Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, o turi ką megzt :D :D . Atostogos yr gėėėris, o da jei mezgiminės .

Turiu  :rolleyes: reikia Vaivos megztuką su burbuliukais kažkaip pagaliau pabaigti (kūna gi jo iš išardžiau iki pažastų ir mezgu per naują).  :unsure: Ir bruoliui turiu "pasiūlymų", gal bus ūpas padraugauti.  :D 

Lace tai merginos daug maž normaliai?džiugu

man kažkaip tos ligos egzotiškais pavadinimais baisokai skamba (nu kokliušas, skarlatina ir panašiai)

Aušra tai jau visai normaliai jaučiasi, reikia tik visą penicilino kursą sąžiningai baigti gerti - šiom dienom pas Rūtą stojamiesiems egzaminams ruošiasi. :) Vaiva irgi gana neblogai atrodo, nors šiandien turi šiek tiek temperatūros. Bet antibiotikas akivaizdžiai veikia, gerklė beveik neskauda, jau valgyti prašo - pasveiks  :D 

Iš tiesų tai pati liga visai neegzotiška, paprasčiausia pūlinga angina su nedideliu odos bėrimu. :B​ 

Atsakyti

Lace, kada stojamieji?

Atsakyti

Lace, kada stojamieji?

Į Licėjų šį šeštadienį, į Žirmūnų gimnaziją gegužės 4 gal.  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu ką, gavau siuntimų, rytinio šlapimo visgi nepriėmė, išvadino netinkamu, ir nei vieno patarimo, kaip galiu sau padėti. Kaip aš "mėgstu" eiti pas gydytojus... Turbūt greičiau praeis savaime negu sulauksiu kokios pagalbos...

Atsakyti

Žodžiu, teko susidėt į Ravelrį, tam kad parodyt čia :D

nežinau, ką pakomentuot net, nu nes viskas kaip ir aišku. mezgiau iš dovanotos mados garažo pusvilnės. man rodos, pas mane paskutiniu metu vien dovanoti siūlai :rolleyes:
nežinau, kiek sumezgiau, vis pamirštu pasvert, bet įtariu, ka apie kokius 400 g, o gal net mažiau, nes gavosi lengvutis toks. pusvilnė nestora, tai sudėti du siūliukai.

smagus, ale bet vėl toks nesusipratimas, nes neaišku, kaip nešiot. dabar po striuke ir darbe per karšta, o su juo vienu biškelį šaltoka, nors vat vakar visai nebloagai jautėsi lauke. ale gi neisiu daržų ravėt su tokiu grožiu :D

ir soriuks, kad fonas toks kamietiškas, net su auto ir stulpasi vietoj rozečių
20190407_172702_0__medium2.jpg

20190407_172735_medium2.jpg20190407_172733_0__medium2.jpg

20190407_172725_medium2.jpg

20190407_172721_0__medium2.jpg

Atsakyti

katuk, bet tai talentas ripsinį vos ne paltuką nusimegzt iš 400 g. :blink:

Atsakyti

Oooo, katuk!!!! ŽEUREI fainas :wub: :wub: :wub: Labai labai  :wub: 

Atsakyti

na ir dar vienas, vėl iš dovanotų siūlų :D  šįkart storoka medvilnė. sumezgiau beveik visus visutėlius, kiek buvo net nežinau, gal apie 500 g

megzta kimono principu, pečiai su nuolydžiu. įvaldytas dviejų mezginio dalių  atvirom akim siuvimas adata. tik fotkės iliustruojančios nepadariau. vienoj ten šiek teik matosi peties trumpintų eilių apsisukimai, tai ten ir siuvimas. apskritai, šito fotkės kažkokios visos vienodos ir ne visai informatyvios

bet ir pati  idėja nelabai vykus, nes siūlas storas, nors ir mezgiau laisvai, bet kadangi medvilnė, tai nėr kritimo, o toks biškį tas megztelis stačias stovi, ir bele kokia raukšlė nugulėta iškart įsirėžia. ir iš to statumo ir plotis netinkamas, ale bet gal sunešiosiu.

ir dar fotkėse pamačiau, kad šono apatinę siūlės dalį reik pataisyt :rolleyes:

20190407_172443_medium2.jpg

20190407_172450_medium2.jpg

20190407_1724531_medium2.jpg

20190407_172504_0__medium2.jpg

20190407_172457_0__medium2.jpg

Atsakyti

katuk, bet tai talentas ripsinį vos ne paltuką nusimegzt iš 400 g. :blink:

siūlas kaltas :D  Liniuka turėjo babiną, nusimezgė irgi ripsinį irgi ilgoką, dar su pridėta mohera, aš nusimezgiau irgi ripsinį ir dar liko koks 70 gramų, koks baktusas pilnai išeitų :D

bet čia įtariu dėl to, kad pusvilnė

Atsakyti

katuk o man tai abu labai patinka, kur rankas ištiesus tai labai kimoniukas gražiai

nu gal spalva man to žalio šiuo metu gražesnė tik

nu aš ripsinį kardiganą iki pusės šlaunų irgi esu iš 400 gramų nusimezgus, ir tik neaiškinkit kad mano gi dydis mažas, realiai tai ten toks universalus dydis

tik va nelabai myliu aš jo, ar per ilgas ar per siauras ar spalva ne mano, nė nežinau, bet ištraukiu labai retai

o tokį va girfriend irgi noriu nusimegzt vistiek, tik jau gal trumpesnį

aišku ir tą nepakenktų patrumpint, kai nuo viršaus megztas taigi juokų darbas, bet kad vis tai kolegė tai MB subalamūtina kad viskas ok

gal ne prie to nešioju aš jį :hmm:

Atsakyti

Katukai tavo žalias, kaip mano mėlynas asimetriška apykakle gaunasi prie šiltesnio oro nešiojamas, kaip švarkiukas- megztukas. Nes, kaip ir sakai, po striuke per šilta, su vienu dar per šalta. Palauksim vasaros vėsių rytų, kai reikai kažką užsimesti. Fainas gavosi. 

Atsakyti

Nu ką, gavau siuntimų, rytinio šlapimo visgi nepriėmė, išvadino netinkamu, ir nei vieno patarimo, kaip galiu sau padėti. Kaip aš "mėgstu" eiti pas gydytojus... Turbūt greičiau praeis savaime negu sulauksiu kokios pagalbos...

:unsure: nu aš tai siūlau pasidaryt tą rytinį šlapimą bet kokioj laboratorijoj. Antėjoj kokioj ar kur nors. Kainuoja centus. Kol tie siuntimai daeis tai ir pradinius tyrimus turėsi.

Kas čia daros,kad šiandien vien prastus atsiliepimus apie šeimos gyd girdžiu... jiem gal koks mėnulis netinkamai šviečia...

Atsakyti