Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jau praskalbiau, lauksiu kas darysis. O bus šalis, po zydrojo merininio, įsimylėjau tuos paprastuolius, dabar noriu keleto 😉

O jau tave tai girių, atrodo perfekt👌o jau ir spalva kaip tinka😍gerai, kad ir taupei..  

Atsakyti

Ristina, vir krūtinės tos pynės gal ir perteklinės, bet rankovės labai gražiai atrodo.

Spalva labai tinka tau. ;)

Atsakyti

Sveikos, 

Mes Pnvž sturmavom, bernams reikejo batų, Dž striukes, tai ir aš kedus tokius sukniedytus prigriebiau :D

Depo aplankem.

Ristina, spalva nereali...   :wub: ir šiaip tau labai tinka!  Ar tik piguros nesi nusimezgus?  :rolleyes: Kapseika, jei šaliui gali ir nenutankint. Spalvos tai saldainines :D

Dakalineju apdaila Lu gervuogių, noriu ryt nufotosesint  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 balandžio 2019 - 17:58

Ristina-labai tau tinka!

Nuveikiau šianduen nemažai,  nors parodyt nėr labai ką.

Bet užtat savim didžiuojuos,  nes sugebėjau susitvarkyt su reakcija ir išvengt avarijos be jokio nuostolio. Kelias,  miškas, grioviai. Kalniukas toks nemažas ir abiem kryptim. Ant pat viršūnės susitinkam priešpriešais dviese,  beveik susigretinam  ir tik šast iš už to priešpriešinio kažkoks gaidys-lenkia jį. Greitis visų sakyčiau apie 70. Sugebėjau kažkokiu būdu nusukt vairą į kelkraštį,  neįlėkt į griovį,  neužkabint stulpelio ten esančio,  prasilenkt iškart su dviem mašinom lygiagrečiai ir grįžt į savo kelią. Jopštvairogės....Liniuka žinos tą vietą,  Grikieniai,  miškelis,  ant kalniuko sankryža į sodus...ten matomumas lenkimui ne tai kad prastas-nulinis... 

Jaučiuos kaip naujai gimus

Atsakyti

Dublis :D buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 balandžio 2019 - 17:55

Katuk, nu tu super šaunuolė, tikrai gera, kad taip sėkmingai, nors man tai vis tiek po to kurį laiką šokas būtų.

Ristina - labai super atrodai ir tinka tau rūbas, tik dvare ir gyvent tau su juo, puošia labai  :4u: .

Mane bernaitis išsitempė su paspirtukais palakstyt. Tai iš pradžių varinėjom savo apylinkėse, tai užsimanė patikrinti, kiek laiko iki mokyklos su paspirtuku užtruktų (15-20 min), tai per Užupį iki Senamiesčio nuskriejom, o jau parskrieti sekėsi prasčiau - teko į kalniuką beveik visą kelią vestis :).

Vyras vakar visą dieną bandė sutaisyti gartraukį - t.y. išsimontavo, ardė, šveitė valė viską, pratestavo, lyg gerai, o kai sumontavo atgal - vėl plerpė nepakenčiamai. Tada pusę dienos rinkosi naują, tas, kur patiko - tik internetu parduodamas, tai tik pirmadienį bus. Pirmadienį paskutinė atostogų diena - visos atostogos skirtos gartraukiui  :B . Ir namai nuolat apjaukti, pora lentų didelių pakampėse laukia naujojo gartraukio... 

Gaminsiu tortiljas, o tada jau eisiu malonumų ieškoti - filmo, ir mezginio. Niekaip kitaip man neišeina...

Kapseika - truputį gal ir nustebino spalvos visos kartu, bet po vieną - visos neblogos. 

Į vakarą vėl šiurpuliukai, pasimatavau - akurat, vėl kyla temperatūra iki 37...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 balandžio 2019 - 18:00

Katuk, oho.... :4u: 

Aš kaip ką tik pabučiavus naujam Reno šikną labai tave suprantu.... Aš irgi savo reakcijos deka tik nubraukiau abi mašinas, nes pasukau į dešinę, o galejo būt daug rimtesnes pasekmes...

Soli, man regis čia kasa  :hmm:​ 

Atsakyti

Oi Katuk, kaip gerai, kad viskas laimingai :4u:​  Jau ko nepasiilgstu, tai to kelio. 

Atsakyti

Ristina, man labai gražus megztinis ir tau labai tinka. O spalva, bent jau mano kompe, tai visai, kaip mano medvilnės. :)

katuk, džiaugiuosi, kad taip puikia suvaldei. Vis tik patyrus tu vairuotoja, kasdien vairuoji, o dar kiek didelių atstumų privažinėta

Aš tai niekuo pasigirt negaliu. Ištiko visiška senatvė. Negana, kad kosčiu kaip koks senis, tai dar šiąnakt susuko pusiaują. Vos vos judu visa persikreipus.

Atsakyti

Ristiną jau FB gyriau  :wub: labai gerai atrodo. Gaila, jad tu taip toli, labai norėčiau pasimatuoti. Į šitą spalvą nepretenduoju, bet būtų įdomu sužinoti, ar man toks modelis tinka  :rolleyes: 

mes su Vaiva priėmime sėdim  :oh: gerklę baisiai skauda, temperatūra aukšta. Spėju, kad tas pats -kokas užpuolė, tai nusprendžiau nelaukti pirmadienio...

Atsakyti

Ristina, o gal nenešiosi?  :D Palauksiu iki kitų cepelinų :D​ 

Oj, su manim visaip būna :D gali ir sulaukt kitų cepelinų :rolleyes:

Ačius visoms už nuomonę/pagyras  :4u:

Atsakyti

...Ar tik piguros nesi nusimezgus?  :rolleyes:

Uj nea... :rolleyes: geri džinsai, dėkinga stovėsena, dvaro aplinka :D iš 50 kadrų viena geriausių fotkių  :lol: 

Atsakyti