Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šaranginiai kukliukai - spalviškai :wub: cepakuose jau matėsi, kad paltas gražus daiGtas bus  :D 
O tas geltonas maišytas? gal ir sakei iš ko, bet neatmenu :hmm:

Atsakyti

Šarange, labai giriu, numezgei ir nusimezgei labai tinkamus daiGtus👌tas geltonas ypač fainas, toks kitoks. Pasisekė tavo panelei😉

Atsakyti

Ristina, taip, tas geltonas maišytas, merinas su mochera, vis stengiuos kokius likučius sumegzt, nors pas mane jų daug.... :D

Dabar nežinau ko imtis, žvynelinį bružinu, tai reiks pabaigt rankoves ir surinkt, o ką ant virbalų užsimetus  :hmm:​ Sau kaip ir aiškiau negu aišku, kad nieko nereik, pilna spinta... Bet visada įdomiau megzt tai ką nori ir sau :D

Atsakyti

Sarange, tavo mezginiai jau nebestebina :4u: Viskas nuo iki :wub: , bet pati laaabai laaaaabai isgrazejus :wub: !!!

Atsakyti

Labas rytas, 

Liniuka, šianakt sapnavau tave, tavo naujus namus, bet lyg dar kitus, aš buvau svečiuose, daugiau nieko nepamenu... :D bet taip pat sapnavau ir išsikraustymą iš darbo...

Soli, ačiū :4u: pora pūkų gal nukračiau.

Bet šiaip dabar girdedama komplimentus, jaučiuos lyg turėčiau pasiteisint, kodel gi gerai atrodau, bet vis dar nedirbu ir "tipo" sunkiai sergu... Sunku žmonėms suvokt kodel nesu panaši į mumiją... :)

Atsakyti

Sveikos,

Gal po vakar daug pabuvimo grynam ore šiandien taip neblogai miegojau, tiesa, su keistokais sapnais, su žmonėmis iš praeities, nežinomom vietom. Bet vis tiek gerai išsimiegoti iki ryto, seniai taip buvo. Vakar taip jokio mezginio ir nepradėjau :(, pasimatavau temperatūrą, susisukau į adijaliuką ir taip ir nepakėliau užpakalio nuo sofos...

Šarange, jaučiu, kad kalbant su kokiu darbu tau nepatogu ir norisi teisintis. Mes tik džiaugiamės, kad atrodai gerai, o pakeitusi mitybą, išvis gazelė būsi :).

Atsakyti

Labos :4u:

Nu kur Qqška su savo įspūdžiais ir įrodymais dingo :D . Negi dar tebesirelaksuoja su naujom babinom ir mėginukais :rolleyes: bet šiandien pirmadienis, turėtų jau būt darbe :D . Qqt, rodykis ką ten parsivežei :mirksiukas: .

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

man šią savaitę legalios mezgiminės atostogos  :D ligonių padėtis stabilizuota, reikia tik užtikrinti vaistų “sušėrimą” nustatytom valandom  :P 

Atsakyti

Lace, o turi ką megzt :D :D . Atostogos yr gėėėris, o da jei mezgiminės .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 08 balandžio 2019 - 09:28

Galėčiau sakyti, kad pavydžiu Lace, ale bet kad nepavydžiu, eina švilpt tos ligos. O man ir be šansų pasiimti biuletenį. Tiksliau, imt tai galiu, bet kad neapsimoka, nes vis tiek reikia dirbti, nes niekas mano darbų nepadarys... Tai man visada vaiko kokio liga yra didelis stresas - kaip derinti darbą ir dėmesį vaikams, dirbant iš namų. Aš pati lieku paskutinėj vietoj, apie mezgimą net kalba neina. Jau ryt turiu renginį, nežinau ar mažajai jau leis eiti į mokyklą. O jeigu ir leis, tai reikia palydėti, padėti nusirengti. Pietauti kaire ranka irgi šiek tiek iššūkis. Tada kažkas mokykloje turi aprengti. Kuprinės neštis lyg irgi nelabai galės, na, bet ji mažiausiai reikalinga, nebent maistui įsidėti, o viską galės mokykloje pasilikti turbūt. O jeigu neis į mokyklą, tai namie vienai teks sėdėt...  Į muzikos mokyklą bent kartą per savaitę reikėtų nuvežti, nes jeigu nebesupras solfedžio, bus šakės, aš nežinau su kuo jis valgomas...

Atsakyti

Labos

Soliuk nu sąžinės turėk, negi manai kad mėginukus ir babinas darban atsitempiau ir mezgu čia sau koja ant kojos :D

aš vakar grįžau ir lovytėn, Rygoj irgi nelabai pamezgiau, gal kokias 2 eilikes, gi ne megzt važiavau :) ir ne su mezgėjom :D

babinos bus vakare gaaal

mėginukai nežinau kada, kai sugalvosiu ką megsiu turbūt, nes kolei kas tai tik mohera žinau kuo pavirs

Lace tai merginos daug maž normaliai?džiugu

man kažkaip tos ligos egzotiškais pavadinimais baisokai skamba (nu kokliušas, skarlatina ir panašiai)

Atsakyti

Labas rytas ar diena

Restar, tavo darbas kaip koks nuosavas verslas :D bet iš kitos pusės žiūrint, turi kitokių privalumų, ar ne

Ko nepagyriau :hmm:  greičiausiai Šarangės. nu ir o  ką čia gali pasakyt - nėr prie ko prikibt. pavydu be galo, kad moka žmogus pasirinkti modelį, ir moka jį paversti tinkamu bele kokio amžiaus ir bele kokių įgeidžių žmonėms. ir dar ir nufotkint moka :B

ale mokykis nesmokęs, jeigu jau neturi tos gyslelės, tai kažin ar ją išsiauginsi :D  tegul ir dirbtinę

tai va, visos čia krūtus sportus lanko, figūras visokiais būdais gaminasi. buvau aš vakar aero sporto klube :B :D. kai lakstai paskui aeratorių ir dar papildomai grėblį pasitelki  :D 

mezginį baigiau. nežinau, ar sėkmingas, bo nes platokas ir kietokas. pafotkino melejoną fotkių bet kai jas išbgriebt iš telefono, dar nesugalvojau :D  gal šiandien ir bus kas rodomo.

naujo mezginio neturiu. kūrybinės kančios :B

Atsakyti