Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, norėjau laivelio, bet gavosi, kaip gavosi. Kai numegzgiau petį ir palyginau su savo nešiojamu  megztuku, supratau, kad laivelio nebus. Vietoj 47 eilių vidury pagal mano krūtinės apimtį,  mezgiau tik 16. Ilgis patįso po skalbimo dar, nes šį kartą kaip bebūtų keista, laisvai sumezgiau Reikėjo 2,75 virbalų, o turėjau tik 2,5 arba 3. Jaučiu, kad ir žvyneliam reikia 2,75 nusipirkti. 

Siaurinau du kartus megztuką, nenorėjau per plataus. Šiaip, jis man neaptemptas, minkštas siūlas labai, tik kai ilgas, tai dar į ilgį tįsta. 

Sumezgiau 5,5 Vernilo alpakos vilnos ir 3 Drops Lace.

Atsakyti

tai jo jei būt trumpesnis tai būtų geras plotis, čia gal ilgio ir pločio santykis tik man užkliuvo, nu ir kaklas keistos formos, bet jei paskui plotis per didelis tai ką daryt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 balandžio 2019 - 08:40

Niuma, a ko tu ją taip užtempei į apačią :D  ten pas tave ripsas? tai aišku, kad pailgėjo

bet man visai gražu, gal idėja pati natsumio ir pamesta.

modifikavai kaklo iškirptę? man gal gražiau būtų labiau laivelis

Atsakyti

ai, jau paskaičiau komentarus ir apie laivelį ir apie visa kita

puikiai suprantu iš patirties, kai mezgi viena, o gaunas kaip gaunas :D

Atsakyti

Katukai, netempiau. Jis tokio ilgio - laisvai tabaluoja aplink klubus  :D Apie kaklo iškirptę skaityti ankstesnį mano postą.

Ne ripsas- geros akys:

Priedas  56340166_2112251035479300_3252320339438338048_o.jpg   264,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš antrą nuo galo dydį mezgiau. Bet siūlas storesnis ir laisvas mezgimas, tai gavosi kaip gavosi. Jei atsibos, kūdeno dukterėčia gaus dovanų ir kaip oversizinį sunešios. Ji mėgsta ilgus.

Antrą variantą gal gaminsiuosi iš dvigubo Lace. Nors turiu ir bordo merino. Šiaip, pagal siūlo storį, gerai, kad gavosi ilgesnis, tik aš pati neįpratus prie tokio ilgio megztukų. 

Atsakyti

aš tiesiog gal kilstelčiau jį viršun ir leisčiau sukristi, o ne išlyginčiau visas raukšleles, nes man dabar ten ypač, kur šonu atsistojus, atrodo, lyg būt toks patemptas

jeigu gerai pamenu, kai pirmuosius Natsumius mezgė sekta, tai ir sakė, kad per platus gaunasi, reikai mažinti eilių vidurinėj, kaklo daly.

o aš vakar per vakarą susiuvau tik vieną rankovę. su adata :rolleyes:  iš pradžių tai garai iš ausų net kilo, kaip nervavaus ir pukšėjau, bet  vėliau jau įsivažiavau. tik laiko pritrūko antrai :rolleyes: 

taigi, liko susiūt rankovę, kaklo apdaila ir žiūrėsim, jei liks siūlgalis koks, tai gal ir rankogalius apdailinsiu.

šiaip irgi biškį su proporcijom nepataikiau, ale bet šiuo gyvenimo etapu, kai pūkai tiesiog netelpa kailyje :D gal visai ir pravers  toks maišėkas

Atsakyti

Tai jeigu realiai neaptrėkštas, tai ir gerai, kaip ir sakiau - motyvacinis, gi pati irgi lieknėjimo linkme darbuojiesi, kiek žinau. Tas ilgis turbūt ir sudaro tokį įspūdį, pasitempia ir plotis. O kai ta kitas kryptis, neišeis nuardyti dabar.  Aš tai čia ir pati žiūriu, skaitau ir svarstau, kokias pamokas pasidaryti iš to, nes ir per ilgas negerai, ir per trumpas man... Ir iš vis nesugalvoju iš kokio TURIMO siūlo galėčiau jį mezgti, o jau noriu kokį megztuką pradėt, kad būtų įdomiau.

Atsakyti

Ką tik kavinausi su kolege (ji visus mano mezginius nučiupinėja ir susako, ką iš šono realiai mato- tinka, ar ne), nusprendėm, kad gavosi geras ilgis, nes kūdina :) Ir ką pati galvojau, kad reikia prie juodo siauro sijono jį pranešiot. Turiu. 

Atsakyti

Sveikos. Olaiva, su vakaryksciu gimtadieniu!!!

Restar, va cia tai nelinksmas nuotykis mergicai. Pas traumotologus ilgai keliausit (as vakar buvau, ir dar liepa liepe ateiti, nors Ugne pirsta susilauze turbut vasari....).

Nuvaliau dulkes nuo mazu virbaliuku, numezgiau dovanu 1 pora baciuku, kita pora jau po truputi lipa ant virbalu. Aplink nemazai merginu pasibelde/beldziasi i si pasauli. Nuotraukos net nekelsiu, nes jie standartiniai, kruvas mano megztu matet.

Mezginukus visus apziuriu, tyliai seile pavarvinu.  Tik ka cia komentuosi, kai pati nemezgu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 02 balandžio 2019 - 10:01

pasidariau kažkokį testą vit D tyrimui . reklama buvo šiam puslapy :D

gavau kodą D tyrimui už 6 eurus. Antakalnis. gal kam reik?

pamelavau :D  ir Kaunas ir Klaipėda ir Tauragė ir dar kažkiek ten miestų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 02 balandžio 2019 - 10:06

qqte, ir ripsas, ir pynė

Priedas  55807218_830723160597340_1869260618662412288_n.jpg   64,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti