Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

https://www.siltassi...oWiCmkHf31U5fwM

gal kuria sugundys

Atsakyti

batų kalnas paskutiniu metu mane nuvilia. toks vaizdas, kad kažkokias prieštvanines kolekcijas traukia...

eavalynė kažką pirkau kažkada, bet mane truputuką nervina, kad negali pasimatuot, o gyvai vaizdas kartasi visai neatitinka nuotraukos, o ir patogumo per ekraną negali nustatyt.

nu ir kortelė mano neatitinka internetinės prekybos reikalavimų :B :B :B

vienos bėdos :D

o va tuos rodytus tamario palyginau, tai danijoj su kortele pigiau gaunasi :rolleyes: nei eavalynėj. dabar šitie biškį nuolaidų pametė, kaip tyčia tamariams netaiko :D

nu žodžiu.

ir daq vienas dalykas, kad norisi visko viename. ir gražu ir patogu ir koks cinkelis ir prie kelnių ir prie sijono ir prie akių ir prie automobilio :D

Atsakyti

batų kalnas paskutiniu metu mane nuvilia. toks vaizdas, kad kažkokias prieštvanines kolekcijas traukia...

eavalynė kažką pirkau kažkada, bet mane truputuką nervina, kad negali pasimatuot, o gyvai vaizdas kartasi visai neatitinka nuotraukos, o ir patogumo per ekraną negali nustatyt.

nu ir kortelė mano neatitinka internetinės prekybos reikalavimų :B :B :B

vienos bėdos :D

o va tuos rodytus tamario palyginau, tai danijoj su kortele pigiau gaunasi :rolleyes: nei eavalynėj. dabar šitie biškį nuolaidų pametė, kaip tyčia tamariams netaiko :D

nu žodžiu.

ir daq vienas dalykas, kad norisi visko viename. ir gražu ir patogu ir koks cinkelis ir prie kelnių ir prie sijono ir prie akių ir prie automobilio :D

kiek batų, tiek problemų :D

Automobilį kartais paprasčiau prie batų ir akių priderint :lol:  

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Kažkaip visai produktyviai rytą padirbėjau  :D Po pietų "ilsėsiuosi" pas Restar mokymuose  :wub: Vakare tikiuosi maloniai "paburbuliuoti" Vaivos megztuką.  :wub: Ko ne tobula diena?  :D 

Batų reikėjimo kol kas nejaučiu, gal kad su savo demisezininiais dar gerai jaučiuosi (nors visą žiemą juos atnešiojau), o ir pernai prikti dar visi turėtų būti tinkami.  :rolleyes: Nebenk kokius labai "cinkuotus" užmatysiu...

Sugėriau savo grožio super-papildų kursą.  :unsure: Tiesą pasakius, nejaučius anei jokio poveikio  :huh2: Gal tiesiog jau ir taip buvau graži kaip trys kašmyrai, tai nebėra kur daugiau gražėti  :B  :D 

Dar galvoju, kad pasiilgau kokios mezgėjiškos sriubos  :rolleyes: Gal kas turit noro ir galimybių pvz rytoj pasisriubinti per pietus?  :hmm:​ 

Atsakyti

Dar galvoju, kad pasiilgau kokios mezgėjiškos sriubos  :rolleyes: Gal kas turit noro ir galimybių pvz rytoj pasisriubinti per pietus?  :hmm:​ 

Sriubos noriu, bet ar galiu, žinosiu tik šiandien vakare :rolleyes: 

Atsakyti

Man šiemet nepavyksta jokius mezgėjų gyvus susitikimus atvykt. Tai sergu, tai kokie renginia, tai vaiko gimtadienis per praeitą sriubą netikėtai ištiko. O penktadieniais per pietus sportuoju.

Atsakyti

aha..pasivaikščiojau

nu ir batai kurie buvo patogūs kulnus pritrynė...rrr

Atsakyti

taigi nauji tie batai , qqte

davai sriubą gal ne ryt :hmm:  nu bent jau aš biškiuką nelabai galiu ryt

Lace, o gal poveikis ne visai iškart turi pasirodyti? aha, ir koks turėjo būt? t.y. kokį žadėjo tą grožį?

mano grožis tai tiesiogiai prorporcingas  miego ir šiaip poilsio kiekiui. ir dar kokiai nors suvalgytai nuodėmei :D

Atsakyti

O davai kitą savaitę sriubą pvz. pirmadienį plyyyyyyzzzzz :4u:​ 

Atsakyti

Vasarinis variantas: https://www.instagra...d=1wqnfffej9yda

Priedas  Screenshot_20190321-135646_Instagram.jpg   164,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O davai kitą savaitę sriubą pvz. pirmadienį plyyyyyyzzzzz :4u:​ 

Tik ne pirmadienį plyyyyyyzzzzz :D

Atsakyti

Bet ir ne antradienį plyyyzzzz :)​ 

Atsakyti