Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na jau ne, riebalo aš turiu - nešildo nė pro kur

Atsakyti

ingriga nu va ir ne, nuo kraujotakos labiau ir gal kokių hormonų greičiau :)

vat kodėl aš sakiau kad nuo spaudimo, turiu koleges dvi panašaus sudėjimo tai vienai nuolat šalta kitai visada karšta, tai kur karšta spaudimas prie aukštesnių ar normalių, tai kur šalta-žemas

kolegė mano sakė karštis ją ypatingai išmuša dar kai cukrus pakyla

o man tai negaliu iš tikro skųstis kad visada ir visur šalta :) labiau šalta kai neišsimiegu, nepavalgau ir tam tikrom ciklo dienom :)

kai pajudu visai nesunkiai sušylu (kraują išjudinu)

,

Atsakyti

Kaip tik sėdžiu darbe sušalus. Matyt savaitgalį buvo šildymą užsukę, tai taip žiauriai šalta, net savo storąjį megztinį iš spintos išsitraukiau. Nors dabar radiatoriai šilti.

Man tai šiltumas/šaltumas nuo svorio priklauso. Jaunystėje, kai buvau kūda, buvau baisi šalčmirė, o kuo labiau storėju, tuo karščiau darosi. Labiausiai tas judant pasireiškia. Kai reikia šaltyje ramiai būti, kaip kad šiandien, tai ir man šalta pasidaro, bet jei tik pajudu, tai tuoj šlapia. Negaliu žiemą storų striukių nešiot, vos tik paeinu, tuoj šlapia, o jei kur parduotuvėn tenka įeit šaltesniu oru, tai iš vis pirtis savam kaily. Bet  ir ramiai būnant patalpoje, jei normaliai šilta, tai tuo pradeda erzint bet kokia vilna, storesni drabužiai ar koks šalikėlis ant kaklo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 kovo 2019 - 10:48

kai nesinori daug blizgučių, bet biškį norisi :D  arba reik blizgių likučius panaudot

706c4b708973c2f5b4ce1fd5a7ad3ce3.jpg?b=t

1c8e77994d40064e521b44e5d2839cb3.jpg

e1c21f619dffcb54b29bf431fe2e8054.jpg?b=t

Atsakyti

Kerpena man irgi parduotuvėse su striuke pirtis, iki silpnumo net, nepriklausomai nuo riebalinio sluoksnio, tiek kai 5 kg mažiau turėjau tiek kai daugiau tiek ir dabar

Atsakyti

Tas su karoliukai per priekio vidurį labai gražus.

Atsakyti

aha, man ta pati bėda.

ypatingai po kokio greito ėjimo užeini į patalpą, tai tik nervas ima, nes suprakaituoji visur :B

Atsakyti

Sveikos, pilkutis tobulai mano skonio. Bet čia karoliukais siuvinėtas, kaip suprantu.

Qqutė - gražutė :).

Man tai šalta, tai karšta. Bet kai nieko netrūksta - nei miego, nei kokių mineralų ar judėjimo, tai nebesu tokia šalčmirė, kokia būdavau anksčiau, kai buvau kaulų rinkinys :). kaip vakare užsisėdžiu sustingus, o vyras sėdi dar ilgiau, prisipilu šilto vandens butelį, kad užmigčiau....

Atsakyti

man kai maitinau tai buvo pats gerumas nei šalta buvo nei su užmigimu kokių problemų turėjau..ech tie hormonai...

Atsakyti

taigi įsijunkite fantaziją :D  galit ne karoliais siuvinėt, o siūlą su žvynais paimt. gal bus kiek ir kitaip, bet panašiai

Atsakyti

Įjungėme įjungėme bet kad su karoliais labai gražu

šytą...iš Wish kas užsakinėjot kur siunta ateina?pačtan ar paštomatan?

gavau žinutę kad paštomate siunta laukia, daugiau nieko neužsakinėjau tik iš wish :hmm:

gali būt?

kaip daba iki vakaro sulaukt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 kovo 2019 - 11:40

O man būtent gražu siuvinėti karoliukai. Irgi ant bangos dabar, kiek matau :) 

Atsakyti