Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aaa, supratau :bigsmile:  ten kur tas pagalbinis siūlas, yra visiškai nuardoma ir tada susiuvama perkeitus akis

jopštvai rogės :blink:  pagarba.... tiek darbo

Atsakyti

Aš tai da vis tundroj :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Atsakyti

Labas :4u:

Biški prapuolusi, šią savaitę, nes mokytoją pavaduoju, o trečiadienį į klinikas lėkėm. Ačiū Dievui (kaip profesorius sakė), kad viskas stabiliai laikosi, mums labai džiugios žinios.

Tačiau atsisveikinusi su dukra ir jau iš Kauno išvažinėjant per milisekundę vos nenukentėjau per priedurnį autostradoje, jau galvojau kai pils su tokiu smūgiu, bet įšoko į žolę ir nučiuožė per 10 mašinų į priekį, na veiksmas buvo panašus iš filmo Kobra 11, bet viskas gerai, kas gerai baigėsi, tik paskui bliaut pradėjau, nes šokas buvo.

Ristina, tavo darbai TOBULI :wub: :wub: :wub:

Kvepalus man vyras FR perka, bet tokių nebandžiusi, tai matyt, duosiu užsakymą, sugundėt :)

Visoms sveikatos balionai :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Labos, 

Ristina, kokia tu faina, kad su mumis savo įdomybėmis dalinies❤️aš pynę supratau, o va tą blogų akių intarpą atskirai primezgi, ar numezgi ir prisiūni? 

Mane kosulys puola, bet galvoju gal irgi koks nervinis😕pavaduoju susirgusią kolegę ir dar vieną atostogaujančią, o dar pyragų kepimas į tris skyrius, nes gi dirbu visur po pusę kojos ir sveikintojai atkaklūs, tai jau savaitė tokia, kad nieko nebenoriu... 

Atsakyti

...o va tą blogų akių intarpą atskirai primezgi, ar numezgi ir prisiūni? 

Viskas megzta kartu :)  su riberiu. Aišku galima ir dekeriu perrinkt tas kelias išvirkščias akis.

Atsakyti

Mane šita nuotrauka suklaidino

🙈 Kai parašei, tai dabar jau matau, ačiū!!! 

Atsakyti

Kapseika, bene šventi :happybday:

kaip mes pražiopsojom... linkiu mažiau nervintis ir sveikai maitintis

Nuoširdi, te :4u:  už adrenalino dozę

Atsakyti
  • Katuk, dėkui 😁🎈švenčiau preitą savaitę, bet kadangi ta proga pabėgau iš darbo (ir net išsimaudžiau Baltijos jūroje) tai visus tuos gimtadienio reikalus teko šią savaitę atlaikyti...  Nuoširdi, baisu... Aš viena dieną išvažinėjau iš darbo tuo pat metu su kolega, iki autostrados šunkeliais drauge devažiavom, bet paskui jis man tik subliksėjo lempomis, tipo "čiau" ir dingo horizonte, nors šiaip ir mano mašina ne is lėtųjų🙈tai antrą dieną aš su juo šnektelėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 29 kovo 2019 - 15:23

Apie pirmus kartus... Vakar pirmą kartą pasidariau gelinį manikiūrą :D Taip sakant apsiženijau su manikiūriste :B

Šian nuėjau 12000 žingsnių, o dar tas grynas pavasario oras... Nei rankyčių, nei kojyčių :B​ 

Atsakyti

Nu as siek tiek daugiau nuejau. Rankytės ir kojytės vietoj  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu tai tu šaunuolė :D​ 

Atsakyti

Respects vaikščiotojoms :bigsmile: aš kaži ar įveikčiau tokius tūkstančius  :huh2: 

Atsakyti