Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

niuma, viskas nepatinka- taisiusiu :) siaurinsiu gudriuoju budu kad nereiktu puses permezgineti ir rankove taisiysiu :)

tai negali trumpai ir aiškiai parašyt, kas negerai gavosi :D  ateinančiom kartom taip sakant, kad nekartot tų pačių klaidų

pas mane mažų vaikų nėra, ale bet ir tie suaugėliai sugeba sukurti neestetikos vaizdą :B  tarnaičių gi nieks nesamdo, o patys tingi

Atsakyti

Norėjau nusimegzt dar vieną nuleistapetį ir padaryt pynutes skersai rankovės, kad atrodytų kaip apyrankė ant žasto, bet MANE APLENKĖ :blink: Mintis išdavikė atėjo ne tik pas mane  :lol: 

Caitlin-15.jpg

https://www.ravelry....brary/caitlin-8

Atsakyti

tai apyrankių gali būt įvairių :D

bet mintis visai faina

o. ir šiame pėvėzė matau kažką panašaus į įsiuvus ant užupakalio :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 kovo 2019 - 14:49

čia ko gero taip prailginta uodega :)

Atsakyti

čia ko gero taip prailginta uodega :)

tai jo, bet įtariu , kad tokiu būdu ir pelekas yra suvaldytas

Atsakyti

tai apyrankių gali būt įvairių :D

bet mintis visai faina

o. ir šiame pėvėzė matau kažką panašaus į įsiuvus ant užupakalio :D

Matau ir aš tą uodeginį įsiuvą :D galima buvo padaryt jį mažiau matomą  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos, Olaiva, driokstelėjai iš pasalų kaip reikiant👍labai gražu, spalva gal ir ne mano, bet visa kita - pasaka😍 Ypač kai pati nieko rimto nenumezgu... Juk tokiu dalyku, kaip su bruolio pagalba įveiktų šaliu jau net nepatogu girtis, nors šiaip pati sau esu labai patenkinta, kažkaip pagaliau pavyko atitaikyti ir plotį, ir ilgį, ir tankumą, o jau spalva kaip dera prie darbinio kostiumėlio😍 nors siūlus kažkada siuntė Olaiva, tam kad galėčiau pridėt prie turimo lino😁 O dabar baktusiukas ant virbalų ačiū Abelo už pasidalinimą info, bet panaudosiu sekančiam, šito įdėja belaukiant kažkaip savaime išsikristalizavo, gausis papūginis daiGtas mažąjai puošeivai Priedas  IMG_20190316_162318_medium2.jpg   245,15KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 20 kovo 2019 - 16:47

Ai žuviuk, labai dailiai, subtiliai puoši namučius❤️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 20 kovo 2019 - 16:43

fainas papūginis :bigsmile:

Atsakyti

Norėjau nusimegzt dar vieną nuleistapetį ir padaryt pynutes skersai rankovės, kad atrodytų kaip apyrankė ant žasto, bet MANE APLENKĖ :blink: Mintis išdavikė atėjo ne tik pas mane  :lol: 

Caitlin-15.jpg

https://www.ravelry....brary/caitlin-8

O va toks palaidas vaizdas man Natsumio gaunasi.

Tarp sėdimosios ir liemens (nu tos vietos, kur liemuo anksčiau buvo) 20 cm skirtumas. Nuo klubų laisvoka po kokius 4-5 cm, tai iš šonų ir gaunasi maišiukas. Pabaigsiu, bet jaučiu bus naminis- priejūrinis variantas. Į darbą norėčiau plonesnio ir čiut mažesnio.  

Atsakyti

Sveikos. Kaip gyvenat? Dar atsimenat mane kažin?

Atsakyti

Sveika, mes tai atsimenam, tik pati kažkur pradingus :). Ar grįši, ar tik nosį įkišai? :)

Atsakyti