Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Restar, tavo mažajai :4u: bet labiausia tau :4u: :4u: :4u:

Dešinė ranka ne juokas, jau su Rusnės kaire kiek vargom, brr..  Bet eina ir praeina, va oras šyla, gal tiek tūlotis nebereiks. Tas mums sunkiausia būdavo - tinkamo pločio rankves rast šiltiems rūbams, striukėms.

Numezgiau megztuką, bet jau atidaviau. Paprastas moherinukas, laisvos formos.

Ir suknelės tokios pačios kaip turiu antrą dublį varau. Kaip tik kailinės alpakos bus pavasariui :D

Ir vis dar mūčinu riešines... Siaubas, kaip ilgai jos man einasi..

Niumos megztuko spalva labai faina :wub:

Atsakyti

c37efce32afefcffc2d0ff3ed01df44f.jpg

9c08debcf514cf7c40bf5664a24ca556.jpg?b=t

Atsakyti

aš gal va kažko tokio noriu (nu raštų derinio ta prasme ne modeliuko

Priedas  0a17ba77c661f728471f2d1074dbfa27.jpg   141,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va čia matosi megztinio laisvumas per klubus- po kelis cm tarpai. O liemuo pas mane minus 20 cm. Tai atitinkamai ir per jį neaptrėkšta :) nuo sėdėjimo ir susilamdyt spėjo.

Priedas  received_2148101698576993.jpeg   113,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Šiandien mano diena baisiai anksti prasidėjo  :oh: Turėjau tokį "energizuojantį" pristatymą ministerijoje 8 val ryto, tai ir kėliausi anksčiau, ir išvažiavau ne savo įprastu laiku, ir stresiuko buvo.  :unsure: Užtai dabar sėdžiu išvėsusi, kaip kokia pavasarinė musė...  :huh2: 

Restar, siunčiu balionus tau ir tavo merginai  :4u:  :4u: 

Niuma, žinok gal ir praleisiu gerą progą patylėti, bet pasakysiu tiesą - negerai ant tavęs tas megztukas atrodo.  :unsure: gerai nesuprantu kodėl, lyg ir nėra per daug aptrėkštas, bet būtent taip iš šalies atrodo, gal ir ilgis nėra tavo figūrai draugiškiausias, o gal tiesisiog ilgio-pločio proporcija neteisinga, o labiausiai tai man kliūna, kad jis tavo liemenį pradangina. Gi tavo figūra tokia moteriškai proporcinga, su išreikštais klubais ir liemeniu, o su šituo megztuku atrodo "sukvadratinta".  :huh2: žodžiu, sąžiningai surašiau savo pastebėjimus iš šalies, pati jau atsirinksi, ką su tuo daryti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Gal ir pradangina, nes visam šitam skersam mezgime dingsta įliemenavimas, ko greičiausiai mano tipui reikia. 

Apsižvyneliavau dar papildomai, nes trečias projektas su siūlo neišku kiekiu :) Neturiu etikečiu, bet manau, kad pas mane žvyneliai tik 130 m / 50 g. Ir dar virbalus 2,75 įvaldžiau. Neturėjau šito dydžio, o jis būtų pats tas ir Natsumiui. 

Atsakyti

Niuma o jeigu diržiuką pasimatuotum?gal visai neblogai būtų?prie siauro sijono pvz

Atsakyti

kažkokį raštą pasipaišiau pusiau iš paveiksliukų pusiau iš galvos, dabar rūpi mėginuką pasimegzt o gi natsumis dar nebaigtas...ir dirbt dar 3,5 val

Atsakyti

Ai, aš kažkaip su dirželiais nelabai draugauju. Iš viso jaučiuosi: 100-100-100, kur liemenį darysim :D ? Tokia vėl paminkštėjus visa. Bet prie sijono dar pranešiosiu aš jį.

O ir šiaip, kartais norisi maišiukų- ir suknelių, ir megztukų. Nes ir paskutinė pirkta suknelė laisvu liemeniu. Erzina, kad pas mane riebalai kaupiasi skrandžio srity- guzas virš pilvo. Vėl reikėtų masažų. Kažkada man su taure vakumine tą vietą skaidė, nes su rankom nepajėgė išjudint. 

Atsakyti

Niuma dėl laisvumo tai aš tave suprantu

pas mane skirtumas tarp liemens ir klubų yra 30 cm beveik, bet man maišiukų norisi, nesinori niekur nieko pabrėžinėt, nieko liemenuot, nu ir ką, žinau aš kad yra liemuo, vyras mano žino, trenerė dar žino sporto

ir gydytoja žino

o visiems kitiems nebūtina žinot :D

Atsakyti

Smagus oras lauke (jei ne vėjas). Gal reikėtų pajūrį savaitgalį aplankyt. Tik mezgimo laikas sutrumpės, nes tada daug vaikščiojimo būna. Nors važiuojant būna tam laiko :)

Atsakyti

Vilniuj tai ir vėjo ne itin jaučias, tikrai gražus oras

Atsakyti