Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

mano močiutė irgi skaito-elektronines knygas beje ir kompu žaidžia dar kažkokius memuarus rašo ir siūlą adaton be akinių įveria, aš kai pamačiau vos aparpuolio negavau, ale paskui tėtis priminė gi kad jai lęšiukai pakeisti berods

(93 metai močiutei)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 kovo 2019 - 10:54

Koks šaunuolis tėvukas :wub:

Mano močiutė iki mirties skaitė be akinių. Tik mirė anksčiau, buvo 83 metai. Bet knygų neskaitė, tik laikraščius.

Atsakyti

mano drauge mano metu , visa gyvenima  vaiksiojo su akiniais, nes trumparege. o vat dabar , kai jau amzius toks, tai  noredama paskaityti, turi nusiimt  akinius, nes toliaregyste senatvine  vystosi :)

gera zinia toms, kam buvus trumparegyste :)

ai tas mano tevukas  tikrai saunuolis. sunkiai jau vaiksto. ir vis neusptranta, kodel tos kojos sunkios. tai pavyzdzius is jusu  jaunikliu ir dejuojanciu vis duodu :)  kad ir jaunoms ir silpna buna ir keliai skauda ir riesai :)  o anas lakstyt dar noretu :)  tiesa, kasdien pora kartu su lazdele  pasiramsciuodamas eina  vaiku darzelio patvoriu ( nu jei galvele susvaigtu, butu kur atsiremt)  iki pusynelio. skatinu,kad nenustotu, eitu , darytu zingsniukus. :)  namie dar kokiu pritupimu padaro ar pasokineja, kojas su masazuokliu  pasimasazuoja. nu va ir daktaro labai klauso :D  anglius skaiciuoja,  riebalus skaiciuoja. :)  skaiciuoja kiek litru kraujo sirdele perpumpuoja  per save per para  ir t.t. kasdien sveriasi  :)  zodziu veiklos tikrai turi .

Atsakyti

jatau, koks fainas tavo tėvukas :wub: pagarba

Atsakyti

Man nuostabiausias dalykas tokie senučiukai šviesuoliai :wub:                                                     Dėl regėjimo... Turiu nuo paauglystės nemažo laipsnio trumparegyste,dabar jau senatvinė toliaregystė vystosi,kaip rašė Liusasita,bet tai manęs visai nedžiugina....tas akiniu nusiiminėjimas parduotuvėje,įstaigose..,,,nu,arba progresiniai akiniai,kas irgi nėra ypatingas gėria,plius ju kaina..,

Atsakyti

Oho o kaip tuos litrus perpumpuotus suskaičiuot?

Atsakyti

VIlmak, as tik  del mezgimo ar skaitymo ta toliaregyste kaip geri ivardinau :) aisku juokais :B . man jau daugiau skaitant, norisi akiniu. bet tai susije ir su  nervu sistema. jei koks jauduliukas, tai ir akyse liejasi

Atsakyti

qqte, kiek vienu pliupstelejimu sirdute ml kraujo  isstumia. ( enciklopedijose, medicininese knygose randa )  kiek  kartu per minute istumia ir t.t. :)  kiek paroj valandu minuciu , sekundziu :)  ir paskui jau cisternomis ivardina :)  idomu  :)

Atsakyti

Aha, ir močiutės, ir diedukai man kažkas tokio ♥. Maniškiai nebuvo gal kokie inteligentai, bet nerealūs geruoliai. Labai juos mylėjau ir dabar labai myliu šviesius senus žmones. Kaip faina, kad turite saviškius ♥.

Aš tokius didelius ir gana storus megztukus visus paltukais vadinu :). Man visada šalčiausia, kai vėjuota ir tada jau joks o joks megztukas nepadeda, atrodo, kad pučia kiaurai. Anyway - pagarba visoms už tokius diddarbius. 

Turiu įtarimą, kad šiandien irgi nebus prošvaisčių megzti, nes ir po darbo vėl teks dirbt.

Atsakyti

VIlmak, as tik  del mezgimo ar skaitymo ta toliaregyste kaip geri ivardinau :) aisku juokais :B 
Kad BŪTENT ČIA ir slypi didžiausias nepatogumas-gali tik megzti,arba tik serialą žiūrėt,nes abu darbus daryt kartu darosi keblu-toli vis tiek nematai be akinių, o mezginio nebematai su akiniais😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 20 kovo 2019 - 13:07

niuma, viskas nepatinka- taisiusiu :) siaurinsiu gudriuoju budu kad nereiktu puses permezgineti ir rankove taisiysiu :)

Atsakyti

Restar, tai kad pas mane irgi tas stalas buna pastoviai pilnas trupiniu, puodelio ratilu ir dinozauru arba mašineliu. Net tom retom akimirkom kai jis svarus :) kazkaip smagu kad yra dar ir estetika :)

Atsakyti