Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:unsure: 

Kas čia daros,kad šiandien vien prastus atsiliepimus apie šeimos gyd girdžiu... jiem gal koks mėnulis netinkamai šviečia...

aš šiandien pas savo šeimos buvau,nesiregistravus,priėmė,ištyrė kraują,plaučių rentgeną padarė,nes mėnesio sloga sinusitinė su kosuliu žemyn nusileido... gera ta mano gydytoja

bet kiek sergančių...per gripo epidemiją tiek kosinčių nebuvo poliklinikoj...

Atsakyti

Tai ryt vyras gal nuneš šlapimą, nes pati negaliu. Padaro greit sakė. Rekomendavo 2 kartus daryti tyrimą tą. Lūžis mažės nieko blogo nerodo.  Bet kai paklausiau gydytojo - ar gali eiti į mokyklą, pasakė - nežinau, jūsų vaikas. O tai blyn iš kur man žinoti? Aš gi nematau priežasčių, kodėl negalėtų, tai jis mane ar pagąsdinti ar nuraminti galėjo, t.y. suteikti informaciją, ar yra kokių pavojų.

Atsakyti

Olaiva, o ko tu ten per gripo epidemiją  po poliklinikas bastaisi?

aš tai nežinau, ar susirūpint ir net kur kreiptis, jeigu nosies ertmė labai džiūsta, bet tas džiūvimas susijęs su kažkokiu gleivinės reikalu, bo nes kai bandau išsivalyt tą nosį, tai ten kraujo krešuliukai pridžiūvę. kraujas nebėga, ale bet kažkas ten ne to. būna, kad net krešulys ima visą nosies ertmę, kvėpuot net sunku daros. slogos kaip ir nėr, bet aš turiu patirties ir su sinusito be simptomų atveju :D spaudimas irgi nejaučiu, kad būt padidintas ar numažintas.... ir jau kelinta diena taip, nieks nepadeda, visokiais aliejais tepiau, vandenį maukiau.... ir ne žiema gi, kad sakytum oras sausas...

Atsakyti

man tai šį pavasarį viskas džiūsta, oda, gleivinės, nagai, plaukai...

ir jau irgi nežinau ko griebtis, žuvų taukus, vandenį geriu, dietų nesilaikau, gerųjų ir blogų riebalų gaunu pakankamai

vitamino a+e kokio ar ką

nes jau blauzdas nusikasyt baigiu, galvoj ir toks jausmas kad tuntas utėlių gyvena (nėra nėra)

lūpos suskeldėję..aš tai spėju kad apskritai oro drėgnumas gal mažas ar kas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 balandžio 2019 - 14:45

Olaiva, o ko tu ten per gripo epidemiją  po poliklinikas bastaisi?

nu tenka kartais gyd pasirodyti,kad pačiai sau nesidiagnozuot ligų :D 

Atsakyti

Va, džiūsta ir man oda ir plaukai sausi ir nežinau, ką daryt :hmm:

Restar, pas kokį gydytoją dėl rankos lankotės? Santariškėse?

Atsakyti

man oda sausa tai amžinai, ypač žiemą, bet vat su nosim taip smarkiai ir ilgai pirmą kart, arba aš neatsimenu kitų kartų :D

gal kokia alergija :hmm:  nes paskutiniu metu gi akys ašarodavo, ir viedas kaip išbrinkęs buvo

o gal nuo vaistų, nes jau ilgokai vartoju, nors tokio šalutinio lapelyje nėra...

ai...

Restar, o gal vistik gydytojas norėjo pasakyti, kad iš lūžio pusės jokių priežasčių nelankyti mokyklos nėra, o viskas tame, ar vaikas sugebės susitvarkyti pats. :hmm:  nu bet jo, kartais galėtų ir aiškiau tie gydytojai išsireikšti

Atsakyti

Katuk, koks fainas tas girlfriend'as, norėjimas tik užtvirtintas!!! Tas antrasis irgi fainas, visi tavo vardinti nepatogumai, gal labiau natūroje jaučiami, o nuotraukose viskas👌

O mano nevykusių nurašytas pusiau akrilinis baktusas+kepurė, šiandien iškeliavo su papūgėle į darželį ir dzin jai kietumas, svarbu spalvos teisingos😁

Atsakyti

apie tą Girlfriendą dar, jei kam įdomu. :D

man originale buvo gražu tie pakilę priekio kampai, bet pas mane kažkodėl taip nesigavo :hmm: gal kitą kart nedaryčiau kišenių trumpintų eilių, nors gražu tas įkypumas. arba gal išvis kišenių nedaryčiau. kažkas per cepelinus sakė pamatę kišenės maišelio dydį, kad dekoratyvines mezgu :D  bet aš ten ir neplanuoju viso turto susikišt, tik delniuką. 

jei be kišenių, daryčiau trumpesnį.

dydžio pasirinkimas recepte toks keistokas, nu nes pečiai atrodo pakankamai platūs, turėtų ir klubams pakakt vietos, ale bet galutinam rezultate kažkotais siauroka, jau pilnai susisiaust nebeišeina, nors nelabai ir reikia :D

Atsakyti

Limit, pas bet kurį pasitaikiusį. Mes gi nesam pastovūs lankytojai, man viskas nauja. Liepė atvažiuoti po savaitės iki 17 val - atvažiavom. Net nebūčiau sugalvojus į registratūrą eiti. Tą naktį klausinėti smegenys neveikė, tik info užfiksavau, kad ateit. Ne, gydytojas išvis atsiribojo nuo bet kokios informacijos suteikimo, vienintelė - ateit po 2 sav.

Odos sausumas gal visgi nuo visokių prausiklių? Katukui kad gleivinė, gal ir rimčiau kas.. 

Atsakyti

Restar, bet Santariškėse lankotės?

Mum su Rusne  operavęs kaulus gydytojas tik į kokį ketvirtą/penktą kartą jau normaliai atsakinėt pradėjo, o ir šiaip kalbėt :D Mes gi ten paskui kelis mėn. lankėmės, tai pavyko į kontaktą sueit :D O iki tol tai kaip tau, nelabai suprasdavau, kas prie ko :D Net paklausus. Na bet paskui jau pabaigoj, tai labai fainas paliko, patiko lankytis. Net prie humoro pasirodė :D

Atsakyti

Man irgi sunku gaut info iš gydytojų, tikrai ne į visus klausimus gaunu atsakymus, nors negaliu labai skųstis, iš kelių  po biškį susižvejoju info, o dar Abelo gi turim :)  Iš dalies suprantu, tempas, skuba, rašo, eilės laukia... Pasidariau išvadą, kad aš pati per daug kalbu, nes kai gydytojas nekalba, aš kalbu-klausiu ir sanprotauju, tai dažnai taip ir išeinu pati su savim pasikalbėįjus... Kartais tikrai norisi pyktelėt, kad ir dėl elementarių dalykų, kas man dabar aktualu, pvz dėl skausmo, einu klausiu, ką geriau gert, gal negerai, kad aš tas rožines tabletes čia geriu, gal suvarysiu skrandį ar kepenis??? Tyla, arba iš kelinto karto prirašė tokio rimtumo vaistų, kad paskaičius info elementariai išsigandau juos naudot... Abelo per kelias pokalbio minutes sugebėjo paaiškint man tai, ko aš klausinėdavau pora mėnesių, tai kodėl taip sunku paaiškint, nesuprantu...  :huh2: 

Atsakyti