nereikia, ten viskas kaip ir neblogai guli, po pažastim pridėti daugiau akių ir kūnas platesnis gausis.
Bet aš tiesiog kažkaip juo nusivyliau ir jei per kelias dienas tokia nuotaika nepraeis, ardysiu viską velniop.
Gerai, kad suradau vieną nebaigtuką nuo dar nuo praeitos vasaros, nes būtų netikėtai ištikusi mezgiminė krizė.
užsidarys?ta prasme ir pikasoj neliks nieko?ar kur?nieko nežinau reik tvarkyt ir man tada
dėl pikasos nežinau. va ką rašo
mano spaudimas normalus visiškai.
bet paskutiniu metu šaltas oras mane tiesiog surakina, dantys barška. ir nuolat šaltos galūnės. ale bet tačiau vargina prakaitavimas lygioj vietoj. pvz ryte vonioj piešiantis veiduką tuiu chalatą nusirengt, bo karšta. o paskui turiu greit apsirengt, nes sušalu
tas žmogaus organizmas tokia sudėtinga sistema....