mano močiutė irgi skaito-elektronines knygas beje ir kompu žaidžia dar kažkokius memuarus rašo ir siūlą adaton be akinių įveria, aš kai pamačiau vos aparpuolio negavau, ale paskui tėtis priminė gi kad jai lęšiukai pakeisti berods
(93 metai močiutei)
mano drauge mano metu , visa gyvenima vaiksiojo su akiniais, nes trumparege. o vat dabar , kai jau amzius toks, tai noredama paskaityti, turi nusiimt akinius, nes toliaregyste senatvine vystosi
gera zinia toms, kam buvus trumparegyste
ai tas mano tevukas tikrai saunuolis. sunkiai jau vaiksto. ir vis neusptranta, kodel tos kojos sunkios. tai pavyzdzius is jusu jaunikliu ir dejuojanciu vis duodu
kad ir jaunoms ir silpna buna ir keliai skauda ir riesai
o anas lakstyt dar noretu
tiesa, kasdien pora kartu su lazdele pasiramsciuodamas eina vaiku darzelio patvoriu ( nu jei galvele susvaigtu, butu kur atsiremt) iki pusynelio. skatinu,kad nenustotu, eitu , darytu zingsniukus.
namie dar kokiu pritupimu padaro ar pasokineja, kojas su masazuokliu pasimasazuoja. nu va ir daktaro labai klauso
anglius skaiciuoja, riebalus skaiciuoja.
skaiciuoja kiek litru kraujo sirdele perpumpuoja per save per para ir t.t. kasdien sveriasi
zodziu veiklos tikrai turi .
Man nuostabiausias dalykas tokie senučiukai šviesuoliai
Dėl regėjimo... Turiu nuo paauglystės nemažo laipsnio trumparegyste,dabar jau senatvinė toliaregystė vystosi,kaip rašė Liusasita,bet tai manęs visai nedžiugina....tas akiniu nusiiminėjimas parduotuvėje,įstaigose..,,,nu,arba progresiniai akiniai,kas irgi nėra ypatingas gėria,plius ju kaina..,
Aha, ir močiutės, ir diedukai man kažkas tokio ♥. Maniškiai nebuvo gal kokie inteligentai, bet nerealūs geruoliai. Labai juos mylėjau ir dabar labai myliu šviesius senus žmones. Kaip faina, kad turite saviškius ♥.
Aš tokius didelius ir gana storus megztukus visus paltukais vadinu
. Man visada šalčiausia, kai vėjuota ir tada jau joks o joks megztukas nepadeda, atrodo, kad pučia kiaurai. Anyway - pagarba visoms už tokius diddarbius.
Turiu įtarimą, kad šiandien irgi nebus prošvaisčių megzti, nes ir po darbo vėl teks dirbt.
VIlmak, as tik del mezgimo ar skaitymo ta toliaregyste kaip geri ivardinauKad BŪTENT ČIA ir slypi didžiausias nepatogumas-gali tik megzti,arba tik serialą žiūrėt,nes abu darbus daryt kartu darosi keblu-toli vis tiek nematai be akinių, o mezginio nebematai su akiniais😄aisku juokais
![]()