Qqte, nu ne mano, o kažkokio Lino ![]()
Nite man regis lino namu ten tas storis patovus yra, nors nezinau. Liniuuuka tu turi zinot linas gi tavo
Lyg Kerpena savo pereinančių spalvų suknelę mezgė iš Lino namų
Tada turėtų žinot, ar vienodi storiai
nu radau jei tas atitinka bus 880m....turiu 130 gr, tokiam kokiam noriu neužteks ko gero,ripsas daug valgo
mėginsiu lygiu raštu, gal nenuskersuos labai
Labos
Qq6k, o nepagelbėtų tų siūlų pervyniot kaip nors, nu tipo iš kito galo, gal ateitų į protą tam lygiam rašte. Kažin yr kiek naudos jei mezgi nuo to čiagu ar kokio kitokio vyniotuvo, gal kokį "samodielkinį"
būtų įmanoma pasidaryt jei mačytų.
turiu samodielkini, nu žinok nežinau keistas tas skersavimas toksai, šlapias mėginukas žiauriai nuskersavo, išdžiūvęs protan parėjo, bet aš ne apvaliai mezgiau
o šiaip paėmus tai siūlas nesusisuka tarpusavy, padoriai elgiasi
bandysiu ![]()
bus heywardas elementarusis jei viskas ok ![]()
truputuką persivyniojau aš jų, man gi reik autobusan pasiimt, neiškentėsiu 4 val važiuot ir nepamegzt ![]()
Sveikos. Sarange, visgi dziugu del rezultatu, ir dar vienus antibus kaip nors isgyvensi.
Olaiva, ale kur klinikose ta kavine. As suprantu, kad esu ziopla, Visiskai ziopla. Bet kazkuria diena gyvenau klinikose ir neradau kur pavalgyti. Zinau kardiologiniam skyriui kavinuke (iki jos eit laiko neuzteko). Poliklinikos patalpose, vaiku ir moteru skyriuose maistu taip pat nekvepia. O tokios zinios dar pravers.
Del sveikos mitybos visiskai patylesiu, nes ilga laika visas valgomas maistas buvo kiausinis, bulve arba makaronai. Na, dabar smagiau jau, bet vis tiek dar ne viskas valgoma.
Ramintas, man tokiu momentu buvo valgoma tik Naleschovanka
buvo toks mineralinis vanduo
oj aš tai iki šiol atsimenu apelsininius ledus (šaldytos a la sultys) būtent favorit, nusipirkdavau po 4 porcijas ir per vakarą suėsdavau. Kasdien ![]()
ir būtent favorito jokie kiti netikdavo
po nėštumo nei karto jų net neparagavau
Sveikos. Sarange, visgi dziugu del rezultatu, ir dar vienus antibus kaip nors isgyvensi.
Olaiva, ale kur klinikose ta kavine. As suprantu, kad esu ziopla, Visiskai ziopla. Bet kazkuria diena gyvenau klinikose ir neradau kur pavalgyti. Zinau kardiologiniam skyriui kavinuke (iki jos eit laiko neuzteko). Poliklinikos patalpose, vaiku ir moteru skyriuose maistu taip pat nekvepia. O tokios zinios dar pravers.
Del sveikos mitybos visiskai patylesiu, nes ilga laika visas valgomas maistas buvo kiausinis, bulve arba makaronai. Na, dabar smagiau jau, bet vis tiek dar ne viskas valgoma.
centriniam pastate lipti į rūsį ir tada kairėn,paėjus bus nuoroda :valgykla,koplyčia ![]()
Šarange, džiugu skaityt, kad po truputį judi pirmyn ![]()
Buvau roll shaperintis. Išėjus jaučiausi, kaip po rimtos treniruotės
Šiaip visai faina, tik vienu metu vos nenualpau
Tik jaučiu, kad šaltas prakaitas pila, akyse žaibuot pradėjo ir jėgos apleido. Nu bet pasėdėjau ramiai ir praėjo. Sakė kai kam taip būna pilvo sritį masažuojant. Nu tikiuosi daugiau nebus, nes dar 9 masažus turiu.
Išskalbiau nebaigtą Summer. Nežinau, kaip viskozė elgsis, gal pailgės, tai bus aiškiau, kai išdžius.
Qqte, su kuo į Rygą važiuoji?