Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka tai tu dar nedirbi?aš jau mislijau naujam darbe sėdi kad dingai

buvau Mados garaže per pietus

prisipirkau siūlų pridėjimui prie savo tų nelaimingų, tik nežinau ar tiks, nes gi neplanavau patekt tai mėginuko nepasiėmiau :D

nu žodžiu, norėjau sumegzt 350 gr tai dar 500 gr dasipirkau :D (kam tiek daug nežinau, apsiskaičiavau kažką)

važiuoju su dviem Astom, Daiva ir Raimonda (su Daiva ir Wooly šturmuosim :) )

Atsakyti

Sveikos, 

Ačiū visoms už pasidžiaugimus tylius ir garsius  :4u:

Klinikų valgyklą ir mes tik po puses metų radom... :D Bet vakar tai jau juokas ėmė, kad galesiu tuoj gide  ar palydetoja klinikose dirbt :D

O Eilese sedint ir kokių draugių atsiranda... Vakar gerule pakliuvo, valandă monologu kalbejo  :B

Sugalvojau žut būt Luknes gervuoges dakalt, nubružinau kūną, dabar jungiu viską. Tada žvynelinis pabaigt ir tada nżn ką...  :hmm:​ 

Atsakyti

pliam, aš irg iidėjos naujos neturiu.... o tikrai pabaigsiu saviškį mezginį, kuris neturi vardo :D  nes liko vienas rankogalis ir siūlų sukaišiojimas

ir visiška nežinia, nes nežinau ko noriu. arba visko , arba nieko :D

kažko biškį net suprantu tą keistą Lace būseną, kai ji buvo užsimaniusi suknelės :D  nes kirnba toks sportinis interesas, ale bet beveik 100 proc žinau, kad nenešiosiu....

Atsakyti

Šarange, džiugu skaityt, kad po truputį judi pirmyn :4u:

Buvau roll shaperintis. Išėjus jaučiausi, kaip po rimtos treniruotės :B

Sekta ne kitaip. Dvi dienas ieškojau su kuo eit savo rajone į juos, nes nuolaida duoda 2 draugėm. Bet neradau kompanijos. O prie darbo dar neišsiaiškinau kainos.

Atsakyti

Būtų gerai ir man per savaitgalį užsiveisti kokį rimtesnį mezginį. Bet kol kas tamsus miškas - reikia, kad atitiktų turimi siūlai ir norai, čia jau sudėtingiau :).

Praėjus Nimesilio veikimui ir sugrįžus nugaros maudimui (kiek neįprastam, nes nuolatinis), kaip žirafai per ilgą kaklą ima "daeiti", kad čia man panašu į tą skausmą, kurį Anykščių daktarėlis įvardino inkstais.... Oi, nepatiktų man papildomą ligą įsivardyt sau, bet ignoruoti gal irgi ne pati geriausia mintis...

Atsakyti

Restar, pasidaryk tyrimus jei itari inkstus... 

Atsakyti

Nu jo inkstai ne baika, ne vaistus gert reik nuo skausmo o pasitikrint

Atsakyti

Taip greit gi nepasitikrinsi, kai užsimanai :). O kai niekada neturėjus tokios diagnozės, tai sunku tą skausmą ir atpažinti, ypač, kai retai išvis apie save galvoji... Pirmadieniui užsirašiau, jei nepraeis. Net temperatūrą pasimatavau, nes tarpais šiurpas nukrato - 37...

Atsakyti

Liniuka, 

aš irgi šeipinuos :) šiaip reik labai žiuret to sheiperio greiti- pirma karta tik leciausiu daryt, nes man karta irgi buvo vienoj neaiskuoj vietoj kad ijunge didziausia ir isejo. As vis galo neatidaviau- nebaigiau ta karta. Dabar i nirmalu dalona einu- tai taip nedaro :) 

ten labai geras reikalas, bet butinai treniruotes metu isgerti apie 500 ml vandens jei gaunas net ir litra. Ir butinai viska nuosekliai pagal paleista programa daryti.

po 20 kartu rezultatas buna ne tik jauciamas, bet ir matomas :) 

Atsakyti

Šiandien netyčia gavosi grožio vakaras :) sheiperis, manikiuras ir kirpykla :)

ryt tikiuosi gal prie megztuko prieito... nes vargsas numestas verkia.... o toks nei pusiau skystas nei pusiau luotas- reik arba ardyt arba taisyt :)

Atsakyti

O koks to seiperio rezultatas?

As meginau megztuka pradet bet nezinau nepatinka man kas gaunasi, ko geto paliksiu as tuos antpecius ramybej ir tiesiog lygiai ripsu pavarysiu

Kazkokia mezgjmine krize...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 balandžio 2019 - 21:47

Žuviuk, kur aš einu, tai programa pradeda nuo lėčiausio iki greičiausio po minutę. Mergaitė viską parodo, bet apie vandenį nieko nesakė... Gal jo ir pritrūko, nes intensyvumas nemažas, o ir kaitina lempos normaliai. 

Qqte, turėtų suaktyvinti limfą, pagražinti kitam sportui nelabai pasiduodančias vietas, pvz. sparnus ir šlaunis. Na tokia reklama, o kaip bus pamatysiu:) 

Atsakyti