niuma, viskas nepatinka- taisiusiu
siaurinsiu gudriuoju budu kad nereiktu puses permezgineti ir rankove taisiysiu
Nesijausk vieniša. Paardžiau šonus ir aš.
Antibai baigti - savijauta daug geresnė
darbe šiandien ypač produktyviai pavariau - gal jau pasveikau??
auga ikriukas - kažkaip ir gyvenimas dėliojasi į vietas
jau ir darbe norisi kažko daugiau. Kovo pradžioj šiek tiek prisidėjau prie workshop'o organizavimo, kažkaip vėl įsipaišiau į programuotojų akademijos veiklas
dar turiu dvi savaites savo ketvirčio tikslų pasiekimui ir vis dar tikiu kad galiu spėti
komandai suorganizuotas workšopas liečiantis mano specializaciją labai pasiteisino
reikia dabar susiteminti rezultatus ir pabaigti viską surašyti ![]()
kažkaip man labai patinka darbe ta dalis, kad tai ką išmoksti laikai ne tik sau, bet daliniesi. Savo gerųjų praktikų pasidalinimas ir konsultavimas prisideda prie bendro progreso ir tuo pačiu jauti kad prsidedi prie pokyčių.
kai dirbau valstybiniame sektoriuje, tai žiauriai erzindavo tas kitų nenoras ne tik dalintis, bet ir bandymas užkirsti kelia tobulėti kolegoms-konkurentams. Tas suvokimas, kad aš išmokau pats, tai jau kitam nieko nerodysiu priblokšdavo. Aš visad eidavau ir rodydavau, mokindavau. Dėl to tokia truputį iš konteksto išgriuvusi buvau ![]()
Privačiame sektoriuje ir ypač mūsų IT srityje toli su tokiu požiūriu ir elgesiu nenuvažiuosi. Todėl mes dalinamės viskuom kas galėtų palengvinti kitam gyvenimą
iš to susigeneruoja įvairių veiklų. Žodžiu galva verda.
Smagiausia tai ta dalis, kad lyginant su prieš tai buvusia darboviete, kad visus tuos dalykus dabar pasidarau darbo metu, pamažu niekieno nelinčiuojama
o anksčiau kainuodavo daugybę viršvalandžių ![]()
sumasumarum džiaugiuosi prieš 2 metus pasiryžusi keisti, kitų akimis, atrodžiusį labai gerą darbą
nes širdis jautė, kad gali būti ir geriau
daug geriau
buvo baisu, buvo nejauku... bet išėjimas iš komforto zonos padeda atrasti ją naują ir dar geresnę ;)
šiuo postu norėjau padrąsinti permainoms tas, kurios kartais jaučiasi padėtyje be išeities
išeitis visada yra - reikia tik šiek tiek jos paieškoti.
Agnex, kaip tu? Darbas - namai, vaikai?
mezginiai???
Namai tie patys, vaikai auga-sūnaus 14m neseniai atšventėm. Darbas netikėtai pasisuko kita linkme ir į siūlus nuvedė. O mezginiai ne dideliais kiekiais, bet mezgu.
Dar mokausi anglų kalbą, po truputį bandau sportuot kiek laiko randu
labas rytas
aš tai vakar batus nusipirkau
negražius bet daug maž patogius ![]()
kaip sunku kai keltis aukšta, pėda plati ir prie viso to trumpa ir jei nesinori 8-10 cm kulno, nes arba lygus padas arba kulnas aukščiausias arba iš vis kojos neįbraškinu, o gale keli cm laisvo ploto ![]()
pasiskundžiau, nors imk ir megzk batus
qqte, o Deichmane nesidairai? Ten būna platesnėm pėdom, net pažymėti, kurie. Aš paskutiniu metu vis apėjus visas parduotuves, ten įsigyju.
Pasimatavu ryte Natsumi susiuvus abu šonus. Dar po motyvą mažinsiu šonus. Ilgis irgi galėtų būt trumpesnis. Lieka- arba visą permegzt, arba apsimest, kad toks turi būt
Gresia antras dublis iš plonesnio siūlo. Manau, iš dvigubo Lace būtų gražus. Pynę galima ir pasikeist įdomumo dėlei. Pasvarstysiu.