Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Olaiva, paltukas tavam stiliuj, gražiai tau tinka, net tos kitos spalvos juostelės viduje, jau kaip tavo firminis ženklas.

Žuviuk, man ne tiek servetėlės, kiek visos kompozicijos ir nuotraukos pakerėjo - tas švelnus pastelinis grožis.

Atsakyti

labas rytas :)

brr šalta man vis dar, jau galėtų normalus pavasaris prasidėt...

Atsakyti

Sveikos,

šita savaitė  įtempta, visa diena bus posėdžiuose...

Lace - pasidėjau šalia durų, turiu atnešti  :4u: .

Paltukas tobulas, ko kito ir tikėtis. Bet vakar, kol neužmigau net galvojau - o kada jį kur nešiot? Namie ar darbe  - per sunkus ir per šiltas. Lauke man arba per karšta, arba per šalta su juo būtų. Visais atvejais pirmiausia lengvą neperpučiamą striukę rinkčiausi, kai koks tarpusezonis. 

Žuviuko kompozicijos ir man mielos, smagu gražinti namus. Pas mus be šansų. Kiekvieną mielą dieną kovoju už bent švarų stalą su minimaliu kiekiu daiktų. Kol kas - Sizifo darbas...

Vakar suvokiau, kad kojinės liko kokie keli užbaigimo ratukai prie pirštų. Bet tragedija neištiko, nes nebuvo progos nei vienos akies išmegzti :).

Atsakyti

Šeštadienį žada +10, nors man atrodo, kad vakar žadėjo daugiau. Kol ateis tas šeštadienis, gali ir dar mažiau būt:)

Dėl paltuko pritaikymo, tai tikrai  - turiu vieną storą nusimezgus, tai nešioju, tik tokiu neilgu laiku, kai darbe būna labai  šalta sėdėti, nes nešildo, o lauke toks nei šaltas, nei šiltas oras. Tada eidama į lauką užsivelku tik ploną lietpaltį nuo vėjo.

Atsakyti

helou

apie paltuko nešiojimo ypatybes, tai manau, kad amžinoms vairuotojoms tas aktualiau. nu nes lauke nebelebai ir vaikštai, ryte dar vėsoka - užsimeti, o paskui dieną gal ir nusimesti, vakarop vėl prisireikia.

arba kokioms nors kaimietėms, trumpam išbėgimui ar pasisidėjimui terasoj

kažkada vieną paltą mezgiau, tai jis man dabar tarnauja, kai namuose ant sofkės vėsoka sėdėt :D

vakar nemezgiau :unsure:

Atsakyti

helou

apie paltuko nešiojimo ypatybes, tai manau, kad amžinoms vairuotojoms tas aktualiau.

Bet ištisai sėdint reik pamušalo :hmm:

Man megztas paltas tai visvien toks nesusipratimas atrodo  :unsure: Gražu, bet ir mezgt tenka ilgai ir rankoms sunku, o paskui dar ir kadrilius su nešiojimu šokt reikia :lol:

Atsakyti

Bet ištisai sėdint reik pamušalo :hmm:

Man megztas paltas tai visvien toks nesusipratimas atrodo  :unsure: Gražu, bet ir mezgt tenka ilgai ir rankoms sunku, o paskui dar ir kadrilius su nešiojimu šokt reikia :lol:

saviškiam buvau įsiuvus, bet paskui išėmiau. nes kažkotais varžė judesius ir labai slidus buvo :D

bet nemanau, kad problema kokia tai šitisai sėdėti be pamušalo. ir turėjau omeny ne dirbančią vairuotoja, o tiesiog nevažinėjančią visuomeniniiu transportu ar pėščiomis vaikščiojančią,

nors gal kaip tik pėsčiomis vaikštant visai būt patogu :hmm:  ir atrastum tinkamą klimatą.

pamenu, kai grįžau iš Klngrd antrą kartą, buvau nerealiai gražus ruduo, pakankamai šiltas ir be lietaus, tai tikrai ilgai nešiojau visokius megztinius vietoj striukės

Atsakyti

nu jei žiūrėt kaip į paltą tai ir aš nesuprantu

aš žiūriu kaip į ilgą megztinį vėsiais vasaros vakarais ar kur prie jūros kai ne itin vėjuota

bet būtent vasarai arba jau šiltam pavasariui :)

beje kaime vakarais tikrai tokio rūbo pasigendu, o būna kad namie vietoj chalato (nes dabar kai šalta chalatan susivynioju)

nu žodžiu atsiminiau kad man tokio rūbo reikia, su kapišono iš tamsiai žalio tvido su daug pynių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 kovo 2019 - 09:51

Na iki palto gabarito jam dar toli,toks ilgėlesnis megztukas,kokius aš mėgstu.Ant marškinukų,dar kokia skarelė ir nešalta.Laukiu jau atšilimo...

Atsakyti

mano slapiankes spalvos paltas ilgas ir storas, tai ilgokai pernai buvo nesiojamas. nu nes nebuvo labai perpuciamas.  kazkaip patiko ir masinoje  sedinti r vaiksciojant.   

o va kaip olaivos , toki jamciau ir  begciau.  ilgas megztukas super :) noriu tokio. kiba  megzt pradet :)  nu nes vis dar nemezdu. savo melynake gaudau vakarais :)  nuobodoka jai pasidaro, kai "sese zaliaake" miega , tai manes demesio reikalauja.

nu ir dar  knygu pora teciui nupirkau , tai ir tas pavartyt idomu, tik nemoku skaityt, kai  tv ijungtas ir dar  vyrai bendrautis vakare nori .   o nupirkau teciui jo guru :) Unikausko  knyga :D tai reik bent susipazint, kad butu galima padiskutuot su 91 metu tevuku :)

Atsakyti

o Lusasita, tavo tėvukas dar skaito? kaip su regėjimu?

Atsakyti

katuk, mano tevukas skaito  labai daug :) ir be akiniu :) tiesa kartais pasiima padidinimo stikla :D   bet siaip  atsimenu laika, kai jis i darba su akiniais eidavo. jam buvusi akiu tuberkulioze kadaise.  o vat dabar  mato.

ai jis ir skaito daug, ir raso, konspektuoja. ir labai dailiai  raso. kad ateinancioms  kartoms butu  pasiskaityt :)

Atsakyti