Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, tu ekstrasensas :) iš trijų tyrimų, kuriuos patarei- du teigiami  :oh: ką tik gavau teigiamą kokliušo atsakymą. Visa laimė, kad radau info, jog gydymas tais pačiais antibais, kuriuos geriu.

Atsakyti

Aš tai ne į temą, visko turiu  :B

galvojau as viena tokia :D  dziaugiuosi , kad ne viena :)

Atsakyti

Šiam gyvenimo momentui ir aš visko turiu, bet tik todel kad neinu į žmones... Ir tas negalioja siūlams  :B​ 

Atsakyti

Aš tai negaliu skųstis, kad neturiu kuo rengtis, tik va batų pavasariui tai tikrai neturiu - nes turėtiems rudenį padas įtrūko, šlampa nuo menkiausios drėgmės. Turiu tik batelius ant kulno, bet su jais kasdien nevaikščiosi, reikia kažko prie kelnių ir kai ant kulno vaikščiot nesinori. Vis galvoju, kad reikia paieškot, bet dar neprisiruošiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 kovo 2019 - 18:34

Labas :4u: :4u: :4u:

Labiausiai džiaugiuosi už baltą Šarangės dryžį :wub: :wub: :wub:

Qqčiuko blizgis labai labai :wub: :wub: :wub: Nuotraukoje toks subtilus blizgėjimas :wub:

Kerpena, tavo diddarbio užtrauktukas nesugadino, labai dailiai įsiuvai, liuks atrodo :wub: :wub: :wub:

Montone daug metų apsipirkinėjau, ir vis kažką ten rasdavau, bet paskutiniu metu visai ne mano skonio kolekcijos, tai nieko neperku. Vyrui jei dydis tinka, tai per trumpi megztukai, gal ten žemaūgiams :D

Aš irgi noriu atsišviežinti, tik dar šilumos trūksta iki to pojūčio.

O mano mažikė tai pablūdo, sakiau STOP, nes kreditinė jau tuštėja, panelė tikra, jau stiliuką savo turi, šiandien dar odinius kedus ant aukšto pado nupirkau ir sakiau stabdom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 kovo 2019 - 19:37

šitam paltui reiks foto iš gamtos,bet kol kas tokios :)

DSC_5463_medium2.jpg

DSC_5465_medium2.jpg

DSC_5445_medium2.jpg

DSC_5453_medium2.jpg

DSC_5460_medium2.jpg

Atsakyti

Ir Piekautaitė visam gražume su blizgiais  :wub:

Priedas  Screenshot_20190319-213859_Instagram.jpg   118,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Olaiva kažkokia pasikeitus... ar kad seniai matyta,  bet tokia atjaunėjus.

Nu paltas tai tiesiog tobulas. 

Atsakyti

Olaiva kažkokia pasikeitus... ar kad seniai matyta,  bet tokia atjaunėjus.

Nu paltas tai tiesiog tobulas. 

:D​  gražiausios foto,kur feiso nesimato :D

Atsakyti

Sveikos :)

ateinu su savo pabėgimų nuo Natsumi įrodymais :)

prireikį kaip ... man jų ir su aužsakymu siūlų ir pabaigimu užtrukau apie savaitę :) vakarais po truputį panerdama :)

šviesiai nesuėjo nei kamuoliukas 50G, o i didžioji pareikalavo visų 3 :)

DSC_0108_medium2.JPG

DSC_0118_medium2.JPG

DSC_0119_medium2.JPG

Atsakyti

Žuviukai, neatrašei, kas dėl Natsumio nepatinka? Visas kūnas ar rankovės?

Norėčiau šnd kūną baigt, tai ryt susiuvus suprasiu, ar tinka :D

Atsakyti

Ir man reik

Kokie siūlai žuviuk?

Olaiva nu kaip visada be priekaištų  :wub: 

Man škias ryžkiai knygų maža, užsiregistravau dar mažvydo elektroninian bibliotekynan

Išbandžiau lempelę antkakkinę, nu paskirtį naudot liuks, bet tik jei tamsu aplinkoj, jei šviesu tik reik mezginin pašviest kad dar geriau matyt tai nea

Atsakyti