Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, nu ne mano, o kažkokio Lino :D

Atsakyti

Nite man regis lino namu ten tas storis patovus yra, nors nezinau. Liniuuuka tu turi zinot linas gi tavo :)

Lyg Kerpena savo pereinančių spalvų suknelę mezgė iš Lino namų :hmm:

Tada turėtų žinot, ar vienodi storiai :rolleyes:

Atsakyti

nu radau jei tas atitinka bus 880m....turiu 130 gr, tokiam kokiam noriu neužteks ko gero,ripsas daug valgo

mėginsiu lygiu raštu, gal nenuskersuos labai

Atsakyti

Labos :4u:

Qq6k, o nepagelbėtų tų siūlų pervyniot kaip nors, nu tipo iš kito galo, gal ateitų į protą tam lygiam rašte. Kažin yr kiek naudos jei mezgi nuo to čiagu ar kokio kitokio vyniotuvo, gal kokį "samodielkinį" :rolleyes: būtų įmanoma pasidaryt jei mačytų.

Atsakyti

turiu samodielkini, nu žinok nežinau keistas tas skersavimas toksai, šlapias mėginukas žiauriai nuskersavo, išdžiūvęs protan parėjo, bet aš ne apvaliai mezgiau

o šiaip paėmus tai siūlas nesusisuka tarpusavy, padoriai elgiasi

bandysiu :)

bus heywardas elementarusis jei viskas ok :)

truputuką persivyniojau aš jų, man gi reik autobusan pasiimt, neiškentėsiu 4 val važiuot ir nepamegzt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 balandžio 2019 - 08:31

Sveikos. Sarange, visgi dziugu del rezultatu, ir dar vienus antibus kaip nors isgyvensi.

Olaiva, ale kur klinikose ta kavine. As suprantu, kad esu ziopla, Visiskai ziopla. Bet kazkuria diena gyvenau klinikose ir neradau kur pavalgyti. Zinau kardiologiniam skyriui kavinuke (iki jos eit laiko neuzteko). Poliklinikos patalpose, vaiku ir moteru skyriuose maistu taip pat nekvepia. O tokios zinios dar pravers.

Del sveikos mitybos visiskai patylesiu, nes ilga laika visas valgomas maistas buvo kiausinis, bulve arba makaronai. Na, dabar smagiau jau, bet vis tiek dar ne viskas valgoma.

Atsakyti

Ramintas, man tokiu momentu buvo valgoma tik Naleschovanka :D  buvo toks mineralinis vanduo :rolleyes:

Atsakyti

Katuk, draugavau su Vytautu... Ir kartais su pomidoru sultimis. O siaip vandeniu. Dabar jau prabangiai geriu kava su pasigardziavimu. Skittles raudoni, geriausiai matomi saldumynu lentynoje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 05 balandžio 2019 - 09:48

oj aš tai iki šiol atsimenu apelsininius ledus (šaldytos a la sultys) būtent favorit, nusipirkdavau po 4 porcijas ir per vakarą suėsdavau. Kasdien :D

ir būtent favorito jokie kiti netikdavo

po nėštumo nei karto jų net neparagavau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 balandžio 2019 - 09:55

Sveikos. Sarange, visgi dziugu del rezultatu, ir dar vienus antibus kaip nors isgyvensi.

Olaiva, ale kur klinikose ta kavine. As suprantu, kad esu ziopla, Visiskai ziopla. Bet kazkuria diena gyvenau klinikose ir neradau kur pavalgyti. Zinau kardiologiniam skyriui kavinuke (iki jos eit laiko neuzteko). Poliklinikos patalpose, vaiku ir moteru skyriuose maistu taip pat nekvepia. O tokios zinios dar pravers.

Del sveikos mitybos visiskai patylesiu, nes ilga laika visas valgomas maistas buvo kiausinis, bulve arba makaronai. Na, dabar smagiau jau, bet vis tiek dar ne viskas valgoma.

centriniam pastate lipti į rūsį ir tada kairėn,paėjus bus nuoroda :valgykla,koplyčia :)

Atsakyti

Olaiva, aciu.

Atsakyti

Šarange, džiugu skaityt, kad po truputį judi pirmyn :4u:

Buvau roll shaperintis. Išėjus jaučiausi, kaip po rimtos treniruotės :B Šiaip visai faina, tik vienu metu vos nenualpau :blink: Tik jaučiu, kad šaltas prakaitas pila, akyse žaibuot pradėjo ir jėgos apleido. Nu bet pasėdėjau ramiai ir praėjo. Sakė kai kam taip būna pilvo sritį masažuojant. Nu tikiuosi daugiau nebus, nes dar 9 masažus turiu.

Išskalbiau nebaigtą Summer. Nežinau, kaip viskozė elgsis, gal pailgės, tai bus aiškiau, kai išdžius. 

Qqte, su kuo į Rygą važiuoji? 

Atsakyti