Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limfai ir celiulitui. Panašiai kaip anticeliulitiniai masažai :)

ramus rytas su kava ir mezginiu. Dabar tik lygiuoju mezgimu varau. Relaxas..

Atsakyti

Esme kad ne atskiras vietas grazina, o proporcingai visas apimtis tvarko. Man dar labai aktualu yra koju tinimas-!ji irgi nuima. Kai susilaukiau ikriuko tai vadara ejau menesi kasdien :) -4 kg buvo, labai pilva sutvarke. Zodziu kai jau supranti, kad ka bedarytum labai sunkiai juda situacija su formom1 puikus situacijos isjudintojas.

Atsakyti
Niima, taip patasei, kad ir matau tave laiminga relaksuijancia su mezginiu. O as pikts kiskis.... nessdd visa nakti mazius kosejo, ir keles ankstybeje... kaip noreciau dar nusnausti.... net visa mane skauda is to beviltisko noro😅😭 bet jau reikia keltis
Atsakyti

Nu mazum ir man reik tu isjudintoju..nors man kol kas veikia dar paprastieji pigesnieji būdai

Labas rytas.

Vaziuoju

Nemezgu

Atsakyti

:) 

Priedas  IMG_20190406_084220_625.jpg   131,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad jau apie figūras šnekat, tai aš bliūdą varškės spurgų priviriau :). Išlydėsim 17metį, po savaitės pasitiksim 18metį... Su tortu, jei gyva būsiu.

Pasimatavo mano bernaitis baktusą, klausiu, ar negraužia. Sako - ne, o jei ir graužtų, nekreipčiau dėmesio, vis tiek man labai patinka. Mano vaikas  :wub:​. 

Atsakyti

Maciau tavo spurgas....

vis nesusigundziau, bet pasoviau obuoliu pyraga :)

pietums dar susius sukau :) dingo daug greiciau nei pavyko susukti ;)

siandien biena drauge mezgeja mani drakiu pazadino... primines qqutes blizgi.... matyt ir man reiks ji megzti :)

Atsakyti

Labos :4u: Kaip cia tylu siandien,visos turbut lauko sezona atidaret :D .As tai siandien langus isivaliau, uzuolaidas isiploviau, musiau nusipelniau su mezginiu pasedet :D . Kuiciuos pyniu paieskose, gal kuri numanot kaip sita didele pyne reik ismegzt?

Pridėta:

• Priedas  image.png   1,23MB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Sveikos, vis tik parsitempiau tris babinaites, karalaites😁 Nors buvau pusę vežimo prisidėjus, paskui išmečiau, nes gi pomidorai, agurkai ant nosies, kada jau ten megzti, antrą dieną žinoma gailejaus, bet dabar jau protas sako - visks yr gerai 👌Priedas  IMG_20190406_142541_medium2.jpg   178,32KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190406_142129_medium2.jpg   132,35KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190406_160033.jpg   12,44KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190406_142035_medium2.jpg   219,01KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190406_160013.jpg   14,35KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20190406_142222_medium2.jpg   191,45KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20190406_160047.jpg   17,73KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristinčik, jei kartais esi, gal pasisakys, kaip su tuo kašmyriniu reikalu elgtis, pasimezgiau 10 tankumu, gal ir laisvoka, bet jei pasileis pūkas gal ir nieko😒

Atsakyti

Ristinčik, jei kartais esi, gal pasisakys, kaip su tuo kašmyriniu reikalu elgtis, pasimezgiau 10 tankumu, gal ir laisvoka, bet jei pasileis pūkas gal ir nieko😒

Esu, atėjau pasigirt :lol: praskalbk ir matysi ;) sunku, ką patart, nes už patarimus gali tekt ir atsakyt :lol:

Žiūrint ką megsi. Rūbui nereik labai nulaisvint. Atrast viduriuką :mirksiukas:

Megztukas :ax: sau :rolleyes: senai "taupyti" siūlai. Kai turėsiu tai ir nešiosiu.
Manau atrodo, normaliai :ax:
Pafotkyt į kaimyninį dvarą važiavom :D
Priedas  1.jpg   135,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, o gal nenešiosi?  :D Palauksiu iki kitų cepelinų :D​ 

Atsakyti