Sveikos,
aš tai jaučiuosi lyg mažą vaiką vėl namie turiu. Naktį tai gert, tai nusispardo ir inkščia, kad apkločiau, taip kelis kartus. Tai miegas kaip zuikio. Tada dar maitint su seilinuku savadarbiu
. Keistas toks jausmas - ir įdomu vėl prisimint vaikų mažumą ir kartu galvoju, kaip gerai, kad nebėra tų vargų. Nelabai ką turi veikti mergina - filmukai arba knygos. Bandė piešti vakar kaire ranka. O man dirbti reikia, negaliu užsiimti daug, tik būtiniausius dalykus. Nuo ryt 3 darbo dienas vyriškis atostogaus, tai bus šventė išlėkt į darbą
.
Viską žinau apie tas reabilitacijas ir ką skiria. Tik masažai bent Vilniuje tik mokami. Dariausi 1 kartą 10, išbandžiau 2 masažistus, labai skirtingi, bet po paskutinio masažo tai skraidžiojau kaip ant sparnų kurį laiką. Visokie ten impulsai ir pan. tai kaip Katukui, tik laiko gaišimas. Mano patirtis - realiausiai padeda tik mankšta, kurią poliklinikoje per tuos 5 kartus apmoko, o paskui turi namie daryti kas dieną. Dabar darau tik retai, tai pasekmės akivaizdžios....