Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

aš tai jaučiuosi lyg mažą vaiką vėl namie turiu. Naktį tai gert, tai nusispardo ir inkščia, kad apkločiau, taip kelis kartus. Tai miegas kaip zuikio. Tada dar maitint su seilinuku savadarbiu :). Keistas toks jausmas - ir įdomu vėl prisimint vaikų mažumą ir kartu galvoju, kaip gerai, kad nebėra tų vargų. Nelabai ką turi veikti mergina - filmukai arba knygos. Bandė piešti vakar kaire ranka. O man dirbti reikia, negaliu užsiimti daug, tik būtiniausius dalykus. Nuo ryt 3 darbo dienas vyriškis atostogaus, tai bus šventė išlėkt į darbą :)

Viską žinau apie tas reabilitacijas ir ką skiria. Tik masažai bent Vilniuje tik mokami. Dariausi 1 kartą 10, išbandžiau 2 masažistus, labai skirtingi, bet po paskutinio masažo tai skraidžiojau kaip ant sparnų kurį laiką. Visokie ten impulsai ir pan. tai kaip Katukui, tik laiko gaišimas. Mano patirtis - realiausiai padeda tik mankšta, kurią poliklinikoje per tuos 5 kartus apmoko, o paskui turi namie daryti kas dieną. Dabar darau tik retai, tai pasekmės akivaizdžios....

Atsakyti

Parodyk :D Ne visos į sriubas patenka.

Aha, tos sriubos taip dažnai vyksta :lol:

Kai tik kokia nors įvyks, tai gal kas nors ir nufotografuos :D jei vėl neapželsiu iki to laiko  :lol: 

Atsakyti

Restar nu tikrai Vilniuj ir nemokamus skiria, kolegė vaikščiojo va neseniai :) sakė ėmė viską ką priklauso tik į mankštas nėjo :)

čia gal nuo poliklinikos priklauso

Atsakyti

man vis dar kūrybinės kančios :) imsiu kažkokį japonišką musėt raštą

Atsakyti

a kodėl masažai Vilniuje mokami? :hmm:  Jeigu tau yra problema, ir jeigu reabilitologas nusprendžia, kai prie tavo ligos masažas reikalingas, tai jį ir paskiria, ir už jį nemoki.

tik ne visos įstaigos turi sutartis su ligonių kasom, dėl to ir paima iš paciento pinigus.

va ką rašo VLK

Asmenims, kuriems pirmuoju reabilitacijos etapu medicininės reabilitacijos priemonių kompleksas nebūtinas, turi būti pagal indikacijas skiriamos pavienės medicininės reabilitacijos paslaugos (kineziterapija, ergoterapija, psichoterapija, fizioterapija, masažas, logopedo užsiėmimai ir kt.)
      Į reabilitaciją dėl tos pačios ligos suaugę apdraustieji pagal indikacijas siunčiami tik vieno kurso per vienerius kalendorinius metus.

Ambulatorinės ir stacionarinės medicininė reabilitacijos paslaugos yra kompensuojamos asmenims, apdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 balandžio 2019 - 09:07

Nu gal, tada man ir keista. Bet geras mokamas masažas vis tiek labiau patinka man.

Penktadienio pavakarė man visai lyg tiktų. Gal ir Ingridushka netyčia galėtų? Dėl tokios vėlyvos kelionės jau nebežinau ž labiausiai vasarį kovą norėjosi ir reikėjo šilumos, o dabar tuoj ir LT gerai, sodai, daržai ir taupymas artėjančiai kokiai nors vasaros kelionei. Net neįsivaizduoju, ko tikrai noriu...

Atsakyti

Ai, aš kadangi nebuvus Woole, tai noriu į Rygą :D Ypač, kai Betoj pilna viešbučių su SPA pasiūlymais. O aš juos myliu :)  Bet vėl- link vasaros gal nelabai norisėsis kašmyrų, o būtent jų planuočiau nusipirkt. Noriu natūroj pačiupinėt, spalvas išsirinkt.

Atsakyti

Laba diena,

Masažus poliklininius ir aš nemokamus esu gavus ir baseiną, ir mankštas. Antakalnio pol.

Dėl Nitės šukuosenos penktadienį pasiplanuot planuočiau :D

Atsakyti

Gal pasikeitė tvarka per keletą metų arba aš nebuvau pakankama ligonė, kad man būtent Antakalnyje skyrė tik mokamą masažą ir mokamas mankštas baseine, kiti (neveiksmingi) dalykai buvo nemokami.

Atsakyti

O tave siuntė pas reabilitologą?

Nes įdomu, kodėl taip skirtingai. Man čia buvo skirta prieš kokius 3 metus gal.

Po to dar pusę metų be siuntimo buvo galima pigiai tuos masažus prasitęsti, bet aš taip ir nenuėjau.

Atsakyti

Dėl Nitės šukuosenos penktadienį pasiplanuot planuočiau :D

Ne dėl kvepalų :hihihi: 

Atsakyti

O tave siuntė pas reabilitologą?

Nes įdomu, kodėl taip skirtingai. Man čia buvo skirta prieš kokius 3 metus gal.

Po to dar pusę metų be siuntimo buvo galima pigiai tuos masažus prasitęsti, bet aš taip ir nenuėjau.

Be reabilitologo NIČNIEKUR toliau nepateksi. Man buvo tada taip blogai (bet tas buvo tikrai seniau nei prieš 3 metus), kad net pasiryžau eiti tuos kryžiaus kelius. Dalinausi lyg ne kartą, kai po visokiausių procedūrų žiūri į mane ir klausia MANĘS: "Kokią jums dar MOKAMĄ procedūrą paskirti?". Tai daugiau nenoriu ten, nei viena reabilitologė man nepasirodė ten kažkiek giliau besidominti konkrečiu žmogum ir jo problema, tik tuo, kaip greičiau ką nors išrašyti, mažu padės, jeigu nepadės - ateik vėl, vėl ką nors paskirsiu, geriau  - mokamo.

Atsakyti