Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kacumotos dėka radom kuo mažei apsirengti, dičkė sesę mažę šaltibarščiais pašėrė ir net į lauką išvedė. Tikiuosi, bus atsargios... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 balandžio 2019 - 16:23

Man pasiteisinęs visos šeimos patiekalas - tortilijos. Vakar faršo prikepiau dviem dienom. Daržovių lėkštę prismulkinau. Vaikai patys susideda ir susilanksto. Po 2 vnt kartoja.

Vakarui irgi šaltibarščių pagamint planuoju. Po rankos masažo užsuksiu viską susipirkt.

Atsakyti

Balachonas. Maišiukas. Toks biškutį kaip su tramdomais marškiniais :D Priedas  56644842_1561688737296583_1914181290769252352_o.jpg   107,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ech pasimeginau savo rastuka, nesiziuri 

Teks ieskot dar

Atsakyti

Mes ir mėgstam tortilijas, tiks su vistienos gabaliukais

Atsakyti

Šį kartą vištienos faršas ps mane buvo.

Įdomu, ožiukui irgi buvo PMS, kai norėjo badytis?  :B  Noriu.

Nusipirkau silkės. Ir ledų.  :rolleyes: 

Pasirodo užsireginau į konsultaciją, ne į masažą. Be siuntimo - mokama.

Vėl nuo pradžių: registruosiuosi pas šeimos gyd, kad duotų siuntimą konsultacijai, kad ten duotų siuntimą masažam. Vėl savaitė laukimo. Tik registratūroj pakomentavo, kad gal skirs kažkiek nemokamų masažų ar elektrobangų. Pagyvensim-pamatysim.

Atsakyti

Nu gerai, jeigu skirs nemokamų masažų, aš apie tokius negirdėjusi. Man mirtinai irgi vėl reikia, nes ir nuo nervų, ir nuo sėdėjimo, ir šiaip jaučiu lyg kas kokį bloką betono ant pečių būtų užvertęs...

Tortiljos man irgi patinka, kad daug daržovių susivalgo, tok demokratiškas valgymas - visi dedasi, susisuka kaip nori. Mes su vištiena irgi (labiausiai patinka, kai su Crispy Chicken orkaitėje iškepu ją), beveik tą patį, tik kitaip darau - kesadiljas vadinamas, kai viską +sūris keptuvėje apkepu.  Bet nu max 1-2 kartus per mėnesį, nes gi norisi įvairovės. Tuoj, jaučiu prigyvesniu iki to, kad vieną dieną bus dešrelės, kitą koldūnai, trečią užsakyta pica....

Atsakyti

Nu gerai, jeigu skirs nemokamų masažų, aš apie tokius negirdėjusi. Man mirtinai irgi vėl reikia, nes ir nuo nervų, ir nuo sėdėjimo, ir šiaip jaučiu lyg kas kokį bloką betono ant pečių būtų užvertęs...

Tuoj, jaučiu prigyvesniu iki to, kad vieną dieną bus dešrelės, kitą koldūnai, trečią užsakyta pica....

O domėjaisi? Aš esu girdėjus ir ne kartą, bet tik jų skiria nedaug 3- 4, o kitus papildomai nusipirkt reikia, nes neužtenka tiek. Man raumenį skauda dešinės rankos- atrodo, kad iš vakaro štangą būčisu kilnojus, toks didelio nuovargio jausmas.

O jo, pas mane irgi šitie variantai neišbraukti. Patys nusiperka ir išsiverda  koldūnų- vienas su bulvėm, kitas su varške. Nes dar valgo skirtingsi. Arba Vilius išmokes supjaustyt dalinai dešrelę, surietus ratu kaip gėlę, persmeigia mediniu pagaliuku ir išsikepa su kiaušiniu vidury. Irgi dažna vakarienė.

Atsakyti

Jeeetus Niuma, ko nemiegi :blink:  :D​ 

Atsakyti

Liniuka o tu ko?

Atsakyti

Jeeetus Niuma, ko nemiegi :blink:  :D​ 

Miegu :D i wc vaikštau naktim. Blogiau, kaip šianakt, kai 22 val užmiegu, tai 2 jau išsimiegojus jaučiuosi :D

Ai, pvz mano abiem vaikams skyrė po 5 nemokamas mankštas dėl stuburų. Nors jas irgi išsipirkt galima.

O ir masažai poliklinikoj ne karvę kainuoja- tokių kur pažiūrėjsu, kad man reikėtų 2 vnt - 4,95. Vien kaklo 1,5 (įdomus skaičiavimas) karto 3,80.

Vedžiau Emilį į daržą- rytinės dramos.... ooommm. Šiaip, čia tėtės pareiga, nes jis nuo pietų dirba, o aš pasiimu. Ale prašė leist pamiegot vieną rytą.

Atsakyti

Labas rytas,

niuma, o kai tėtis veda, dramų nebūna?

Atsakyti