Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Del masažų tai pirma reik eit pas šeimos gyd.tada ji siunčia pas reabilitologą, o tada jis paskiria proceduras. Bent pas mus tai nebuvo verta dasipirkt masažus, nes valdiška kaina, valdiški ir masažai..

Bet gal Vln, Kns ir geresnius daro :)

Mašina bružinu žvynus po biški kasdien.

Ryt Kaunas... Ir laukiu ir bijau...

O aš visą sav.jau nesikeliu naktim wc, kažkoks stebuklas, miegu kaip kirvis nuo...iki...

Atsakyti

Labas rytas,

niuma, o kai tėtis veda, dramų nebūna?

Jeigu ir būna, tai aš nereaguoju arba būnu išėjus jau, nes iki 9 val galima  atvest :D O šiandien jau atsikėlė be nuotaikos. Sakė miegos ir niekur neis.

Labas rytas, 

Del masažų tai pirma reik eit pas šeimos gyd.tada ji siunčia pas reabilitologą, o tada jis paskiria proceduras. Bent pas mus tai nebuvo verta dasipirkt masažus, nes valdiška kaina, valdiški ir masažai..

Bet gal Vln, Kns ir geresnius daro :)

Mašina bružinu žvynus po biški kasdien.

Ryt Kaunas... Ir laukiu ir bijau...

Pas mus irgi tas pats dėl tvarkos. Aš kai laukiausi, buvau išsipirkus peties-mentės- žasto masažus. Neilgai juos daro, bet vis tiek veiksmingi, kai ne vienkartiniai. Dabar mąstau, kad kažkada buvau gavus elektros impulsų procedūras, tai tas tikrai nemokamai skyrė, nes nebūčiau pati sumąsčius nusipirkt tokių.

Kaip žvynų vaizdas? Vakar kažkokia pavargus jaučiausi, tai net nepradėjau naujo projekto.
:4u:  :4u:  drąsiau.

Atsakyti

labas rytas,

nebūtinai pas šeimos gydytoją, svarbu , kd kažkoks gydytojas, nuolat gydantis, pasiųstų pas reabilitologą. mane pvz reabilitacijom siuntė reumatologė. dėl mano bėdų masažų neskyrė, bet gavau cirkuliarinio dušo 7 vnt, elektroimpulsų 10 vnt ir grupinių mankštų 10 vnt. viskas vienu metu. Šiaip nusiskundimų neturiu, viską padarė gana žmoniškai, neskaitant senų ne itin išvaizdžių dušų. bet viskas matyt nuo konkrečių žmonių priklauso, nes tam duše pamaina pasikeitė vidury procedūrų, tai iškart pasijautė, nes pirma tokia maloni buvo, o antra tai kaip kokioj katorgoj.Tik kad tos procedūros tai kaip nabašnikui aspirinas...

šiandien kažkokia kaip su akmeniu ant kupros. ir dūšioj. taip sunku.....

Šarange, bet tai gal visai geras ženklas tas miegas

Atsakyti

0058f5f42da02dfb49d6fcb3bcb4c99e.jpg

c197e9bfbfc3c486f6f158c49ca8b327.jpg

čia tai  kažkaip Nitę primena :D Rusty_Tuku_main.jpg

Atsakyti

Gegužės 01 d - trečiadienis- laisva. Susiforminus dvi dienas atostogų, gautume visas penkias dienas kelionei. 

Noras nepradingęs dar????????

Atsakyti

Katuk, nu gali but del tu procedurų, tos elektrines proceduros gal ir gerai, mankštos tai primityvios, galima daryt ir namie, bet aišku, kad nedarom :) Masažiste gal man nlb vykus pakliuvo, nes ejau vasarą atostogų metu, tai kokia kliuvo tokia, brt kai nuejau privačiai po to, supratau kas yra normalus masazas, o ne trynimas ir glostymas :)

Del miego tai as niekad nesiskundziau, bet žiauriai nervindavo tas kelimasis wc po kelis kartus...Budavo, kad issibudinu. Yra tokių minimalių ženklų, kad reikalai gereja, arba aš tiesiog save taip tikinu, bet yra ir skausmas, kuris niekur nedingo, tik aš užglușinu ji vaistais, tai va tas ant to... 

Atsakyti

čia tai  kažkaip Nitę primena :D

Tu dar mano naujos šukuosenos nematei :laugh:

Atsakyti

tai aš noriu pasakyt, kad būtent reabilitologas ir sprendžia, kokias procedūras esant tavo sveikatos sutrikimui skirti. mano atveju masažai jokio poveikio.

bet turiu momeny, kad jeigu moki sveikatos draudimą, tai kažkiek tų procedūrų priklauso nemokamai. tik vat visa bėda, kad ne visada šiemos gydytojai tą pasako ir apskritai labai nenoriai skiria

Šarange, labai norisi tau kokio tai pozityvo pasiųst. nori nenori, bet ta nuotaika irgi turi įtakos sveikimui

Atsakyti

tai ir kaip man ją pamatyt :D

kasas užsiauginai?

Atsakyti

tai ir kaip man ją pamatyt :D

kasas užsiauginai?

Akimis :D Gal penktadienį po darbų?

Su sriuba ir kvepalų uostymu?

kokias dar kasas :lol: su mašinka prasiėjau  :lol: 

Atsakyti

Parodyk :D Ne visos į sriubas patenka.

Man dar įdomiau- paskambinau užsiregistruot mokamam masažui (nes su siuntimu konsultacijos dar dvi savaites lauksiu), tai negana to, kad telefonu neregistruoja, bet net nepasako, ar yra vietų rytdienai: ateikite į vietą ir pažiūrėsim- iš karto reikia mokėt pinigėlius. Sakau, tai nors kuriuo laiku, gal galit pasakyt,- ateikite į vietą (mamadienį ryt pasiėmus)   :oh: 

Atsakyti

Akimis :D Gal penktadienį po darbų?

Su sriuba ir kvepalų uostymu?

kokias dar kasas :lol: su mašinka prasiėjau  :lol: 

ai net nežinau, šiandien per sunku galvot apie penktadienį. nors kvepalų uostymas vilioja :rolleyes:

Atsakyti